Pred chvilou mi zacalhucat ventilator na graf, tak som ho chcel pritlacit(krit z neho mi vybroval) a ako som sa ho dotkol, niekde som sa asi inde citil(PC bol zapnutý!!!). A naraz mi zazal blikat obraz, sedive pási a rozne kocky. Restartol som ho a hned ako nabehol to iste.
Kartu som odskusal aj v inej doske a to iste.
Prosim com mam robit aby sa dala este zachranit!(masaz GPU nepomaha).
PS: Ja deges!!! http://www.msi.com.tw/program/support/d ... 380&kind=2
PS2: Aka je sanca ze ju vyreklamuju?
No jo, vodpálil sis ji. Šahat do zapnutýho kompu je vždycky riziko. Kdyby ses předtím aspoň zbavil statickýho náboje.... Nevím co bys chtěl s ní eště dělat. Reklamaci zkusit samo můžeš, ale pochybuju, že uspěješ, řek bych, že poznaj, co se stalo
Myslim ze na karti MSI bola zaruka 36 mesiacov...... takze ak je chudak odpalena ......... a nevidno na nej ziadne stopi domaceho nasilia.... tak sa ti ju podari vyreklamovat .....................
YohanN píše:No jo, vodpálil sis ji. Šahat do zapnutýho kompu je vždycky riziko. Kdyby ses předtím aspoň zbavil statickýho náboje.... Nevím co bys chtěl s ní eště dělat. Reklamaci zkusit samo můžeš, ale pochybuju, že uspěješ, řek bych, že poznaj, co se stalo
ja sem podobne odpalil FX5600, reklamace probehla v pohode
To sem sám rád, někde sem čet, že je na to nějaká metoda, jak pznaj, čím to bylo vodpálený (jestli to zkolabovalo samo nebo výbojem zvenčí). Asi to byla nějaká kachna.
rek bych ze ti uznaj reklamaci, kazdopadne to zkus a je dobre delat uplene blbeho, kamos odpalil amd XP (moc prehnal voltaz) a sel jsem mu ho reklamovat a uplne fpohode, kdyz se me zeptali jestli jsem ho netaktoval, reptal jsem se co to je oni se jen usmali a druhej den si sel pro novej