Zdravím,
potřeboval bych poradit se zvukem u pc- ZD:ASUS M4N78-AM, OS: Windows 7 HP 64bit.
Když kliknu na vlastnosti zvuku tak by tam mělo být high definition audio a místo toho tam je Digitální zvuk SPDIF a tím pádem nic z repráků neslyším.Zkoušel jsem přeinstalovat win-nepomohlo, ovladače-nepomohlo.Nevíte někdo co stím, a hlavně nepiště jak už jsem někde četl že je špatnej win, to se mi zdá blbost. Mám originál.
Jinak díky za rady co sem vložíte.
Nejde zvuk na pc
- Chemikalie
- Nováček

-
- Atapi
- Začátečník

Re: Nejde zvuk na pc
takovej menší dotazník...
Zvuk přestal jít sám od sebe teď, nebo jsi měnil desku?
V biosu je zvukovka povolená? (azalia, HD audio, nebo jak je to tam pojmenovaný...)
Kromě toho digi zvuku tam vůbec nic není, třeba i neaktivní? (ovládací panely -> zvuk, zařízení pro přehrávání, pro jistotu
)
Ovladače? Nechybí nějaký ve správci? Ty z webu výrobce jsi zkoušel?
Jo a jestli máš na bedně front panel, tak zkus repro strčit tam, jestli se neurvala zásuvka...
Zvuk přestal jít sám od sebe teď, nebo jsi měnil desku?
V biosu je zvukovka povolená? (azalia, HD audio, nebo jak je to tam pojmenovaný...)
Kromě toho digi zvuku tam vůbec nic není, třeba i neaktivní? (ovládací panely -> zvuk, zařízení pro přehrávání, pro jistotu
Ovladače? Nechybí nějaký ve správci? Ty z webu výrobce jsi zkoušel?
Jo a jestli máš na bedně front panel, tak zkus repro strčit tam, jestli se neurvala zásuvka...