Assassins Creed III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Assassins Creed III

Příspěvek od Swat »

Frostys píše:Tak neseď 20cm od TV obrazovky :)
No to je právě to. Sedim od toho 2 metry a není to ono prostě. Jsem zmlsanej no. Navíc dneska, když je konečně k dispozici framelimiter si to prostě nahodim na minimální framerate a jedu hru třeba v 50ti fps s V-Sync On, ale konstantně v 50ti. Jak řekl Paul - framerate na konzolích to je další příběh. RDR a framerate ve městech, nebo v lesích, nebo v tom Mexiku - pozoroval jsem, když to hrál synovec, jak se to tam nechutně seká. Jemu to tak nepřišlo, ten se bavil, ale já kvůli tomu RDR nedohrál. Co by člověk chtěl od grafiky na úrovni GF 7800 (pokud se nepletu). Jsem zvědavej, co bude předvádět xBox 720, třeba si to jednou vychutnám na něm. Takže asi jo, no, obrnim se trpělivostí a počkám na PC verzi.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Zatím mě trochu zklamal dlouhý úvod v Bostonu, navíc mě štve ovládání palných zbraní :( v podstatě je nepoužívám...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
hranicarrr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hranicarrr »

Podle mě byli nejlepší díly 1 a 2 brotherhood jak štak ale revolution ten jsem dohrál jenom s povinnosti a kvůli příběhu.
V jedničce to by uvěřitelný že tam byl čech a eliminovaly vysoko postavené lidi.Dvojka ten jsem hltal taky jako jedničku, ale ostatní díly nic moc. Brothehood v lezeš mezi armádu a vyvázneš bez škrábnuti no moc realný to není:D
A o trojce ani nemluvím :lol:
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

hranicarrr doporučuju pročistit klávesnici a číst cizí názvy pořádně

A jakej čech prosimtě ? a v Brotherhoodu jenom na konci probíháš tou bitvou protože naháníš mladýho Borgiu pokud se nepletu, takže až na to že nemusel bejt ten "epickej" souboj s nim kde tvrdí že je nesmrtelnej atp. mi to přijde všechno celkem uvěřitelný

+ nevim jestli je nutný u takovýhle hry zkoumat jestli je to uvěřitelný
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Asi bych na takového člověka nereagoval :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

já jsem z tohohle dílu čím dál víc zklamaný :( neuvěřitelná koncentrace vojáků, skoro všechno musí jít brutal cestou, ovládání soubojů na pikaču...no nevím, mám za sebou cca půlku..uvidíme ale asi jsem se moc těšil a te´d to mám
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

tom01 píše:já jsem z tohohle dílu čím dál víc zklamaný :( neuvěřitelná koncentrace vojáků, skoro všechno musí jít brutal cestou, ovládání soubojů na pikaču...no nevím, mám za sebou cca půlku..uvidíme ale asi jsem se moc těšil a te´d to mám
Tak tohle jsem číst nechtěl. Nicméně to tak nějak potvrzuje ty rozpaky z recenzí. Někde tomu daj sedmičku, jinde devítku. Je dost blbý, že je to všechno zaměřený na brutální bitky (hru nemám, usuzuju z toho, co čtu po fórech a z recenzí). AC byl přece vždycky zatíženej hlavně na tichej postup. Já dodělávám Brotherhood a dost si to zase užívám. Dvojku jsem dohrál na 100%, jedničku jsem prošel dvakrát, teď tedy Brotherhood a jak to tak čtu, tak dám místo trojky Revelations.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Swat píše:
tom01 píše:já jsem z tohohle dílu čím dál víc zklamaný :( neuvěřitelná koncentrace vojáků, skoro všechno musí jít brutal cestou, ovládání soubojů na pikaču...no nevím, mám za sebou cca půlku..uvidíme ale asi jsem se moc těšil a te´d to mám
Tak tohle jsem číst nechtěl. Nicméně to tak nějak potvrzuje ty rozpaky z recenzí. Někde tomu daj sedmičku, jinde devítku. Je dost blbý, že je to všechno zaměřený na brutální bitky (hru nemám, usuzuju z toho, co čtu po fórech a z recenzí). AC byl přece vždycky zatíženej hlavně na tichej postup. Já dodělávám Brotherhood a dost si to zase užívám. Dvojku jsem dohrál na 100%, jedničku jsem prošel dvakrát, teď tedy Brotherhood a jak to tak čtu, tak dám místo trojky Revelations.
No právě, byl jsem namlsanej že přece Assassin série je o stealth akci, šikovnosti...tady ti to projde minimálně, stráže tě okamžitě maji, přiběhne jich tak 10 a hotovo..prostě je to akční posun a to mi zkazilo dojem
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

