a este to je aj pay to win. mozete startovat s nozikom, baseballkou atd podla toho kolko si zaplatite. a to ani nehovorim o tom ze cele je to take hlupe. pozeral som par gameplayov a skacu tam z budov 10m a nic . 1 hit kill s baterkou . divne animacie atd. len rychlo zarobit co najviac na uspechu dayz.
Tak jestli sis video přečetl pořádně tak by jsi věděl, že je to Alpha verze. Ale jestli tento pojem moc neznáš tak pak bude těžké se s Tebou hádat, jak to opravdu v té hře je. Day Z jsem hrál a je to shit jako prase. Takhle zabugovanou hru jsem ještě neviděla to nemluvím o těch skriptech na letišti.
Byla to jen otázka času kdy někdo vyběhne s lepší hrou ve stylu DayZ. Měly si udělat na DayZ čas a bylo by. Takhle nemůžeš říct ani putna. A z videa o hře hodně poznáš !! ( Ironie )
Mainboard: ASUS RAMPAGE V EXTREME/U3.1 - Intel X99 , CPU:Intel Core i7-5820K 3.3GHz, RAM: Kingston HyperX Savage Black 32GB (4x8GB) DDR4 3000, GPU: ASUS STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING, 6GB GDDR5, PWRS: OCZ ZX Series 1250W , OS: Win7 64bit,COOLER: Noctua NH-D14, CASE: Zalman Z11 NEO, modrá/černá , HDD: Transcend SSD370S - 512GB, Seagate Desktop SSHD - 2TB, Monitor: ASUS ROG PG278Q - 3D LED monitor 27"
Veřejná není. Ale Alpha skončila 30.října. Teď už je to beta a ta myslím taky veřejná není. Ale nejsem si jist. Aplha se prodávala v předprodeji a ten kdo si jí zakoupil tak měl do ní vstup, pak to uzavřely.
Mainboard: ASUS RAMPAGE V EXTREME/U3.1 - Intel X99 , CPU:Intel Core i7-5820K 3.3GHz, RAM: Kingston HyperX Savage Black 32GB (4x8GB) DDR4 3000, GPU: ASUS STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING, 6GB GDDR5, PWRS: OCZ ZX Series 1250W , OS: Win7 64bit,COOLER: Noctua NH-D14, CASE: Zalman Z11 NEO, modrá/černá , HDD: Transcend SSD370S - 512GB, Seagate Desktop SSHD - 2TB, Monitor: ASUS ROG PG278Q - 3D LED monitor 27"
Tak jsem se enchal zlákat a zakoupil (zombíky já rád), ale blbe jsme se nepodíval na nároky... Nevím jestli se s moji sestavou budu chytat
Edit: Sakra, nefunguje mi to.... Dal jsem nejnižší detaily a jak se lognu do hry tak freeze, po chvíli mě to vykopne zpět do menu... Ovladače aktuální (Dx a C++ taky). Ach jo, 400,- v čudu...