řízení uživatelských účtů a vertrigo
Moderátor: Loki5567
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
řízení uživatelských účtů a vertrigo
Ahoj, mám následující problém s nástrojem "řízení uživatelských účtů":
Mám nastaveno, že po spuštění windows se mi spustí vertrigoserv (localhost,databáze...), jenže se mě to při každém startu ptá "Chcete následujícímu programu od neznámého vydavatele povolit provedení změn v tomto PC? - ano,ne"... což zdržuje a když nejsem u pc, tak se to i samo zamítne a vertrigoserv se nespustí...Když jsem odškrtnul možnost "Spustit jako správce", tak se to sice neptá, ale zase se mi nespustí korektně vertrigoserv....Je nějaká možnost, aby si nástroj "řízení uživatelských účtů" pamatoval mojí volbu a neptal se při každém startu win?
Díky za pomoc...
Mám nastaveno, že po spuštění windows se mi spustí vertrigoserv (localhost,databáze...), jenže se mě to při každém startu ptá "Chcete následujícímu programu od neznámého vydavatele povolit provedení změn v tomto PC? - ano,ne"... což zdržuje a když nejsem u pc, tak se to i samo zamítne a vertrigoserv se nespustí...Když jsem odškrtnul možnost "Spustit jako správce", tak se to sice neptá, ale zase se mi nespustí korektně vertrigoserv....Je nějaká možnost, aby si nástroj "řízení uživatelských účtů" pamatoval mojí volbu a neptal se při každém startu win?
Díky za pomoc...
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: řízení uživatelských účtů a vertrigo
urcite bude mozny ho digitalne podepsat,aby se to neptalo(navod viz google,sam jsem to nikdy nedelal),ale nebude jednodusi proste nastavit UAC na low aby se to neptalo na nic ?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- LoCo99
- Začátečník

UAC je ta největší ptákovina co tam narvali, to předčí už jenom metro
proč to máš zaplý ?
proč to máš zaplý ?
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
jj, dám to na low, myslel jsem, že je nějaký jednoduchý postup aby si to pamatovalo...
- Maranov
- Mírně pokročilý

Microsucks lel xd, žejo hoši?
Použij plánovač úloh a nastav zatržítko pro spuštění s vyššími právy.
Použij plánovač úloh a nastav zatržítko pro spuštění s vyššími právy.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- killerek
- Začátečník

-
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
jo, díky-funguje to....dobrej návod...s plánovačem úloh jsem ještě nedělal...
Akorát nenaběhla ikona na hlavním panelu,ale snad je to anomálie...
Akorát nenaběhla ikona na hlavním panelu,ale snad je to anomálie...