World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: World of Tanks

Příspěvek od HEAD »

Ja uz mam comet a black prince a porad utrpeni.Jeste je ale nemam elitni.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Měli by to zrušit ... je to nespravedlivé pro ostatní
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

HEAD píše: Papir????Papir je cromwell, ale kv1S ma velice dobrej pancir na tier6.Dost casto dingam se 150mm penetraci.
Vez je pak super neprustrelna pro tier6.
A to delo je super Op na tier6 :lol:
Neni divu ze je vsude milion KV1s, protoze je to zabijak s megadelem na tieru6....
Je třeba si uvědomit, že je to pořád heavy tank a ve srovnání třeba s KV-2 jeho pancíř neobstojí. Prostě "super" je silné slovo. Dingnout ale umí, o tom žádná.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Heavy tank s mobilitou medium tanku a mega delem a dobrym armorem :) + dobrej gun depresion.
Uz se na nej chystam. :mrgreen:
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

až na to přesnost a čas zaměření .... to je hrůůůza :?
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

jj cas zamereni je spatny i s doplnkem na zrychleni zamereni. Jinak je to dobry trhac kdyz clovek chyti hlavne tier V IV takve one shotovky :mrgreen:
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

akorát že 70% bitev hraje člověk s KV-1S proti tierum 7 a 8
Vokys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vokys »

jo kv1s je na svem tieru hodne OP tank. kdyz ted expim arl44 tak se ho docela bojim protoze kdzy jsme 1 vs 1 tak nemam sanci s 90mm top delem. ale vzdycky musi byt nekdo OP.
nekdo tu psal ze s T26 vydelal 65k s premkem ?? jaka to byla bitka ? me to prijde docela malo pokud to byla dobra hra
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

LoCo99 píše:akorát že 70% bitev hraje člověk s KV-1S proti tierum 7 a 8
Není s ním problém oddělat aj E-50 (t9).. sice to chvilku trvá, ale jde to.
Já si s esem užívám každou bitvu.. Teď jak byla sleva, tak jsem i dokoupil nabiják, takže to není až taková hrůza.
Samozřejmě, když člověk hraje proti nižším tierům, tak zpravidla jedna rána stačí.
Wannabe dickface... :]
tackleberry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tackleberry »

to HEAD: Co vzpomínám na různé tvé příspěvky tak mi přišlo, že až moc často jsi psal o tamtom nebo tomhle tanku jaký je to křáp a stále píšeš. Vybavuje se mi např. Tiger II a to jak jsi si na něj stěžoval a viděl jsem tebou pořízené video s ním, ve kterém nebyl ani náznak úhlování ani moc pohyb pak jsem se nedivil, že jsi sním dopadl jak jsi dopadl. Nestěžoval jsi si také na IS-8? A teď Cromwell třeba.

Konkrétně ke Cromwellu musím napsat, že je to snad nejzábavnější T6 medium co jsem hrál. Je hodně rychlý, na místě se otačí lépe než amx a má větší DPM než Panther II.
Chápu, že se ti líbí KV-1S, ale alfa dmg toho děla je vykoupený špatnou přesností, pomalou střelbou a zaměřováním. Nemůžeš si dovolit minout. Např. včera jsem se přířítil k jednomu KV-1S z kopce (v Cromwellu), prvním výstřelem mne minul než mohl vystřelit druhý už měl o cca 500HP méně a to jsem už jsem byl u něj a nedovolil jsem mu na sebe vystřelit a za chvíly umřel. Kdyby byl Cromwell tak špatný jak říkáš tak bych s ním težko v jedné bitvě zabil IS, T29 spolu s Tigerem a nebylo to pouhé doražení posledních 100HP nebo jindy 7 killu 2500dmg za bitvu.

