Kvalita softwaru k mysiam, multimedialnym klavesniciam

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
cert
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kvalita softwaru k mysiam, multimedialnym klavesniciam

Příspěvek od cert »

Aku skusenost mate s dodavanym softwarom k roznym znackam mysi a multimedialnych klavesnic?
Chcem si vymenit starsiu super Microsoft Internet Keyboard(ma dost "vymackane" klavesy)a mys(Opticka Genius) za inu multimedialnu klavesnicu a mysku a dost mi zalezi aj na kvalite pridavaneho softwaru.

Moja skusenost so softom k MS Internet Keybord je vynikajuca - od Win98, 98SE, 2000, XP vzdy totalna spokojnost.
So softwarom k mysi Genius NetScroll+ som spokojny, iba velmi stare verzie trocha padali (iba pod Win98).
roxik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roxik »

treba logitech ma slusny sw pro klavesnice a mysi
nesetkal jsem se nestabilitou, nebo nejakymi problemy
sw pro klavesnici i mys umoznuje predefinovat tlacitka dle libosti
Naposledy upravil(a) roxik dne úte 30. bře 2004, 19:53, celkem upraveno 1 x.
oldskool pc - xbox - xbox360
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

jen bych poreferoval: mám chicony komplet bezdrt. opt. myš + klávesnice
-myš ovladač nepotřebuje, ale klávesnice na spec. talčítka jo...

...a v něm je problém - je dost nestabilní a padá... dokonce nevyšla ani novější veze od výrobce :(
Francie ... sladká Francie
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

bacha na BTC, nebrat, nehorázně špatný SW!

Logitech mi taky trošku vadí. Docela dobrou zkušenost mám s Genius. Pro klávesnice ani myši skoro není třeba instalovat, v XP vše chodí jak má.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

co mam pack od MS natural keyboard a wheel mouse optical tak tam je pribalenz celkom slusny software hlavne na klavesnicu
roxik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roxik »

pavel.minarik píše:Logitech mi taky trošku vadí.
proc ti vadi logitech?
pokud mam klavesnici, co ma "tlacitka navic", tak si chci jejich funkci predefinovat, protoze mi na 99% nevyhovujou a na to sw od logitechu bohuzel potrebuju... jinak bych samo nechal ovladace standartni od ms....
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

roxik píše:proc ti vadi logitech?
Vrtal jsem se kamošovi v komplu a našel jsem tam jakejsi proces pojmenovanej BackWeb4332535, to číslo jsem nastřelil vod voka. Tak jsem si říkal co je to za spyware, trojáka nebo co. A von se z toho vyklubal soft ke klávesnici a ještě žral ramky jak hovado!

To mě u tak solidní firmy jako je logitech docela vytočilo. By se za ty love měli trochu snažit. Někomu to asi připadá jako detail, ale já si nemůžu pomoct, tohle mě sere.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

pavel.minarik píše:
roxik píše:proc ti vadi logitech?
Vrtal jsem se kamošovi v komplu a našel jsem tam jakejsi proces pojmenovanej BackWeb4332535, to číslo jsem nastřelil vod voka. Tak jsem si říkal co je to za spyware, trojáka nebo co. A von se z toho vyklubal soft ke klávesnici a ještě žral ramky jak hovado!

To mě u tak solidní firmy jako je logitech docela vytočilo. By se za ty love měli trochu snažit. Někomu to asi připadá jako detail, ale já si nemůžu pomoct, tohle mě sere.
tak toto by sralo aj mna este dobre ye som podporil firmu ktoru s celeho srdca neznasam MS :lol:
roxik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roxik »

pavel.minarik píše:Vrtal jsem se kamošovi v komplu a našel jsem tam jakejsi proces pojmenovanej BackWeb4332535, to číslo jsem nastřelil vod voka. Tak jsem si říkal co je to za spyware, trojáka nebo co. A von se z toho vyklubal soft ke klávesnici a ještě žral ramky jak hovado!

me bezi pouze pouze itouch.exe a nic vic, hledal jsem neco podobneho nazvu, co jsi napsal ale nic takovyho tu nemam

edit: itouch.exe vyuziti pameti cca 7mb, vyuziti cpu 0%
Naposledy upravil(a) roxik dne úte 30. bře 2004, 22:56, celkem upraveno 1 x.
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

no ale mne to tiez skor pripomina najekho spy aleb trojana ako soft od hardwaru za dost prachov :shock:
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“