GTA V
Moderátor: Baneshee
- Riku
- Začátečník
Re: GTA V
No ale Max payne není open-world takže u GTA V se celkem obávám tý optimalizace... doufám že Sandy/Ivy bridge budou stačit, spíš se bojím VGA, 7850 určitě asi nebude stačit na max detaily ale tak za rok a něco až to vyjde na PC tak klidně koupím novou grafikuSwat píše:Já jsem zase zvědavej na tu rockstáří optimalizaci. Jestli to bude vypadat jako Max Payne 3, tak je to pohoda. Nicméně se obávám, že nás po vydání opět čeká nucenej betatest, to, co předvedli se čtyřkou, byla tragédie. Abysme s pětkou zase nezjistili, co máme pod stolama za šroty.
PS5 | LG OLED CX55
- Swat
- Mírně pokročilý
Já měl na mysli čistě jenom vizuál, protože Max Payne 3 se mi po grafický stránce líbí hodně. Každopádně tu máme Sleeping Dogs - důkaz, že open world hra může skvěle vypadat a běžet naprosto plynule (jedu konstantně 50 fps s V-Sync On). V tomhle směru si SD s GTAčkem vytřelo zadek dokonale. Uvidíme, no. Ale vzpomínám si, jak vyšla čtyřka a lidi s GTX 280 a quadama na 2,5 GHz to nedávali, o dvoujádrech ani nemluvim. Já to poprvé 'odehrál' na C2D E6600 a 8800 GTX a skřípal jsem u toho zubama. Pořádně jsem si čtyřku vychutnal až nedávno (opravdu jsem jí podruhý dohrál někdy před měsícem) na sestavě v podpisu. Mě ani nejde o max detaily, dnešní hry jsou koukatelný kolikrát i na medium, ale ať to jede s framelimiterem řekněme aspoň těch 50 fps, ať si to užijem.Riku píše:No ale Max payne není open-world takže u GTA V se celkem obávám tý optimalizace... doufám že Sandy/Ivy bridge budou stačit, spíš se bojím VGA, 7850 určitě asi nebude stačit na max detaily ale tak za rok a něco až to vyjde na PC tak klidně koupím novou grafikuSwat píše:Já jsem zase zvědavej na tu rockstáří optimalizaci. Jestli to bude vypadat jako Max Payne 3, tak je to pohoda. Nicméně se obávám, že nás po vydání opět čeká nucenej betatest, to, co předvedli se čtyřkou, byla tragédie. Abysme s pětkou zase nezjistili, co máme pod stolama za šroty.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Riku
- Začátečník
Jo tak, já to myslel tak, že ikdyž max payne 3 vypadá dobře a zdá se líp optimalizovanej než GTA4, tak pořád je to fps a ne velkej otevřenej svět ale tak snad na tý optimalizaci máknou, přeci jenom ten engine už pár let mají.
Sleeping dogs vypadá parádnně, ale přeci jen GTA4 má daleko složitější město se mi zdá, daleko víc věcí po ulicích (koše, lavičky), je takový plnější, živější, větší provoz, víc lidí po ulicích + hlavně o několik tříd lepší modely aut s destrukcí a o několik tříd lepší fyziku, která dává CPU dost zabrat. K tomu ještě sleeping dogs nemá dynamický stíny v noci (třeba když svítíš autem, nebo světla od lamp..)
Sleeping dogs vypadá parádnně, ale přeci jen GTA4 má daleko složitější město se mi zdá, daleko víc věcí po ulicích (koše, lavičky), je takový plnější, živější, větší provoz, víc lidí po ulicích + hlavně o několik tříd lepší modely aut s destrukcí a o několik tříd lepší fyziku, která dává CPU dost zabrat. K tomu ještě sleeping dogs nemá dynamický stíny v noci (třeba když svítíš autem, nebo světla od lamp..)
PS5 | LG OLED CX55
- Riku
- Začátečník
http://www.gta.cz/gta5/novinka/cover-pr ... ni-postavy
http://www.gta.cz/gta5/novinka/souhrn-i ... einformeru
nějaký nový info + scany
ta grafika vypadá neuvěřitelně, to snad bude na next gen ne? tohle přeci nemůže xbox 360 ani ps3 utáhnout, to je uplně jak CGI filmy
http://www.gta.cz/gta5/novinka/souhrn-i ... einformeru
nějaký nový info + scany
ta grafika vypadá neuvěřitelně, to snad bude na next gen ne? tohle přeci nemůže xbox 360 ani ps3 utáhnout, to je uplně jak CGI filmy
PS5 | LG OLED CX55
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť je jasně poznat že je to engine 4ky...nevypadá to ani tak dobře jako 4ka s icehancerem a pár mody..co ti na tom přijde tak neuvěřitelný? Jakej screen konkrétně?
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- AllowedCry
- Začátečník
Spíš ho ohromilo to prostředí.
Ryzen 5800X3D || GB B450 GX || 32GB @ 3600Mhz cl16 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC 400W || M2 VP4300 4TB || HDD 3TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 288E2A + Philips 48OLED707.
- Riku
- Začátečník
Neuvěřitelně vzhledem k tomu že to má vyjít na současnou generaci konzolí... a nikde jsem nenapsal že to není engine 4ky
GTA4 s icenhacerem vypadá sice pěkně, ale taky je nehratelná pokud to má vypadat podstatně líp a nový gta určitě bude mít stejně jako Max payne DX11, teselaci, HDAO apod.
GTA4 s icenhacerem vypadá sice pěkně, ale taky je nehratelná pokud to má vypadat podstatně líp a nový gta určitě bude mít stejně jako Max payne DX11, teselaci, HDAO apod.
PS5 | LG OLED CX55
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
GTA4 s icehancerem je hratelná, 30-40fps to vytlačí v klidu...
Prostředí je pěkný, ale technologicky tam žádný skok není, ani být nemůže když to musí vyjít na ps3/xbox360.
DX11 technologie bude mít jen PC verze a to ještě kdoví jestli.
Prostředí je pěkný, ale technologicky tam žádný skok není, ani být nemůže když to musí vyjít na ps3/xbox360.
DX11 technologie bude mít jen PC verze a to ještě kdoví jestli.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Riku
- Začátečník
http://gamingeverything.com/32947/gta-v-scan-set/
dost zajímavý čtení a od 25. obrázku jsou nový screenshoty v dobrý rozlišení
dost zajímavý čtení a od 25. obrázku jsou nový screenshoty v dobrý rozlišení
PS5 | LG OLED CX55