synchronizace outlooku express mezi 2 PC

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
vsn
Začátečník
Začátečník

synchronizace outlooku express mezi 2 PC

Příspěvek od vsn »

Ahoj,

řeším problém.

mám outloock express na 2 pc který přijímá poštu z jednoho emailu. Potřebuji aby se sycnhronizovala pošta mezi oběma PC ... obě PC jsou ve stejné síti.

tzn. pokud odešlu poštu z jednoho PC aby se objevila v odeslané poště i na druhém PC...

zkoušel jsem nasdílet datovou složkou outlooku /document and setings/user/locak settings/data aplikací/identities .... ale v outlooku nelze pro datovou složku vybrat složka v síti :(...

jak na to tedy? ... ideální by bylo kdyby i již přečtená doručená pošta se na druhém PC zobrazila také jako již přečtená

děkuji
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Re: synchronizace outlooku express mezi 2 PC

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

Schranku jako takovou neni problem - nastavis oba outlooky aby se synchronizovaly se stejnym mailboxem. Problem podle me ale bude, pokud nejakou postu resunes do archivu, pak nemuze byt synchronizovana mezi obema PC.
vsn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vsn »

a to nastavím jak? ... nástroje - pokud kliknu na synchronizovat vše tak stejně se mi to nesesynchronizuje s dalším PC
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Používej IMAP...
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
vsn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vsn »

supr, dík :)
vsn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vsn »

ještě jeden dotaz, jde synchronizovat plocha mezi 2 PC? ... u dokumentů nastavím sdílenou cestu k "serveru" tam problém není ale u plochy to nejde ... umřel mi teď v práci 1 PC a radši bych měl vše na PC s RAID1
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Teoreticky me napada pouzit nejaky obycejny "synchronizacni" program a nastavit ho na obou PC na stejny sdileny adresar.
vsn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vsn »

také mě napadlo ... jenže jaký ideálně? ... něco od MS je myslím ale nehledal jsem zatím.
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Toho jsou mraky...
FreeFileSync, GoodSync a dalsi.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“