World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od Blizzard »

Mě se moc nelíbí, jak přepracovali Himmelsdorf. V uličce jak tam dali ty sutiny ... špatně se tam najíždí s TD
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

2 pilarius To bude asi dobrej matroš na čem frčíš. :lol: Spousta map je nevyvážených - stačí jeden příklad za všechny Sigfried - obrana - ještě jsem neviděl hru, kde by obránci vyhráli...
Vždy prodávám i jinde.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

A preto od uvedenia 8.0 som vypol všetky ostatné módy okrem štandardu ;)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

Jak hrat s AMX 50 100? Zatim mi ten zasobnik prijde jako horsi nez lepsi a ten tank vydrzi jeste min nez AMX 1945. :(
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mouldy Klasika jako za každého žabožrouta - Hit & Run. :lol:
Vždy prodávám i jinde.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Teda mimo ARL44, který když je v topu a postavíš se čelem proti 5 Tieru, jsi God :-)
Retardovaný střetnutí a útok jsou vypnutý, mám klid...
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

s ELC amx se dá na westfieldu nebo kdesi docela pěkně hrát jako s TDčkem (+ pasivní scout)

je T-50-2 dobrá na vydělávání ? tam snad nejde prodělat ani když do nich najedu ne ?
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Prometheus píše:2 pilarius To bude asi dobrej matroš na čem frčíš. :lol: Spousta map je nevyvážených - stačí jeden příklad za všechny Sigfried - obrana - ještě jsem neviděl hru, kde by obránci vyhráli...
1) Záleží na tom, když si to můžeš vypnout?
2) Záleží na tom, když je distribuce náhodná, tj. budeš stejněkrát na každé ze stran, když to nevypneš? Pokud vím, tak se v CW stále jiné gamemody nehrají, ale možná se pletu, dlouho jsem CW nehrál. Hlavní je vyváženost vozidel, která je čím dál tím lepší.
3) Furt to není nic proti Assaultu na Prokhorovce, kterej se odstranil a přepracovává se.

LoCo99:
T-50-2 na vydělávání? No, rozhodně lepší než Chaffee, ale většinou stejně zůstaneš kolem nuly, jestli neumíš fakt dobře scoutit.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

ještě mam z tier 5 : stug 3, kv-1, elc amx

jinak moc hezkej zásah do boku věže T-43 ... 1003hp , 152mm houfnice na kV2 :D
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ano, hra je vážne čím ďalej o to viac vyvážená. Napr. pred chvíľou som mal v t10 bitve 13x arty z toho na jednej strane 2x Grille. Alebo aj prípade kde jedna strana má XYZ-tieru 2x viac.
A ešte ohľadom tej "distribúcie" (wtf?), Dragon Ridge (starý aj nový) som vždy, VŽDY, hral len zhora. Alebo aj taký Abbey, aj tam ma to hádže vždy na jednu stranu. Óóó ano, WG na MM vážne zamakal...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

2 pilarius V četách a rotách to vypnout nejde afaik.

"Hlavní je vyváženost vozidel, která je čím dál tím lepší."

Obrázek
Vždy prodávám i jinde.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Prometheus píše:Spousta map je nevyvážených - stačí jeden příklad za všechny Sigfried - obrana - ještě jsem neviděl hru, kde by obránci vyhráli...
Obrana sigfried line se da v pohode udrzet, staci na to dve zkuseny media a jedno TD nebo HT v cete. Samozrejme VIII+ v elitu.
Horsi nevyvazeny mapy jsou treba prochorovka utok/obrana. Tam mam vzdy tak super team ze prohrajem obranu :lol:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jackiii Prochorovku jsem vyhrával jak útok tak obranu, záleží na týmu. Ale Sigfried ne, poslední bitva: týmy co se týče tanků byly vyvážené (nemohu soudit hráče xvm staty již nepoužívám) útok šel ze dvou stran a tím pádem jsme byli v kleštích...
Vždy prodávám i jinde.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

RiCK:
Grilly? No co, nemají lézt do špatných čet.
Přeartěný hry jsou problém, uznávám. Velkej problém, ale já dostávám z 50 her tak maximálně 3.
Tier balancing byl vysvětlenej mnohokrát a s prémiovou municí za stříbrňáky se to stalo ještě menším problémem, než jakým to bylo předtím.
Jo, náhoda je svině, ale s tím nic neuděláš. Teorie velkých čísel říká, že když budeš hrát dost často, tak se to za nějakou dobu srovná, praxe je věc jiná.

Prometheus:
Jde. A neslyšel jsem o tom, že by to bylo bugnutý. Nehraju to, ale podle poznámek k verzi to jde a o takovém bugu jsem na fórech nečetl.
Která vozidla jsou podle tebe silově OP v 1on1 situaci? Pokud nějaké najdeš, tak si přimysli použití prémiové munice a zkus sem napsat to, co ti zbude. Mě fakt nic nenapadá po rozštěpení KV, nerfu Frantíků a amerických top-tier TDček, a zavedení prémiové munice za stříbrňáky. Na stejným tieru se prostě není koho bát.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Prave expim tier8 heavy a medium brity.
heavy tank je opravdu prisernost.Porad mi vrta hlavou jak mohlo WG vypustit na live servery takovy mega shit.

Tier8 heavy Caernarvon je proste ve vsem horsi jak is3 nebo Tiger2.To je proste neskutecny.Absolutne zadnej armor.175 pen dela tim projdou jak nuz maslem, strany jen 51mm, takze se nejde ani nauhlovat.Ammorack vepredu pancire, takze kdykoliv vas prostrelej predkem, tak vym znicej ammorack nebo vybouchnete.Nahovno delo- da se rict medium tank delo s 230dmg na strelu... :roll:
Hodnoceni -10/10 :lol:

Tier8 medium centurion tez nema zadnej armor.Type59 i panther1 i 2 maj lepsi armor.Rychlost max 40km/h.Tank je obrovskej vetsi jak is3.Ammorack tez vepredu pancire....
Elitni ale bude hratelnej v hulldown, protoze ma dobrej gun depresion.Ma ze vsech tier8 med tanku delo s nejvetsi penetraci.
Hodoceni diky hulldown a delu 8/10.
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Mno pokud ses dival na ten trailer k anglickym tankum tam zminuji ze to byli vesmes secko krapy. Takze zadne prekvapko. Imo.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

ještě sem teda nepotkal cokoliv britskýho co by bylo lepší než ekvivalent jiný národnosti, nejlepší počin je asi tak churchill I
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Třeba A13 je na T4 úplná bomba. Zatím jsem se s Britama vejš než na T4, respektive T5 (Churchill I) ale nedostal.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no to mě nepřijde, nejdřív se mi docela líbila ale pak se mi uplně znechutila, jako pokud hraješ jen proti T4 a T3 tak prosim, ale tier 5 ani náhodou
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Co prostřelí, tomu je s tím damage outputem schopnej nakopat zadek. Musíš se prostě vyhejbat těžkejm tankům, případně počkat, až je někdo zaměstná, a pak se na ně vrhnout zezadu. Podobnej styl hry jako můj oblíbenej Sherman E8. Má navíc skvělej gun depression. Musí se ale hrát s předposlední zbraní, ne s tou nanicovatou houfnicí.
Musíš tanku přizpůsobit styl hraní. Rozhodně je to pro mě zatím nejlepší T4 tank ve hře, řekl bych že společně s Hetzerem a T40. T4 je jinak u většiny národů frustrující a slabej.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“