Prosím o radu. Přítelkyně si koupila (na mojí radu a moje zprostředkování) Lenovo B580 http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-b580-d348852.htm
Teď mi píše, že má vadnej touchpad. Původně myslela že to je klávesnicí, ale po popisu problému jsem jí řekl ať zapojí myš a problém zmizel. Její popis problému je asi nějak takhle: "Musíim nejmíň dvakrát kliknout třeba sem do toho okna aby mi to začalo psát, kurzor tam mám ale nepíše to ať klikám normálně na to tlačítko nebo na ten touch pad" (výsvětlivky - "sem do toho okna" je myšlen facebook chat)
nějaký rady?
Touchpad lenovo B580
Moderátor: Don
- xecuttor
- Začátečník
-
- orgasmic
- Začátečník
-
Re: Touchpad lenovo B580
Některé touchpady jsou holt takové. Jestli má aktuální ovladač, tak s tím nic neudělá.
Asus Rog Strix G18
- Mastodont
- Černá karta
-
Nemá to náhodou touchpad od ALPS? Ty stojej za prd.
- Butch
- Středně pokročilý
Muze zkusit odinstalovat ten balast a nechat jenom ovladac.
Predpokladam ze tam bude intelligent touchpad sw a ruzne dalsi veci na ruzne uchylne gesta radoby kopie gest na Mac OS.
Ale nejspise to bude HW, za me, ja bych to zkusil reklamovat.
Predpokladam ze tam bude intelligent touchpad sw a ruzne dalsi veci na ruzne uchylne gesta radoby kopie gest na Mac OS.
Ale nejspise to bude HW, za me, ja bych to zkusil reklamovat.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- kubiczek01
- Nováček
-
Tento problém jsem vyřešil updatem biosu na nejnovější verzi.