Prosim poradte mi pri vyberu sluchatek a repro bedinek

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

alan999
Začátečník
Začátečník

Prosim poradte mi pri vyberu sluchatek a repro bedinek

Příspěvek od alan999 »

Co rikate na tyhle sluchatka a repro ?? :

sluchatka : http://sluchatka.heureka.cz/genius-hs-g ... ew#q172297 nebo http://sluchatka.heureka.cz/razer-carch ... /#question

repro : http://reprosoustavy-reproduktory.heure ... g2-1-3000/

Ale u sluchatek se nemuzu rozhodnout ktere bud Razer Carcharias nebo Genius HS-G700V radeji bych si koupil ty RAZERY ale nevim v cem jsou lepsi a jestli se nevyplati vice ty geniusy s 7.1 zvukem

Diky predem za odpoved
MB: ASUS M5A78L-LE, CPU: AMD FX-4100, GK: GIGABYTE N660OC-2GD, HDD: WD Blue 1TB, SSD: OCZ Agility 3 Series 120GB, RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX blu Edition , PSU: Seasonic SS-500ET T3, CPU Cooler: Xigmatek SD963 Loki, Case: Aerocool GT-A
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: Prosim poradte mi pri vyberu sluchatek a repro bedinek

Příspěvek od RiCK »

Použitie? Pokiaľ gaming, odporúčam Creative Fatal1ty, pokiaľ hudba, nejaké Kossy.
Tie reprá... radšej odporúčam nejaké kvalitnejšie 2.0. Sám som si pred 3 rokmi zaobstaral 5.1 Geniusy a je to hrôza
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
alan999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alan999 »

chtel bych to hlavne na pc hry a ty geniusy i ty razery jsou spickove herni sluchatka tak nevim.Podle mne musi byt urcite lepsi nez nejake Creative Fatal1ty.
MB: ASUS M5A78L-LE, CPU: AMD FX-4100, GK: GIGABYTE N660OC-2GD, HDD: WD Blue 1TB, SSD: OCZ Agility 3 Series 120GB, RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX blu Edition , PSU: Seasonic SS-500ET T3, CPU Cooler: Xigmatek SD963 Loki, Case: Aerocool GT-A
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Poradil som, hádať sa nemienim :)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

co se týče herních sluchátek tak pokud na to máš tak SteelSeries Siberia V2, jinak nějaký herní Creative , třeba Sigma
dohnalik
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od dohnalik »

SteelSeries Siberia V2 jsou jedny z nejhorší sluchátek, co jsem slyšel, přehraje je úplně všechno. Kup raději Creative. Razery svinsto, Roccat svinstvo, Asus svinstvo. Creative fatality tohle přehraje, mysli si co chceš, já to mám z vlastní zkušenosti.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Já měl předtim dvoje creativy, z těch jednich my zbyla zvukovka, přijde mě že hrajou pěkně, ale asi je znova nekoupim no, nadruhou stranu mnohem lepší konstrukce a odolnost než všechny ty creativy

nějak by ale asi bylo fajn říct co přesně koupit, když né tohle
bounty[cz]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bounty[cz] »

dohnalik píše:SteelSeries Siberia V2 jsou jedny z nejhorší sluchátek, co jsem slyšel, přehraje je úplně všechno. Kup raději Creative. Razery svinsto, Roccat svinstvo, Asus svinstvo. Creative fatality tohle přehraje, mysli si co chceš, já to mám z vlastní zkušenosti.
Souhlasím.
Ale někdo si takováto pseudosluchátka bude kupovat do nevidím, než mu to dojde.
Asi bych nešel do ničeho jiného, než Sennheiser.
Obrázek
Spuxy
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Spuxy »

Ja také nesouhlasím s siberia v2 ale doporucuji uplne ty prvni pac nejsou tak poruchovy jako v2 sice jsem si opravil v2.Ale i tak jsou levnejsi a nepoznas rozdil btw.u tech v2 vim proc mi neslo levy sluchatko oni tam maj lepici pasku ktera drzi mikrofon a zvuk :D takze jsem jen vzal lepici pasku a dolepil a vse jde jak ma. :razz:
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

tak mi ale řekněte ksakru co pořídit :-D , jaký sluchadla jakou zvukovku (nevim třeba do 3000) , když víceméně požaduju přesnej surround zvuk, mikrofon, smysluplnou pohodlnou konstrukci a dobrej zvuk u hudby (dubstep, house, hip hop, klasika)
Spuxy
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Spuxy »

treba http://www.czc.cz/speed-link-medusa-nx- ... lhm50ie5e7 tyhle od speedlinku i kdyz jsou lepsi ale tak je to za rozumnou cenu a 5.1 ale ja bych si koupil siberia uplne ty prvni a k tomu tu soundcard ale co jsem slysel tak zase flamuje nekdo na tu zvukovoucartu :d me prirostl steelseries k srcdi a jestli jsi hrac ktery hraje lol,minecraft bf3 atd... vse for fun tak ti urcite staci ty fatality
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no já se nechci omezovat na značku, mě je buřt co je tam nakreslený, já chci pořádnej zvuk ale zase jsem nějak vázanej na určitej rozpočet, a že bych hrál vyloženě "for fun" se taky uplně říct nedá, žádnej profesional ani mistr nejsem ale mam k takovýmuhle pojetí blíž než k vyblbnutí se ala "for fun"

a nejsem si uplně jistej že tyhle herní "5.1" jsou doopravdy 5.1
Spuxy
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Spuxy »

jestli chces utracet tak tuhle http://www.czc.cz/cm-storm-sirus-5-1/97 ... lhm50ie5e7 ja o tehlech take premyslim.Ja si je 100% koupim az budu mit love ale jak ches a nebo sennheiser jak doporucil bounty
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

sennheiser sou sluchátka na**vno, pokud to toho neceš plácnout tak za 5 tácků aspoň, ty jejich levné modely stojí za prd. v kategorii do 1500 si myslím, že nemají porta pro konkurenci.

a co se týče hraní tak obzvlášť, protože mají zdůrazněné basy, což je na výbuchy střelbu atd naprosto ideální.
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Ajťák píše:sennheiser sou sluchátka na**vno, pokud to toho neceš plácnout tak za 5 tácků aspoň, ty jejich levné modely stojí za prd.
Ty ses vtipnej.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

prosimtě porta pro na hraní ? .... ach
ÿthren
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ÿthren »

proč ne? jsou dost ubasované, tak ideálka na výbuchy a střelbu :D U port ale bacha na čínské padělky, nebo druhovýrobu, nebo co to je, tipuju, že to bude všechno co nemá tu doživotní záruku. Nehraje to nejlíp, rozpadají se, lámou atd.. a az ty prachy to asi bude lepší než cokoliv nesoucí přídomek "herní sluchátka", aspoň v podobné ceně.
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

jo, tak když ty porty nebudeš kupovat na aukru, ale třeba v alze, tak je to v pohodě.
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

ŠakaL píše:
Ajťák píše:sennheiser sou sluchátka na**vno, pokud to toho neceš plácnout tak za 5 tácků aspoň, ty jejich levné modely stojí za prd.
Ty ses vtipnej.
jvíš co kup si porty a jakýkoli sluchátka od sennu do 1500 a sem zvědavej, když je nasadíš 100 lidem, kolika budou hrát líp ty senny asi tak
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Závisí podľa toho čo počúvaš, v akej kvalite, z akého zdroja... Ale rozhodne sme už OT :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“