A KV-1S teď se spřístupněním premium munice za credity přibyl, nepřítel na T6 a to KV-2. Pokud budu mluvit jen z vlastní zkušenosti tak 3 ze 5 případů z nedavné doby co jsem čelně střetnul KV-1S v KV-2 umřelo dotyčné KV-1S na jeden výstřel. (KV-2 je na tom samozřejmě ještě hůře co se týče přesnosti, zaměřovaní, rychlosti střelby a pohyblivosti než KV-1S).
Na armor u "eska" bych se zase taky teď až tak nespoléhal. Teď tě i takovej Hetzer s houfnicí a goldama nemá zase tak, težké čelně prostřelit a sebrat ti polovinu HP a vlastně jsi svým způsobem pro nej taky tank na 2 výstřely, stačí aby jsi ho jen někde v křoví hned nespotnul a hetzer palí rychle.
...
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak Cromwell je výhradne support tank k nejakým heavinám, 1on1 neporazí snáď žiadne iné t6 medko..
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
tackleberry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tackleberry »

Tak to by jsi mohl obecně o každém mediumu, že je to support pro těžké tanky a není určen na přestřelky s heavy tanky někde v uličce a pod..
1on1 neporazí snáď žiadne iné t6 medko..
Je to samozřejmně tvůj nazor, který respektuji, ale dle mě osobně je to mylný předpoklad. Doufám, že 1on1 nemyslíš: "tak tady tu proti sobě zastavíme a budeme do sebe nehnutě střílet a uvidíme co z toho bude". Je hodně lidí co ho považují dokonce za nejlepší medium T6. Já nebudu psát jestli je nejlepší nebo ne to si nechám pro sebe, ale hrál jsem na T6 všechny mediumy a svůj názor na to mám jak si vůči nim stojí. (Jen. např pseudo medium VK3602 je až moc neohrabaný na souboj s ním).
Každý tank vyžaduje nějaký styl hraní a využití jeho předností (pravda u některých tanků se hledají blbě), ale když si ho pak osvojíš tak ti to sním půjde a bude tě to bavit. A proto právě nemohu souhlasit s tím co jsi napsal.
...
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak napríklad také VK3610H sa môže nauhlovať a Cromwell je v prdeli :) Ale taký súboj VK3001H vs. Cromwell už môže byť zaujímavý. T-34-85 sa tiež môže nauhlovať i keď ten pancier je nic moc. Tvoj názor ti rozhodne neberiem, s Cromwellom sa mi hraje celkom fajn, je to dačo medzi mediumom a scoutom. Ale na otvorenom priestranstve sa obávať, že ma každú sekundu môže oneshootnúť Grille... :lol:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Kdyby jen grille.Vsichni kdo maj houfnici jako hetzer nebo M4... :)

tackleberry ano to sem psal o tigrovi2, ale to bylo jeste pred patchem 7.0.
Po patchi 7.0 to byl pak pro me nejlepsi tier8 heavy diky prednimu panciri.Ted ale zase vsichni pouzivaj gold munici a je to zas onicem.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

doporučí někdo nějakej youtube chanel ? všichni totiž mluvíte o "úhlování" a "weakspotech" , jenže já bych to chtěl ovládat taky a jentak z textu to asi uplně nepoberu a předpokládám, že né všichni jste takoví borci že jste na to přišli sami (tim vám nechci nijak křivdit)
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Nick ve hre?
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

pokud to je na mě tak xLoCo99x
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

LoCo: tak na to málokdo přijde sám :) ... mě radili 2 kámoši. Potom jsem ze z Youtube naučil názvy, díval jsem se na profíky a pak to šlo samo. Neříkám, že su nějaký skiller, hraju to tak "volně" ... nezajímá mě skóre, jen si chcu pěkně zahrát 8-)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no já si sice zahraju pěkně (ted STUG III s TOP kanonkem) ale musim hrát pěkně asi měsíc abych měl novej tank
lazan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lazan »

Tohle docela naštve.... :|
5x xp a prémiák
http://imageshack.us/g/1/9853881/
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“