Arctic Cooling Freezer 13 Pro vs Cooler Master Hyper TX3 EVO

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Sanriken
Začátečník
Začátečník

Arctic Cooling Freezer 13 Pro vs Cooler Master Hyper TX3 EVO

Příspěvek od Sanriken »

Který z nic by jste doporučily na i5 3470 na základních taktech? Jde mi především o to aby chladič byl tichý, stejně nebo méně než Arctic Cooling Freezer 64 Pro který mám už bezmála 3 roky a taky samozřejmě tišší než box. V případě že je box chladič tichý stejně jako můj starý Arctic Cooling Freezer 64 (což se dá celkem špatně určit), asi bych jiný nekupoval, ale nevím jak je hlučný a jestly chladí lépe než dostatečně k tomu aby se CPU neuvařilo.
CPU Intel i7 6700K, VGA MSI GTX 1080 Gaming Plus, RAM Kingston HyperX 2x8GB DDR4 3000mhz Predator Series, MB Gigabyte Z170X-Ultra Gaming, PSU Evga Supernova G2 750W, HDD Samsung 750 EVO 500GB + 120GB, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, Case Phanteks Enthoo Evolv ATX, LCD Dell U2515H Ultrasharp, Microsoft Sidewinder X4, Cooler Master Sentinel III, Windows 10 Pro
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Arctic Cooling Freezer 13 Pro vs Cooler Master Hyper TX3 EVO

Příspěvek od Suke001 »

Arcticy jsou na mě poněkud hlučné, myslím že CM bude lepší, ale testy jsem neprolézal :)
Spíš bych přitlačil na http://chlazeni.heureka.cz/gelid-tranquillo/ to je záruka kvality a tichý je :)
bounty[cz]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bounty[cz] »

GELID Solution Tranquillo rev. 2 je určitě dobrý chladič a doporučuje se velmi často. Doporučit lze také ale i Xigmatek Gaia či Loki.
Obrázek
Sanriken
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sanriken »

Ten už je ale o něco dražší, nevim jestly budu dávat další peníze do chladiče už i tak je to celkem dost. Mě jde jen o to mít chladič s hlukem stejným nebo nižším jako můj dosavadní chladič, jak jsem psal výše. Pokud toto může splnit boxový chladič, což se mi nedaří nějak zjistit, jen že ten arctic má 0.4 sone a box 1 sone, tak potom bych nescháněl jiný.
Ten Xigmatek http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 000000125D , koukám že má ve specifkacích vyšší hluk než Arctic a CM.. ale má pěknou cenu.
CPU Intel i7 6700K, VGA MSI GTX 1080 Gaming Plus, RAM Kingston HyperX 2x8GB DDR4 3000mhz Predator Series, MB Gigabyte Z170X-Ultra Gaming, PSU Evga Supernova G2 750W, HDD Samsung 750 EVO 500GB + 120GB, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, Case Phanteks Enthoo Evolv ATX, LCD Dell U2515H Ultrasharp, Microsoft Sidewinder X4, Cooler Master Sentinel III, Windows 10 Pro
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

No hodnoty udávané výrobcem, nejsou mnohdy moc pravdivé. To už si ty 200 připlatím, aby bylo ticho :)
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“