To je škoda. No nic, každopádně dík za info. Chtěl jsem koncem listopadu vzít dva litry a jít pro AC3 a FC3. Tak litr ušetřim, ale FC3 chci ať už dopad jakkoliv.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

já tohle dohraju a bohužel, vrátim na protiúčet a půjdu do Hitmana :)
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Swat píše:.Já dodělávám Brotherhood a dost si to zase užívám. Dvojku jsem dohrál na 100%, jedničku jsem prošel dvakrát, teď tedy Brotherhood a jak to tak čtu, tak dám místo trojky Revelations.
Tak si ji uzivej, nebot Brotherhood je nejlepsi dil serie. Revalations je pocitove nejhorsi....
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

durod píše:
Swat píše:.Já dodělávám Brotherhood a dost si to zase užívám. Dvojku jsem dohrál na 100%, jedničku jsem prošel dvakrát, teď tedy Brotherhood a jak to tak čtu, tak dám místo trojky Revelations.
Tak si ji uzivej, nebot Brotherhood je nejlepsi dil serie. Revalations je pocitove nejhorsi....
No ale věřim, že i v Revelations si užiju stealth. Ta trojka je teda v tomhle fakt zklamání. Třeba předevčírem v Brotherhoodu jsem se měl bez zpozorování dostat k tomu Da Vinciho rogalu - úžasnej zážitek. Ta kuše mě baví. Aby nám série AC neskončila v roce 2025 s automatickejma zbraněma v ulicích NY. Assassin's Creed 16 - Modern Warfare....
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Proč ne? Mě by to přišlo docela zajimavé...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

To už máme v CoD a ve Splinter Cell. Od AC chci atmosférickej zážitek na pozadí historickejch událostí a reálií. Ve dvojce mě bavilo listovat tou encyklopedií a číst si o těch stavbách. Vůbec to zasazení do Ameriky nevěstovalo nic dobrýho. Že tam budou střelný zbraně bylo zcela jasný. Ta DaVinciho pistole byla vždycky jen takovej bonus, v Revelations - jak jsem při paření sledoval synovce - stráže taky už dost střílej a ve trojce, zdá se, to pohnojili úplně.
Naposledy upravil(a) Swat dne pát 2. lis 2012, 21:25, celkem upraveno 1 x.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Amen...

Velke zklamani z III. dilu, to snad neni mozne, jak domrvili gameplay
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Já bych nějaký příští díl bral klidně v naší době, ale že bys už hrál normálně klasicky jen za Desmonda a hledal bys to jablko. Resp. ty ho hledáš už teď, ale prostě bys ho měl :D
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Já bych hrozně chtěl Assassina ze středověký Prahy 8-)
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

A já už to taky někde psal - Japonsko, nebo Čína. Všechny ty chrámy, zahrady, údolí a celý to univerzum samurajskýho stavu. Asi by nebylo jednoduchý mezi samuraje zaintegrovat assassínskéj řád, nicméně si myslim, že by to byla slušná fiktivní pecka. Jinak s Prahou souhlas - už vidim, jak jedu po tý katedrále nahoru, pak jump, úprk Starym královskym palácem, jump z okna až dolů na Malou Stranu. Staromák by se taky dal obskákat celej, jako náměstí Sv. Marka v Benátkách. Celá ta trojka nějak smrdí sakra... A my tu hýříme nápady na nejlepší hru všech dob :lol:
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

našel jsem si novou zábavu..zabíjení medvědů..je to celkem fuška :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“