HP COMPAQ CQ61 - Nejede display, blikají diody caps lock/num

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
nias
Nováček
Nováček

HP COMPAQ CQ61 - Nejede display, blikají diody caps lock/num

Příspěvek od nias »

Zdravím,
mám doma notebook HP COMPAQ Presario CQ 61 s chipsetem AMD.
Hrál jsem hru World of Tanks a problikla mi obrazovka (černa - zpátky obraz vše během 1sec.) a jel zase dál, po pěti minutách obraz vypl. Když jsem notebook vypnul a zapnul, tak obraz nejel, když jsem notebook napojil na externí monitor, tak se mi podařilo jednou spustit s obrazem, ale pak se sekl u načítání systému(W7), tak sem byl nucen ho opět vypnout. Když sem notebook rozebral, tak v větrák CPU byl plný prachu, ale točil se :D. Nevíte někdo co s tím ? Při zapnutí bliká caps lock a num lock, větrák se točí (vyčištěný), černá obrazovka, touch pad nejde přepínat a debug karta ukazuje 00 - kod, ktery nedefinuje žádnou chybu. Předem díky za každou radu.

VIDEO CHYBY NOTEBOOKU: http://www.youtube.com/watch?v=sgTgVoqB ... e=youtu.be

S pozdravem AP.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: HP COMPAQ CQ61 - Nejede display, blikají diody caps lock/num

Příspěvek od Butch »

Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Jestli nejde ani externi vystup na monitor, tak bych to videl na to, ze vlivem prehrati odesel chipset.
Kazdopadne si neumim predstavit jak jsi mohl na integrovane grafice hrat WoT :)
Asus Rog Strix G18
nias
Nováček
Nováček

Příspěvek od nias »

orgasmic píše:Jestli nejde ani externi vystup na monitor, tak bych to videl na to, ze vlivem prehrati odesel chipset.
Kazdopadne si neumim predstavit jak jsi mohl na integrovane grafice hrat WoT :)
WoT jel úplně v pohodě, dokonce se ani nesekal nic, prostě vše OK :) až do včerejška :D ... chipset tam je na pevno :D a horkovzdušnou pistol nemám... takže nová deska, z eBay seženu, tak by neměl být problém :)
Díky moc
nias
Nováček
Nováček

Příspěvek od nias »

Na to už jsem se tež včera díval, ale nepomhlo.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“