PROJEKTORY

Stolní i přenosné projektory - rady a zkušenosti, včetně výběru.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: PROJEKTORY

Příspěvek od Stratos »

na prezentace je urcite lepsi DLP..
TW3200 je projektor na domaci pouziti kde se ocekava to ze si clovek mistnost aspon castecne zatemni, taky se musi pravidelne cistit/menit prachovy filtr.
Unleashed83
Nováček
Nováček

Příspěvek od Unleashed83 »

Zdravím chci se zeptat jestli ma BenQ W1060 horizontalní a vertikalni Lens shift,dík za odpověď
Projektor:Epson EH-TW3200
Plátno:Elite Screens elektrické motorové, 84"(16:9) 104,6x185,9cm
Receiver:Pioneer VSX-520-K
Repro:MAGNAT Monitor Supreme set 1000
PC:Core i5 2500K 3,30GHz-4,5GHz,Gigabyte HD6970,DIMM DDR3 8GB 1333 DC KIT
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

nema.
Strady
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Strady »

Zdravím,
Opravdu mě udivuje jak je TW3200 náchylná na prach. Jednou měsíčně čistím prachový filtr a stejně už mám dole zelenou tečku.
Udělali jste si nějaký přehoz přes projektor když nepromítáte?
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

no vidis to mi pripomelo ze sem ten svuj necistil uz tak pul roku hned dneska se na to vrhnu :)
Jinak mam projektor uz pres 2 roky a zatim stale obraz bez sebemensiho kazu, ale je pravda ze mi pred pul rokem menili komplet Optiku..

k tomu prehozu, to je urcite dobry napad nechat si na to neco usit.. urcite to pomuze

EDIT: tak jsem vcera vecer vyndal filtr a je uplne cistej u me se prasi minimalne
Strady
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Strady »

Stratos: přesně jak píšeš, pokaždé čistý filtr. Tak mi to nedalo a volal jsem na Epson linku a dostal jsem přímo číslo na pána, který dělá pro Epson servis projektorů. Řekl jsem můj problém a pán mi odpověděl že to není možný aby to byl prach. Mám mu to na fotit a poslat. Prý mi dá vědět jestli je to prach nebo závada na reklamaci.
Tak uvidíme :?
Unleashed83
Nováček
Nováček

Strady píše:Stratos: přesně jak píšeš, pokaždé čistý filtr. Tak mi to nedalo a volal jsem na Epson linku a dostal jsem přímo číslo na pána, který dělá pro Epson servis projektorů. Řekl jsem můj problém a pán mi odpověděl že to není možný aby to byl prach. Mám mu to na fotit a poslat. Prý mi dá vědět jestli je to prach nebo závada na reklamaci.
Tak uvidíme :?
zdravím,pro jakou firmu dělá ten pán? potřebuju šoupnout ten svuj na reklamaci ,ale ne do dileris,tak proto se ptam :)
Strady
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Strady »

Jaj čichám problém. Pán dělá pro Dileris v Pardubicích. Myslím, že Epson nemá jinou firmu na servis projektorů v Čechách.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

ja si obednaval servis primo v Epsonu. A nemel jsem problem
Unleashed83
Nováček
Nováček

Stratos píše:ja si obednaval servis primo v Epsonu. A nemel jsem problem
ja ho do dileris posilal dvakrat a pokazde ho vratili s tim ze se chyba neprojevila ,ale nasel jsem jeste dva autorizovane servisy Epsonu
Strady
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Strady »

Tak pánové vypadá to na prach :( . Prošel jsem pár zahraničních fór a zjistil jsem že se to mu říká Green Dust Blob. Už i zde to psal Radek FM. No nic, stejně jsem poslal pár fotek do Dileris abych alespoň zjistil jak jsou pánové šikovný. Pak dám info :?
A tady jsem našel jak si vyčistit projektor sám, samozřejmě ztratíte záruku.
http://www.avforums.com/forums/17124562-post249.html
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

super navod diky za nej hned ho flaknu do uvodniho prispevku aby byl na ocich prece jenom jde to pouzit na celou modelovou radu (maji stejne sasi a provedeni)

jinak vcera dorazil dalsi projektor na TEST, nejake prvni dojmy budu mit do patku..
BENQ W703D
taky skusim zaurgovat puceni modelu
BENQ W1060 jedna se o 1080p projektor s cenou pod 19tis coz uz zacina byti celkem zajimave.
mitulko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mitulko »

