V čem to bude ?

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
FLVEK
Nováček
Nováček

V čem to bude ?

Příspěvek od FLVEK »

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, teď se mi stalo, že když jsem hrál, tak se mi hra začala kousat a vycházeli z casu takové zvláštní zvuky, hrál jsem a postupně se mi zastavovala hra, takovým sekáním a ten divný zvuk, po 2-3 sec zase hra jela, ale furt se to stávalo a vypojil se mi internet, tzv. jsem tam měl vykřičník, že je něco špatně. v čem to může být ? základní desku mám rampage II gene a grafiku hd 7950, tak nevíte, kde je chyba ? teď se mi to zatím nestalo..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: V čem to bude ?

Příspěvek od zombux »

podle mě to bude rozbité. lepší odpověď na "takové zvláštní zvuky" dost těžko vytvořím.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

predpokladam, ze ti zacal zamrzat obraz, cyklit se zvuk atd. dale predpokladam, ze ten trojuhelnik s vykricnikem nebyl u sitoveho pripojeni, ale hned vedle jako tray ikona, coz znamena, ze mas problem s grafikou.

presun do problemu se sestavami

//edit: Pokud nemas popsane priznaky, bude asi rozbite jinak ;)
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
FLVEK
Nováček
Nováček

Příspěvek od FLVEK »

No právě grafika je nová a kdysi mi to dělalo i u jiné, vyměnila se a bylo to ok. jinak : http://www.youtube.com/watch?v=BC3IStIl7-Q 0:43-44 takové to trrrrrr takový to přesně dělá zvuk. Nevím, čím to může být..:) jinak sry, jsem tu nový tak se ještě neorientuju..:)
FLVEK
Nováček
Nováček

Příspěvek od FLVEK »

btw. byl u síťového připojení.
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“