Medal of Honor Warfighter
Moderátor: Baneshee
- LoCo99
- Začátečník

Re: Medal of Honor Warfighter
chat jde aktivovat písmenem I nebo tak něco, ale písmena maj dohromady asi tak 5 pixelů takže si to nikdo nepřečte
munici a zdraví doplníš u toho parťáka nebo od heavy gunnera tušim
ta hra mě neskutečně vytáčí
munici a zdraví doplníš u toho parťáka nebo od heavy gunnera tušim
ta hra mě neskutečně vytáčí
- bounty[cz]
- Začátečník

- LoCo99
- Začátečník

ale jo nutí já si jí totiž koupil 
- icebosss
- Začátečník

-
tak se ji rychle zbav, než se rozkřikne, že je to sračka 
- LoCo99
- Začátečník

bohužel, všechny hry mam na jednom účtě
Jinak přijde mi směšný to že do hry integrovaly wallhack (několik způsobů) nebo že si z batohu vytáhnu mark 19 lamomet a sednu si k tomu
Jinak přijde mi směšný to že do hry integrovaly wallhack (několik způsobů) nebo že si z batohu vytáhnu mark 19 lamomet a sednu si k tomu
- BudyCZ
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Takže dohráno potřetí. Dvakrát dohrát do konce a stačí. Minulej díl byl více propracovanej. Přesto nechápu 5 hodnocení. Klidně bych dal i 8ičku. Grafika je dobrá i když engine mírně nevyužit. Délka solidní. Honičky v autech si mohli odpustit jedna by stačila bohatě. Mise s vrtulníkama kdy dostanete automatickou brokovnici se mi líbí jenom měli raději dát omezené náboje ( jako u všech záložních zbraní) a místo trapáckého zásobnéku na osm broku rovnou pěkně celý točák (buben)
. Jinak až na pár chyb dá se to. Čekal jsem že to bude bída a naštěstí mě to moc nesklamalo. Holt lepší je očekávat méně než více. Snad si příště dají s MOH více práce a vrátime se do dob AA nebo PA
Jo to byly gamesky.
PS: Taky mi tam chybí kulomety - mise kdy se hordami nepřátel prostřílíte s minimy nebo něčím takovým - stejně jako v SP Battlefieldu 3
PS: Taky mi tam chybí kulomety - mise kdy se hordami nepřátel prostřílíte s minimy nebo něčím takovým - stejně jako v SP Battlefieldu 3
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
Taky dohráno, víceméně souhlasim, osmičku asi ne, ale takovejch 65/100 bych viděl jako objektivní.. dám určitě ještě jednou až bude cz....BudyCZ píše:.... Přesto nechápu 5 hodnocení. Klidně bych dal i 8ičku.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No nesmíš jen hrát SP na warez kousku ,ale taky zkusit MP
Spec Ops The line jsem otočil taky není to špatné ,ale taky mě to někde naštvalo.
Spec Ops The line jsem otočil taky není to špatné ,ale taky mě to někde naštvalo.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Fenous
- Začátečník

-
Za me dost propadak-dost kratky a nuda, prvni dil byl daleko lepsi, MP jsem zkusil a vratil se zpet k BF3, to neni o nicem. Ty honicky v autech zbytecne dlouhy, zadny zpestreni jako gunship, robot celkem nic moc, jediny co me bavilo tak to zdrhani ze zajeti na ty lodi, jinak nuda, sed.
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
Naopak, já si to pořizuji výhradně kvůli příběhu, tzn. kvůli singlu.Vlastimil91 píše:No nesmíš jen hrát SP na warez kousku ,ale taky zkusit MP![]()
Nicméně pokud bych za sebe ještě jednou singl zhodnotil žebříkčem od 0 do 10:
příběh 6/10
hudba 4/10 (vláčné)
grafické zpracování 7/10
délka hry 4/10
novinky (robot, honičky v autech) 8/10
cz překlad 0/10
--------------------------
celkem 6,5/10 (nějak to upadá
- LoCo99
- Začátečník

