PlanetSide 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: PlanetSide 2

Příspěvek od RiCK »

Mne to pripadalo ako úplný chaos. Ľudia sa dorozumievali ale väčšina z nich netušila o čo sa jedná a čo sa má robiť.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Luks píše:Sice vůbec nevim o čem píšete,ale rád bych se přidal :lol: Tak pak dejte echo co a jak :oops:
S atapim (Paralenem) jdem k MYTH -> MYTH - přihláška PS2
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Super, homepage "lehce" přetížená. :lol: :lol: (500 - Internal Server Error)
Obrázek
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Už sosám ze Steamu, bylo to dostupné přesně když dojel countdown na stránkách :)
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

povedlo se mi přesně v celou regnout, stáhnout launcher a konec, na ten se už nelognu, tak taky tahám ze steamu :-D
Obrázek
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Jsem zvědavej jak prvotní nával hráčů poberou Sony backbone/frontend servery :)
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Odporucam stiahnut najnovsie nvidia beta ovladace. Od verzie BETA 310.54 su v hre physx particle efekty atd + nove 310.64 maju mat este lepsi vykon v ps2. http://www.nvidia.co.uk/object/win8-win ... er-uk.html
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

K čemu ti tady budou PhysX efekty?
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

eyecandy. nic viac - http://www.youtube.com/watch?v=lcJlTUgZTT8 . testoval som to v bete a nezobralo mi to ziaden vykon tak preco nie?
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

tak na 570GTX to musí jet snad v pohodě... jen já s mojí 5770 jsem ve srač.... :lol:
Obrázek
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Nerboard píše:eyecandy. nic viac - http://www.youtube.com/watch?v=lcJlTUgZTT8 . testoval som to v bete a nezobralo mi to ziaden vykon tak preco nie?
Tak to je opravdu síla :lol: Přes tu smršť jisker a dalšího bordelu bych toho asi moc neviděl, ale proti gustu ...

//
Atapi píše:povedlo se mi přesně v celou regnout, stáhnout launcher a konec, na ten se už nelognu, tak taky tahám ze steamu :-D
Vypadá to, že tohle napadlo spoustu dalších lidí, ze začátku jsem sosal cca. 1,2 - 1,5 MB/s, teď to padá i k nule a max. nepřesáhne 150 KB/s :D
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

mě to jede zatím stabilně 1,2 zhruba, víc stejně nevytáhnu ani kdybych chtěl :roll:

//no nic, afk, stejně to bude tahat ještě minimálně hodinu a půl :lol:
Obrázek
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Krteq píše:Jsem zvědavej jak prvotní nával hráčů poberou Sony backbone/frontend servery :)
Tak to nepobrali :lol: Hromada lidí včetně mě končí po auto-updatu klienta s následující chybou:
Game Error G37
Malfunction:
gameError.defaultMessage
Je potvrzeno, že za to mohou servery SOE :)
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Jo je to jak na baterky. :lol: Kdo to má na steamu, tak pomůže hodit na něm validation, stáhnout znova ten 40 MB update a pak se dá hrát, než se člověk zas relogne... :lol:
Obrázek
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Mě to zase nebere login :?
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Včera jsem si chvíli zahrál. Optimalizace se od bety krapet zlepšila, ale stejně se o nějaké extra plynulosti nedá mluvit.

S jakým nastavením hrajete? Zkoušel jsem max. nastavení a mimo bitvu je to OK (kolem 60 FPS), ale jakmile se dostanu do větší bitky s teamem, tak jdou FPS někam na polovinu.
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Já to jedu na medium (tak jak se to zaplo) se stínama na low. Ono se uvidí dneska, nebo až opraví ty chyby na loginu, včera večer tam ještě nebylo moc lidí. :roll: Ale zatím jsem spokojenej, i na mým pc to jede líp než beta, jen potřebuju upgrady, hromady upgradůůů - měl jsem u scythe hodně věcí skoro na max, bezvadná věc. :lol:
Obrázek
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Sem jedinej komu hra nebere login?Pořád píše invalid login/pass. :|
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

A loguješ na správnej acc? Můžeš mít totiž acc u Sony, nebo u ProSiebenSat (na server se dostaneš z obou...), tak zkus druhej, dneska mi to už funguje normálně při loginu jak má...
Obrázek
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

registroval sem se na http://www.planetside2.eu/
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“