AAO 522 - vodorovne cary

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Znedlob
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

AAO 522 - vodorovne cary

Příspěvek od Znedlob »

Zdravim PCT. U meho AAO 522 (AMD Bazos) se obcas vyskytuji vodorovne cary na displey. Vyskytnou se napr. pri hrani her (Mafie, CSM 2002 atd.) pri fullscreenu a nebo pri sledovani videa. Nejvice je to videt, kdyz je na displey bila barva. Cary nejsou stale, ale "skacou". Napr. kdyz pouziji touchpad, tak se cary presunou nebo nektere zmizy. NtB jsem kupoval u CZC. Na podpore mi rekli, abych ho odnesl na pobocku. A ted, proc zde pisu. Rukami vam proslo asi uz mnoho notebooku a tak se chci zeptat, zda se s timto problemem uz nekdo setkal a jak ho servis vyresil. Chtel bych se pripadne pripravit na problemy. Dekuji za odpovedi.
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: AAO 522 - vodorovne cary

Příspěvek od petr_ »

Vzhledem k tomu, že je tak integrované grafika, řekl bych, že to bude závada paměti.
Problémy s reklamací bych neočekával.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
Znedlob
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: AAO 522 - vodorovne cary

Příspěvek od Znedlob »

Zdravím, tak pamět ani softwarová chyba to být nemůže. Vyměnil jsem 1 GB za 2 GB a stále to dělá. Přeinstaloval jsem Win7 Prof a pořád to dělá. Dělá to hlavně při přechochu z fullscreenu (youtube) do normálního zobrazení (Např. stránka seznam.cz). Hlavně když je na stránce či se zobrazuje hodně bílé. Takže jedině HW chyba. Kde myslíte že by mohl být problém? V kabelu od obrazovky? Nebo v obrazovce samotné? Děkuji za rady :)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“