PlanetSide 2
Moderátor: Baneshee
- Atapi
- Začátečník

- gun-chan
- Začátečník

Re: PlanetSide 2
tiez by som sa rad k nejakej pridalAtapi píše:btw je už nějaká organizovaná česká četa, kam by se dalo vecpat?
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
gunchan bf4
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Neměl by někdo beta key?
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- Nerboard
- Začátečník

-
beta uz skoncila. full vyjde 20-11 aj na steame
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Hrál jsem poslední den pár hodin betu než to utnuli a až to vyjde budu hrát určitě dál.
- Atapi
- Začátečník

Jo pro mě to je zatím bezvadná hra, díky betě bylo možný si vyzkoušet hromady upgradů (u mě hlavně pro scythe) a až na pár horších momentů ze strany vypatlanejch hráčů, kterejch není v PS2 naštěstí zas tolik, je to super.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Jen pro info, jakou frakci jste hráli/budete hrát? Co se týče té české čety, co kdybychom něco založili?
- Atapi
- Začátečník

Já byl za Vanu, dostal jsem tip, že se tam chystá hrát bejvalá četa z prvního planetside, ale čecha jsem tam potkal jen jednoho, tak nevím...
Jinak nejsem proti, já hraju převážně večer.
Jinak nejsem proti, já hraju převážně večer.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
To já taky převážně večer. Z frakcí je mi nejsympatičtější NC, ale TR jsou zase dost silní co se výzbroje týče a Vanu mně nějak neoslovili. Furt se nějak rozhoduju ke komu se přidat.
- Atapi
- Začátečník

Mě osobně to je celkem fuk, kam půjde víc lidí, tam půjdu taky.
Večer se kouknu ještě jestli se něco neplánuje někde, nebo to chce tady sesbírát co nejvíc lidí ještě před začátkem, ať se zbytečně nezačíná znova třeba za tejden...
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Dej vědět, rád bych se taky přidal.
- Atapi
- Začátečník

Jo jo... 
//Jo jo...
//Jo jo...
Naposledy upravil(a) Atapi dne pon 19. lis 2012, 12:20, celkem upraveno 1 x.
- gun-chan
- Začátečník

tiez by som sa rad pridal
gunchan bf3
gunchan bf4
gunchan bf4
- Nerboard
- Začátečník

-
Ja idem s NC. Vyhovuju mi ich hi damage zbrane, TR spray n pray ma neoslovili a vyzeraju strasne gejsky. Vanu ani nekomentujem tie ich latex oblecky
Cechov/slovakov som tam za cely cas co som hral od tech testu nevidel. Vzdy som sa pripojil do 151st platoonu a hral s nimi. Tam bol mix ludi z UK, spanielska, francuzka atd... proste cela eu.
Cechov/slovakov som tam za cely cas co som hral od tech testu nevidel. Vzdy som sa pripojil do 151st platoonu a hral s nimi. Tam bol mix ludi z UK, spanielska, francuzka atd... proste cela eu.
- Atapi
- Začátečník

Tak jak koukám tak Myth jdou na Miller (EU) za Vanu, takže se nejspíš vetřu k nim, kdyby někdo z vás chtěl taky (za předpokladu že mě nepošlou do pr...
), tak se ozvěte rovnou jim, nebo mě SZ.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Japak to mají s Voice Comm? TS, Mumble? Když já ty VS snad i dám, hlavně když si budu moct zahrát aspoň trochu teamově a ne to co občas vídám v BF3, že si každej běhá na vlastní triko a objectives nikoho nezajímají 
- Atapi
- Začátečník

Někde jsem zahlíd mumble, ale 100% ti to dneska neřeknu. Jo taky proto tam jdu, co jsem koukal už před začátkem se k nim přihlásilo pár skupin, takže lidí by mohlo bejt dost...
// Jo a kdyby někdo měl na hov** grafiku jako já, tak by se mohlo hodit http://www.novagamers.net/forums/topic/ ... eak-guide/ ,napsal to jeden z PS2 teamu. Asi jedna z mála mmo her, u kterejch mě nebrzdí CPU.
// Jo a kdyby někdo měl na hov** grafiku jako já, tak by se mohlo hodit http://www.novagamers.net/forums/topic/ ... eak-guide/ ,napsal to jeden z PS2 teamu. Asi jedna z mála mmo her, u kterejch mě nebrzdí CPU.
- RiCK
- Začátečník

Neviem, nesledujem momentálny stav Planetside 2 ale pokiaľ to stále nieje open beta, tak by som tu mal jeden closed beta účet, keby niekto chcel...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Beta skončila před pár dny, dnes v cca. 20 hodin vychází plná 
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sice vůbec nevim o čem píšete,ale rád bych se přidal
Tak pak dejte echo co a jak 
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207