Ty rychlé tanky nejsou pro mě, ale nedá se nic dělat, musím to vyjezdit.
World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: World of Tanks
2 pilarius Na tu fyziku nadávám pořád když jedu s AMX, věčně su někde rozbitej, stačí menši kopeček a jak je člověk rozjetej tak nadskočí jak koza a hned má sotva půlku hp, pásy v řiti, se štěstím i motor, dělo a munice ko.
Vždy prodávám i jinde.
- HentaiRush
- Začátečník

No, já zrovna T-50 zkusil a v defaultu nic moc, ale to je každej..
Jinak, nevím jestli jezdit ruskou lajnu, nebo pokračovat v němcích.. tam mám max 3tier.
Jinak, nevím jestli jezdit ruskou lajnu, nebo pokračovat v němcích.. tam mám max 3tier.
Wannabe dickface... :]
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Připadá to jenom mě nebo T26E4 totálně zprznili MM a výdělky? 5 z 10 her jsem zakopanej v půlce proti 1-3 Tier IX nebo je nade mnou minimálně 5 Tier VIII, to se blbě vydělává...
E: rekord jenom 7x Tier IX, co tam jako ku*va mám dělat
E: rekord jenom 7x Tier IX, co tam jako ku*va mám dělat
- lazan
- Začátečník

-
Zdá se mi to, nebo t50-2 vůbec nevydělává?
Mám s ní asi 30 bitev, a zatim jsem více prodělal, než vydělal.
Nevim jak je to možný, protože t-50 byla paráda, 10k za dobrou bitvu nebyl problém.
Mám s ní asi 30 bitev, a zatim jsem více prodělal, než vydělal.
Nevim jak je to možný, protože t-50 byla paráda, 10k za dobrou bitvu nebyl problém.
- Blizzard
- Začátečník

-
jetlik - ja bych spis rekl, ze IX je proste moc (kvuli te sleve), tak to neposklada max VIII. A vydelky me taky prijdou nic moc ... dal jsem za to kur*a 600!!
- RiCK
- Začátečník

Za tých 600 by si mohol zohnať inú grafiku...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máš jenom 10x menší rozpočet
Bavíme se v Kč, ne v Eurech...
E: Jo, jasně, koukám na to
E: Jo, jasně, koukám na to
Naposledy upravil(a) Jeltík dne ned 18. lis 2012, 11:48, celkem upraveno 1 x.
- RiCK
- Začátečník

však Kč, aj za tých mizerných 600kč by zohnal lepšiu grafiku ako má...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- LoCo99
- Začátečník

no tak B1 a KV1 a takovýhle to sou případy sami o sobě
ale dalo se s tim nějak střílet
ale dalo se s tim nějak střílet
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
To je jako jezdit s PZIII kolem KV-1 a udělat mu ocelovku
Připadal jsem si jako totální kripl, 30 ran všude možně a maximálně jsem mu sundal pásy...
Připadal jsem si jako totální kripl, 30 ran všude možně a maximálně jsem mu sundal pásy...
- LoCo99
- Začátečník

Ještě že si zlepšuju neustále náladu se svym Stugem III, to je prostě paráda, ještě kdyby to mělo víc bodů života a taky snad nějakej pancíř
- lazan
- Začátečník

-
Myslíte že mám prodat t50-2 a koupit zpět t-50?
Zatím jsem vážně víc prodělal než vydělal
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
StugIII je moje oblíbená kořist s KV-1S rána a papa, samo je blbý pokud dostanu z boku houfnicí 
- Wiruz
- Pokročilý

no, ono vetsina tankobijcu je snadna korist. Ovsem jen za predpokladu ze ho vidis a vis kde je a ne ze to na tebe lita a clovek nema tucha odkud, nebot s tezkym tankem si nevidis ani pred pasy
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je taky sranda stát 5m od křoví, slyšet jak to o tebe cinká a vidět píku. A pak se stane, že si je frajer moc jistej maskováním, pohne se: plesk... Extrémní případ je, že chce rychle projet za další šutr a z boku to je piece of cake.
- LoCo99
- Začátečník

lazan píše:Myslíte že mám prodat t50-2 a koupit zpět t-50?
řešíme stejnej problém, hlasuju pro to vyhnat t-50-2 a vrátit se k T-50
jako to že je t-50-2 hůř ovladatelná a je větší je mi fuk, ale že se s tim nedá uživit je dost kritickej problém, vzhledem k tomu že provozuju KV2, IS3 a chystám se na S51, vydělávat na všechno stugem se nedá
jinak otázečka : je lepší jezdit v četě (2 kousky) KV-1S nebo KV-1 ? kvůli MM bych řekl že KV-1
- CyberDeath
- Začátečník

LoCo99 : KV1S budete neznicitelni 
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
- lazan
- Začátečník

-
Já myslim, že je to skoro jedno jestli KV-1 nebo KV-1S. Stejně záleží na tom, co chytneš za tiery.
Jinak já asi tu t50-2 prodám, protože scouta jsem kupoval proto, abych na něm vydělával, ale tohle je fakt prodělečný. Akorát je mi trochu líto to, že tim ztratim 400 k kred.
Jinak já teď taky jedu to větev na stuga. Hlavně se těšim na hezera, to je taky slušnej overkill, tomu když se dá maskovačka, kamufláž, posádka se naučí specializaci maskování a zaleze někam do křoví, tak je skoro neviditelnej
. Ale zatim jsem teprve u mardera.
Jinak já asi tu t50-2 prodám, protože scouta jsem kupoval proto, abych na něm vydělával, ale tohle je fakt prodělečný. Akorát je mi trochu líto to, že tim ztratim 400 k kred.
Jinak já teď taky jedu to větev na stuga. Hlavně se těšim na hezera, to je taky slušnej overkill, tomu když se dá maskovačka, kamufláž, posádka se naučí specializaci maskování a zaleze někam do křoví, tak je skoro neviditelnej
- Wiruz
- Pokročilý

jojo hetzer je krutost, k tomu 105 mm houfcnici s explozivni munici a pro T3/4 to je one hit, navic ze predu neprostrelitelnej od nizkych tieru. Minulou hru jsem mel 7x vystrel = 7x one hit kill 
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Blizzard
- Začátečník

-
jj ... Hetzer je masakr
RiCK: já mám na nic základku ... je to formát BTX, takže se mě tam grafika s trochu větším větrákem nevleze. Už jsem koupil HD 7750, ale nevlezla se. A navíc do takového šita se to ani nevyplatí ... to si radši koupím herní notebook (Asus, Lenovo, MSi), až pujdu na střední
RiCK: já mám na nic základku ... je to formát BTX, takže se mě tam grafika s trochu větším větrákem nevleze. Už jsem koupil HD 7750, ale nevlezla se. A navíc do takového šita se to ani nevyplatí ... to si radši koupím herní notebook (Asus, Lenovo, MSi), až pujdu na střední