Kvalita softwaru k mysiam, multimedialnym klavesniciam
- cert
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kvalita softwaru k mysiam, multimedialnym klavesniciam
Aku skusenost mate s dodavanym softwarom k roznym znackam mysi a multimedialnych klavesnic?
Chcem si vymenit starsiu super Microsoft Internet Keyboard(ma dost "vymackane" klavesy)a mys(Opticka Genius) za inu multimedialnu klavesnicu a mysku a dost mi zalezi aj na kvalite pridavaneho softwaru.
Moja skusenost so softom k MS Internet Keybord je vynikajuca - od Win98, 98SE, 2000, XP vzdy totalna spokojnost.
So softwarom k mysi Genius NetScroll+ som spokojny, iba velmi stare verzie trocha padali (iba pod Win98).
Chcem si vymenit starsiu super Microsoft Internet Keyboard(ma dost "vymackane" klavesy)a mys(Opticka Genius) za inu multimedialnu klavesnicu a mysku a dost mi zalezi aj na kvalite pridavaneho softwaru.
Moja skusenost so softom k MS Internet Keybord je vynikajuca - od Win98, 98SE, 2000, XP vzdy totalna spokojnost.
So softwarom k mysi Genius NetScroll+ som spokojny, iba velmi stare verzie trocha padali (iba pod Win98).
- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
treba logitech ma slusny sw pro klavesnice a mysi
nesetkal jsem se nestabilitou, nebo nejakymi problemy
sw pro klavesnici i mys umoznuje predefinovat tlacitka dle libosti
nesetkal jsem se nestabilitou, nebo nejakymi problemy
sw pro klavesnici i mys umoznuje predefinovat tlacitka dle libosti
Naposledy upravil(a) roxik dne úte 30. bře 2004, 19:53, celkem upraveno 1 x.
oldskool pc - xbox - xbox360
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
proc ti vadi logitech?pavel.minarik píše:Logitech mi taky trošku vadí.
pokud mam klavesnici, co ma "tlacitka navic", tak si chci jejich funkci predefinovat, protoze mi na 99% nevyhovujou a na to sw od logitechu bohuzel potrebuju... jinak bych samo nechal ovladace standartni od ms....
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vrtal jsem se kamošovi v komplu a našel jsem tam jakejsi proces pojmenovanej BackWeb4332535, to číslo jsem nastřelil vod voka. Tak jsem si říkal co je to za spyware, trojáka nebo co. A von se z toho vyklubal soft ke klávesnici a ještě žral ramky jak hovado!roxik píše:proc ti vadi logitech?
To mě u tak solidní firmy jako je logitech docela vytočilo. By se za ty love měli trochu snažit. Někomu to asi připadá jako detail, ale já si nemůžu pomoct, tohle mě sere.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak toto by sralo aj mna este dobre ye som podporil firmu ktoru s celeho srdca neznasam MSpavel.minarik píše:Vrtal jsem se kamošovi v komplu a našel jsem tam jakejsi proces pojmenovanej BackWeb4332535, to číslo jsem nastřelil vod voka. Tak jsem si říkal co je to za spyware, trojáka nebo co. A von se z toho vyklubal soft ke klávesnici a ještě žral ramky jak hovado!roxik píše:proc ti vadi logitech?
To mě u tak solidní firmy jako je logitech docela vytočilo. By se za ty love měli trochu snažit. Někomu to asi připadá jako detail, ale já si nemůžu pomoct, tohle mě sere.
- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
me bezi pouze pouze itouch.exe a nic vic, hledal jsem neco podobneho nazvu, co jsi napsal ale nic takovyho tu nemampavel.minarik píše:Vrtal jsem se kamošovi v komplu a našel jsem tam jakejsi proces pojmenovanej BackWeb4332535, to číslo jsem nastřelil vod voka. Tak jsem si říkal co je to za spyware, trojáka nebo co. A von se z toho vyklubal soft ke klávesnici a ještě žral ramky jak hovado!
edit: itouch.exe vyuziti pameti cca 7mb, vyuziti cpu 0%
Naposledy upravil(a) roxik dne úte 30. bře 2004, 22:56, celkem upraveno 1 x.
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: