Pomoc u Her se mi otačí kamera sama od sebe

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Lucas-300ZX
Nováček
Nováček

Pomoc u Her se mi otačí kamera sama od sebe

Příspěvek od Lucas-300ZX »

Zdravim stal se mi takovej blbej problem,kdyz zapnu jakoukoliv hru tak se mi otaci sam od sebe obraz a kdyz mysi hejbu,tak si to porad dela co chce,vsechno uz jsem updatoval ovladace vsechno,i mys a klavesnici jsem zkusil jinou a porad bez uspechu... (

http://ulozto.cz/xeYcKDA/imag0023-avi
jakubom
Začátečník
Začátečník

Re: Pomoc u Her se mi otačí kamera sama od sebe

Příspěvek od jakubom »

kdy to začalo dělat ? Zkoušel jsi přeinstalovat win ?
Lucas-300ZX
Nováček
Nováček

Zacalo to delat asi pred 2 dny tak jsem dneska preinstavoval win a i po preinstalaci to pretrvava.. Jsem si nainstaloval painkillera prvni den jsem ho hral v pohode a pak druhej den to dela tohlee,bohuzel u vsech her... nechapu
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Nemáš připojenej gamepad, nebo volant, nebo spuštěný ovladače na něco z toho?
Obrázek
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

to bude znít divně ale ve hře bych skusil odpojit všechny periferie co se podílí na ovládání hry .D když to přestane tak je jasný že máš zmršenou klavesnici, gamepad atd :)
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
Lucas-300ZX
Nováček
Nováček

Dithius píše:to bude znít divně ale ve hře bych skusil odpojit všechny periferie co se podílí na ovládání hry .D když to přestane tak je jasný že máš zmršenou klavesnici, gamepad atd :)
To jsem vsechno zkousel za chodu hry a jsem odpojil klavesnici i mys a porad to dela :D... Je to divny..
Prince
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Prince »

Trolling: To vypadá na trpaslíka v PC, kterej Ti tam vyrábí náhodné signály periferií...
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3

Logitech G502 + G413
Lucas-300ZX
Nováček
Nováček

Jo tak presne to je ono ;) diky jinak uz jsem na to prisel dela to zvukovka.. ;)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“