Zdravím. Nevím, jestli je to hardwarová, nebo softwarová chyba. Mám novou sestavu a ve hrách mi přes monitor běhají na šířku ... no nechci říct bílé, prostě světlejší pruhy, je to děsně otravné (nejvíc jsou vidět ve stínu a tmavých místech). Monitor mám k pc připojený přes přes VGA a na tom mám připojenou DVI redukci kterou jsem dostal ke grafické kartě. Jak tento problémy vyřešit ? Mám dokoupit nějaký jiný kabel (např. hdmi) ??? Ovladače nepomáhají ...
Moje sestava:
Monitor: LG Flatron IPS224
VGA: ATI MSI R7850-1GD5/OC 1gb
CPU: Intel Core i5 - 3470 (3.2 GHz)
RAM: Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz CL9
MB: MSI Z77A-G43 - Z77
Zdroj: OCZ ZS Series - 550W, 80+ Bronze
HDD: Seagate Barracuda 7200.14
HD 7850 - Bílé pruhy ve hře :/
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Tygr999
- Nováček

-
HD 7850 - Bílé pruhy ve hře :/
Naposledy upravil(a) Krteq dne pon 26. lis 2012, 17:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesun z hlavní sekce + úprava názvu
Důvod: Přesun z hlavní sekce + úprava názvu
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: Bílé pruhy ve hře :/
OK, takže se to děje ejn v 3D, v 2D tento problém není? Jde to vyfotiti na screenshot? Pokud ne, tak to pravděpodobně bude mizerně navržená karta kde napájecí kaskáda ruší VGA výstup, s tím ti ale bohužel nepomůžu. Spousta dnešních karet se dělá tak že na to prostě kašlou, VGA dnes používá minimum lidí, počítaj s tim že se použije DVI nebo jinej digital kde se to tolik neporjevuje (tam se to projeví ne na kvalitě, ale na tom jak dlouhej kabel budeš moci použít než ti to přestane fungovat komplet, atd.), s když člověk používá CRT tak ty jsou na to 100x méně náchylná, problém zpravidla nastává právě jen u analogově připojenejch LCD, které nedisponují zrovna nejlepšími D-A převodníky, jako je ten tvůj.
Navíc, ten tvůj monitor jde připojit přes DVI, tak to udělej.
Navíc, ten tvůj monitor jde připojit přes DVI, tak to udělej.