grafika 7/10 ? ... si zkus první misi na ultra nastavení 
mě se grafika dost líbila, v MP je to odfláknutý, ale v SP je to dost pěkný
mě se grafika dost líbila, v MP je to odfláknutý, ale v SP je to dost pěkný
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přesně grafika v SP je tak za 9/10. Příběh se mi zdá taky povedený ,ale délka hry už moc ne.
Na ULTRA to rozjede jen ten kdo má silnou grafiku já bohužel ,,jen'' ULTRA bez MSAA aby to nepadalo pod 30FPS a hned první mise jsem měl nejníže 31FPS bez OC. Ta bouřka je tam luxusní v té další misi. Na 5.1 audiu to je fakt luxus. Mě se SP celkem líbil a nebýt tak krátký tak bych se nebál hru hodnotit ještě líp takto 8.5/10 za SP.
Na ULTRA to rozjede jen ten kdo má silnou grafiku já bohužel ,,jen'' ULTRA bez MSAA aby to nepadalo pod 30FPS a hned první mise jsem měl nejníže 31FPS bez OC. Ta bouřka je tam luxusní v té další misi. Na 5.1 audiu to je fakt luxus. Mě se SP celkem líbil a nebýt tak krátký tak bych se nebál hru hodnotit ještě líp takto 8.5/10 za SP.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- icebosss
- Začátečník

-
jediná první mise je dobře udělaná, s těma kontejnerama
ostatní mapy jsou hnusný
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě se max nelíbí ty stromy ,ale to ani v BF3 se mi nepáčí jsou také odfláklé.
- BROS
- Černá karta

-
Elitní mariňáci pomáhali s vývojem videohry, viní je z vyzrazení tajemství
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... mstvi.html
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... mstvi.html
Americká armáda potrestala sedm příslušníků elitních komand námořní pěchoty SEAL. Podle velení se dopustili vyzrazení vojenského tajemství, když souhlasili s rolí konzultantů při vývoji nové videohry Medal of Honor: Warfighter
Vojáci, mezi nimiž je údajně i člen jednotky, která v květnu 2011 zabila teroristu Usámu bin Ládina, byli pokáráni a dva měsíce budou dostávat jen poloviční plat. Dva z nich jsou vyšší důstojníci......
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Jn, vegetace je v Frostbite 2 enginu fakt trestuhodně odfláknutá. Jak v 10 let starých hrách.Vlastimil91 píše:Mě se max nelíbí ty stromy ,ale to ani v BF3 se mi nepáčí jsou také odfláklé.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No snad to už v BF4 bude lepší ,protože takto to kazí hlavně mapu Kaspická Hranice.
Když jsem to viděl poprvé myslel jsem že mám detaily snad na LOW a ono to bylo na ULTRA
Když jsem to viděl poprvé myslel jsem že mám detaily snad na LOW a ono to bylo na ULTRA
- LoCo99
- Začátečník

no tak mě to docela baví hele, dneska už sem to pustil 3x , asi to bude tim že sem začal 15/0 , 18/1, 6/1
nějak mě to začlo bavit
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No tak to si dobrej. To se mi ještě nepovedlo. Docela to nechápu proč mi to nejde tak dobře jako BF3. V BF3 si je dávám v pohodě že třeba skončím 32/12 a tady jsem rád když je to vyrovnané ,ale většinou stejně víckrát zdechnu. Ale hra mě jinak baví hlavně ta mapa v noci a ten prales tam se mi i daří celkem. Konečně pořádná noc a né jak v BF3 to modro 
- LoCo99
- Začátečník

no ono je to spíš jako COD tohle, jinak osobně mi to zezačátku nešlo vůůůbec, ale zkus si pointmana a když se dotaneš k AK103 tak se to dá už docela pěkně... navíc s takovym UAV se ty killy dávaj už lehce