...ja som od vcera majitel LED projektora LG PA70G....
musim povedat ze som milo prekvapeny kvalitou obrazu a svietivostou pocas dna.
...mal som projektor BENQ W710ST a v porovnani s nim ma LG lepsi obraz....
...mimo toho BENQ bol pocas denneho svetla nepozeratelny....
...RBE na LG nepostrehnutelny, oproti BENQu kde som RBE zaznamenaval co i len pri malom pootoceni hlavy do strany
...LG mam momentalne v nastaveni svietivosti minimum kedy je vetrak uplne nepocutelny, je tam este stupen
medium a maximum. na mediu sa vetrak da este zniest ale na maxime uz je hlucny.
...pozeranie v noci nadherne, mam uhlopriecku 90"...projektro je maly skladny sikovny a ak bude deklarovana zivotnost 30 000hodin myslim ze dobra kupa.
spominane problemy na forach so zaostrovanim som ja nepostrehol
....myslim ze pre domace kino pre priemerne narocneho divaka super....
...filmofilov zvyknutych na FULL HD asi neuspokoji, ale za FULL HD sa aj priplati....
...ja som sa pre LED rozhodol koli castemu pouzivaniu....
...objednaval som z tej stranky co tu bol link ta madarska stranka..dorucenie do 48 hodin...cena 543euro
PC Intel i5 3570 HD2500,Kingston 2x4GB kit DDR3 CL9, system disk SSD Kingston 240GB,doska GIGABYTE H77N-WIFI,HDD WD 1TB Blue Edition, case Cooler Master N200,case fan Corsair Quiet edition AF120 4ks,zdroj Seasonic S12II 520W Bronze, grafika MSI N760 Gaming, monitor 24" Asus,headset Genius ZABIUS HS-G850.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

uz by to chtelo nakej levnej 1080p LED projektor zvlastni ze jeste nejsou bezne kdyz je tolik 720p modelů. Prece jenom na film je uz dneska 720p trosku malo.
mitulko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mitulko »

...tak jasne 1080p je o niecom inom....
...asi to firmy brzdia aby neprisli o ksefty s lampamy na klasicke projektory...
PC Intel i5 3570 HD2500,Kingston 2x4GB kit DDR3 CL9, system disk SSD Kingston 240GB,doska GIGABYTE H77N-WIFI,HDD WD 1TB Blue Edition, case Cooler Master N200,case fan Corsair Quiet edition AF120 4ks,zdroj Seasonic S12II 520W Bronze, grafika MSI N760 Gaming, monitor 24" Asus,headset Genius ZABIUS HS-G850.
Patrikpx
Nováček
Nováček

Příspěvek od Patrikpx »

http://translate.google.cz/translate?hl ... CFQQ7gEwAQ nemusi bejt spatny projektor ani tenhle :-) a je ful hd za 17 990 kč maji ho v alfacomp :-) jen skoda ze nema 3d to uz by byl dokonaly asi :-D
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

to uz bych radsi skusil toho 1080P BenQ a jeste k nemu davaj platno zdarma na CZC.. Stoji taky pod 18tis
mitulko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mitulko »

...je tu este niekto na fore kto ma LG PA70G?
...potreboval by som vediet ci sa da nejak zistit doba prevadzky teda cas svietenia LED diod nieco
na system ako je v lampovych projektoroch pocitadlo nasvietenych hodin.
...v manualy som to nejak nenasiel a v menu projektora tiez nie.
huges
Nováček
Nováček

Příspěvek od huges »

Ahoj taky mam asi 14dní projektor LG PA70G a musím konstatovat spokojenost ostrý obraz spotřeba okolo 60w na střední svit na kterém ho používám já. Kupováno v maďarském eshopu bez problému za nějakých 13500kč. Co se týče prosvícených hodin také jsem to nenašel. Jinak teď řeším 3D a sháním nějaké info o brýlích. Jinak jsem ještě nepřišel na to jak v integrovaném přehrávači aktivovat titulky ?
A jinak link na anglické forum, kde je dost info o tomto dataprojektoru bohužel v angličtině ale snad to někomu pomůže : http://goo.gl/ybXiw
mitulko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mitulko »

Tak to je super ta spotreba. ja ho pouzivam na minimalnom jase takze pocitam ze to bude pod 60W.
Inak tento projektro pouziva LED sadu od firmy LUMINUS typ PT54.
http://www.luminus.com/products/PT-54.html
Zaujimave je ze vyrobca uvadza strednu dobu svietenia diod 60 000 hodin
http://www.luminus.com/applications/projection.html

S tymi titulkami neviem ja pouzivam na filmy multimedialne centrum.
Odpovědět

Zpět na „Projektory“