World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: World of Tanks

Příspěvek od Prometheus »

Buď jsi lama nebo nemáš ZiSku. Z boku nebo zezadu je to papír a rozlouskneš ho jak nic. Asi se ti hodně třepala ruka a střílel si mimo... Ale to se stává i lepším. :wink:
Vždy prodávám i jinde.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

hetzer je vážně dobrej jenom kanonem, přední stranou (zkosení) a tim jak je malej

já sem dneska nepochopil další věc, hrajem četu VK4502 (myslim že to je ono, následovník Tiger P) a moje IS-3, oba kanóny co tankujou tier 6tky ve dvou ranách, proti nám jede VK3601H a dostane nejdřív 2 zásahy kdy mu zbyde teda jako 35hp, ok , prostě smůla, jenomže pak dostane do podvozku 6 ran , 3 od VK a 3 od IS3 a furt nic , zásahy za nula, žádný doje*aný pásy, nic....
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

VK3601H je orisek, dokaze pohltit nebo odrazit nemozne :lol: , co na to rict..asi jen "stava se" :)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Potvrzuji! Strela z Objectu 704 kolmo do predku a prd, dinglo to. A to bolo 5sec. pred koncom bitvy - remíza
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Normálka. Ta 3601 má magickej pancíř, cinká/nepropouští běžně i střely z T8-T10 zbraní. Ale že by to házelo criticaly a nic nedělalo, to se mi u ní nestalo. Podle autory popsané mechaniky to ale není problém, prostě jste měli špatné úhly (a měli jste použít HE).
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Ano ano, taky nemám rád VK3001H.. Naštěstí stačit sundat pásy a trefit z boku/zadu.

Teď jsem se koukal na wot.eu na tohle VKčko, proč nehraju němce, dyť se to zdá jako megalibovej tank.. :) Papírově snad lepší jak KV-1S.
Se právě rozhoduju, jakej 8tier premivoej tank koupit, jestli Lowe nebo T34/SuperPershinga.. CHtěl jsem jezdit amíky, ale ta 360 vypadá fakt pěkně.. :)
Wannabe dickface... :]
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

No lepší než KV1S to rozhodně neni, a jinak ten pancíř totálně nechápu protože na tomhle tanku jsou zkosený možná tak pásy, prostě haluz, jindy proti tomu vyjíždim s pocitem že to je totální shit, takovej average joe, ale po týhle zkušenosti teda mam obavy
lazan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lazan »

Ahoj, tak jsem se konečně dopracoval k tomu hetzerovi abych měl čim živit t32, ale nevim jestli mám jít do toho 75mm děla nebo do toho 105, protože průbojnost toho 75mm děla je větší než 105mm, ale zase 105mm má větší požkození, tak nevim. Máte s hetzerem někdo osobní zkušenost které dělo je lepší? Díky :)
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Hetzer jedině s houfnicí. Ta stejná houfnice je použitelná i na T5 Stugovi. :)
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
lazan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lazan »

takže 105mm jo? :D
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

já fungoval na tom 75mm a bylo to taky hodně dobrý, ovšem s houfnicí dáváš pravděpodobně všechno na jednu ránu, dokonce i takovej Stug III
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Já jsem měl na Hetzerovi houfnicu a to byl masakr! IV na ranu :wink:
VK 3601H je luxusní tančík :) je s nim fakt prdel
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Hentai hraje Stuga s rychlopalkou a dával pěkně, ta penetrace dělá svoje, na druhou stranu: houfnice je masakr a jak už bylo řečeno, ten kononek je obzvláště s Gold municí těžce OP, takovej vzdálenej bratříček KV-1S.
Kluci, jak ste na to VK stříleli, vždyť jsem to zepředu prostřelil snad pokaždý i s eSem? Chtěl bych vidět replay, pošlete mi to na SZ upnutý někam...
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

Hraju VK3601h(uz trenuji 3 specializace posadky - muj oblibeny tank) a posledni 2 mesice to fakt nehapu. Muzou me strilet kolmo a stejne to jen cinkne :-D
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jak můžu poskytnout replay když sem to nijak nenahrával

jinak střílel sem do podvozku i do věže, kolmo zepředu, pral sem do spíš do podvozku protože vim že je prostě rovnej , do věže sem to zkusil ze zoufalosti

jinak jak je možný že mi najednou IS-3 střílí s tim druhym nej kanonem (top kanon IS) někam doprdele ? vždycky mi to letí třeba o 3 metry doprava, když mam 100% posádku , stojim a mam zamířeno
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Na Stuga je houfnice už nic moc ... efekt to má jen na Hetzerovi. Na stuga je nejlepsi ta trubka
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

jsem stejneho nazoru, na hetzeroj jsem jezdil s 75mm ale proste slabej dmg na hit, vetsinou me poskodili pas bylo po mireni na cil... pak jsem zkusil 105mm a proste masakr... i na KV-1 se s tim da, neda to sice full dmg ale i cast je vic nez s 75mm kanonem.

u stugaIII mi ale houfnice uz nesedla, tam uz jezdim s penetraci a rychle to strili, takze pohoda
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
lazan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lazan »

Jo no, to je nevýhoda hetzera, že když mu sundaj pásy tak je v pr*eli. Jinak teda volím 105mm, snad to zítra doexpím :D
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Blizzard píše:Na Stuga je houfnice už nic moc ... efekt to má jen na Hetzerovi. Na stuga je nejlepsi ta trubka
Tak jasně. Píšu použitelná, ne nejlepší. :)
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Jsem dneska pořídil T28 :) ... zajímavý stroj. 2x jsem vyvázl s full hp a dělo z T25 AT se dá vydržet
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“