PlanetSide 2
Moderátor: Baneshee
- RiCK
- Začátečník

Re: PlanetSide 2
Mne to pripadalo ako úplný chaos. Ľudia sa dorozumievali ale väčšina z nich netušila o čo sa jedná a čo sa má robiť.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
S atapim (Paralenem) jdem k MYTH -> MYTH - přihláška PS2Luks píše:Sice vůbec nevim o čem píšete,ale rád bych se přidalTak pak dejte echo co a jak
- Atapi
- Začátečník

- Krteq
- Středně pokročilý

-
Už sosám ze Steamu, bylo to dostupné přesně když dojel countdown na stránkách 
- Atapi
- Začátečník

povedlo se mi přesně v celou regnout, stáhnout launcher a konec, na ten se už nelognu, tak taky tahám ze steamu 
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Jsem zvědavej jak prvotní nával hráčů poberou Sony backbone/frontend servery 
- Nerboard
- Začátečník

-
Odporucam stiahnut najnovsie nvidia beta ovladace. Od verzie BETA 310.54 su v hre physx particle efekty atd + nove 310.64 maju mat este lepsi vykon v ps2. http://www.nvidia.co.uk/object/win8-win ... er-uk.html
- Krteq
- Středně pokročilý

-
K čemu ti tady budou PhysX efekty?
- Nerboard
- Začátečník

-
eyecandy. nic viac - http://www.youtube.com/watch?v=lcJlTUgZTT8 . testoval som to v bete a nezobralo mi to ziaden vykon tak preco nie?
- Atapi
- Začátečník

- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tak to je opravdu sílaNerboard píše:eyecandy. nic viac - http://www.youtube.com/watch?v=lcJlTUgZTT8 . testoval som to v bete a nezobralo mi to ziaden vykon tak preco nie?
//
Vypadá to, že tohle napadlo spoustu dalších lidí, ze začátku jsem sosal cca. 1,2 - 1,5 MB/s, teď to padá i k nule a max. nepřesáhne 150 KB/sAtapi píše:povedlo se mi přesně v celou regnout, stáhnout launcher a konec, na ten se už nelognu, tak taky tahám ze steamu
- Atapi
- Začátečník

mě to jede zatím stabilně 1,2 zhruba, víc stejně nevytáhnu ani kdybych chtěl 
//no nic, afk, stejně to bude tahat ještě minimálně hodinu a půl
//no nic, afk, stejně to bude tahat ještě minimálně hodinu a půl
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tak to nepobraliKrteq píše:Jsem zvědavej jak prvotní nával hráčů poberou Sony backbone/frontend servery
Je potvrzeno, že za to mohou servery SOEGame Error G37
Malfunction:
gameError.defaultMessage
- Atapi
- Začátečník

Jo je to jak na baterky.
Kdo to má na steamu, tak pomůže hodit na něm validation, stáhnout znova ten 40 MB update a pak se dá hrát, než se člověk zas relogne... 
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě to zase nebere login 
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Včera jsem si chvíli zahrál. Optimalizace se od bety krapet zlepšila, ale stejně se o nějaké extra plynulosti nedá mluvit.
S jakým nastavením hrajete? Zkoušel jsem max. nastavení a mimo bitvu je to OK (kolem 60 FPS), ale jakmile se dostanu do větší bitky s teamem, tak jdou FPS někam na polovinu.
S jakým nastavením hrajete? Zkoušel jsem max. nastavení a mimo bitvu je to OK (kolem 60 FPS), ale jakmile se dostanu do větší bitky s teamem, tak jdou FPS někam na polovinu.
- Atapi
- Začátečník

Já to jedu na medium (tak jak se to zaplo) se stínama na low. Ono se uvidí dneska, nebo až opraví ty chyby na loginu, včera večer tam ještě nebylo moc lidí.
Ale zatím jsem spokojenej, i na mým pc to jede líp než beta, jen potřebuju upgrady, hromady upgradůůů - měl jsem u scythe hodně věcí skoro na max, bezvadná věc. 
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sem jedinej komu hra nebere login?Pořád píše invalid login/pass. 
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- Atapi
- Začátečník

A loguješ na správnej acc? Můžeš mít totiž acc u Sony, nebo u ProSiebenSat (na server se dostaneš z obou...), tak zkus druhej, dneska mi to už funguje normálně při loginu jak má...
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
registroval sem se na http://www.planetside2.eu/