Google Miesta a Zlate Stranky

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Google Miesta a Zlate Stranky

Příspěvek od @Ravenman »

Pozdravujem všetkých, mám otázku ohladom Google Places (Google Miesta). Túto službu využívam pre svoju lekáreň -mám tam zverejnené informácie typu adresu, poloha na mape a iné. Na začiatok upresním , že lekáreň prevádzkujem
na inej adrese ako adrese kde bývam.

Donedávna google nečerpalo žiadne informácie z databázy zlatých stránok (zlatestranky.sk) ,takže mi neprekážalo že ZS majú moju domovskú adresu priradenú k lekárni a nie oddelene . V googli som si presne prištipol špendlík na reálnu adresu lekárne a všetko fungovalo perfektne . ALE nedávno som si všimol že Google začalo ignorovať túto adresu a natvrdo čerpá informácie zo Zlatých stránok a tým pádom mi na mapách ukazuje lekáreň doma ! . Preto som okamžite zmenil adresu lekárne aj na ZS na správnu ne-domovkú adresu aby služba google čerpala správne informácie z databázy ZS. Problém stále pretrváva a zákazníci mi chodia domov čo je Vážny problém . Google nie je schopné reindexovať / nanovo získať aktuálne údaje z databázy ZS aj po troch mesiacoch ! , nastavenie špednlíka absolútne ignoruje aj keby bol v Iraku . Prosím niekoho skúseného ,kdo s tým má skúsenosti nech mi poradí ako dalej, mail kontakty na podporu google sa hladajú zle a trvalo by to veky . Všimol som si že aj konkurenčné lekárne majú nekorektné adresy - len o tom asi ešte nevedia , google sproste IGNORUJE nastavenie v G.PLACES a ťahá info zo ZS aj to zastaralé (neaktualizuje ich pravidelne)

S pozdravom Martin
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Google Miesta a Zlate Stranky

Příspěvek od @Ravenman »

To som skúsil ako prvé - REPORT PROBLEM ma vysvietený na sivo - nedá sa stlačiť , nechápem prečo
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

Jsi prihlaseny?
Pokud ti to nefungovalo, tak muzes kliknout na yes a dole ti to otevre dalsi formular, kam to muzes popsat.
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @Ravenman »

Samozrejme že som prihlásený , ake YES si mal na mysli ?
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“