PlanetSide 2
Moderátor: Baneshee
- Atapi
- Začátečník

Re: PlanetSide 2
a clienta máš odkud? mě na ten steamáckej taky nejde prosieben acc, kdoví proč, na sony (.com) mi to jede v pohodě
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Steam,takže si mám stáhnout hru znova z toho webu nebo jak?Na .com mi to ten login nebere,na .eu ano.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Stahoval jsem ze steamu a používám SOE account. Přihlášení bez problémů.
- Atapi
- Začátečník

Nooo, jestli si to nehodláš platit, tak se můžeš rovnou registrovat znova na .com a hrát na jejich acc, je to jedno, na eu server se dostaneš, jestli jo, tak si nejdřív asi zjisti kdo má lepší ceny a akce...
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
na com se registrovat nemůžu,automaticky to přesměruje na eu
Platit nic nebudu,ještě sem to ani neviděl 
//zkusim ten soe
//zkusim ten soe
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- Atapi
- Začátečník

Tak jestli to nepude, tak už mě jedině napádá stáhnout to znova z EU no... Steam vypadá na US verzi, já si taky nic platit nehodlám, takže jsem to moc nezkoumal.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mám steam verzi a EU account a samozřejmě se přihlásit nedá, fail jak prase..
A US account vytvořit nešlo, přesměrovalo mě to na EU...
Takže čekám co s tím soudruzi udělají.
A US account vytvořit nešlo, přesměrovalo mě to na EU...
Takže čekám co s tím soudruzi udělají.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Atapi
- Začátečník

- kukla99
- Začátečník

-
hmm to nevím o co go, ani nepoznam jestli je steam US či EU
- Atapi
- Začátečník

To our ProSieben customers, we apologize for the technical issues you've been experiencing while trying to install PlanetSide 2. We believe these have been resolved. We apologize for the inconvenience and look forward to seeing you in game. [RadarX] Před 46 minutami
Tak snad teď...
Tak snad teď...
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo,dneska už to funguje...vypadá to fajn,jen sem v tom teda totálně ztracenej 
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Co jsem si včera pochodil s MYTH, tak už se začínám chytat. Základem je Sunderer, který se dá rozložit jako takový command post (dá se na něj spawnovat, lze měnit specializace/loadout atd.) + nějaký ten tank. Při obsazování základen je potřeba nejprve obsadit okolní stavby (většinou 3), potom zničit generátor štítu a teprve potom lze zabírat samotný body základny.
- Atapi
- Začátečník

Hmm, zato já se moc nechytám, když jsem začal zas od nuly, asi přesedlám vždy při velkejch bitvách taky na Engineera - strašně moc to dává exp za doplňování a opravy - včera jsem dal 4x tolik cert. než večer předtím a to jsem nehrál ani tak dlouho...
//A to jsem ke konci už jen blbnul s galaxy a snažil se nalítnout na enemy
//A to jsem ke konci už jen blbnul s galaxy a snažil se nalítnout na enemy
- Nerboard
- Začátečník

-
Za co hrajete ked uz sme u toho. Ja som v bete hral najviac engiho ale prislo mi to nuda. Ta veza je naprd lebo to mozete pouzivat iba vy. naboje su nice ale kazdy je engi takze nabojov mam dost aj ked hrajem nieco ine, a opravovanie zas nedava tolko bodov a ked vam vzdy zdrhne alebo vas prejde ked ho opravujete tak to potesi.
Light assault je najvacsia sranda. ked vyletite niekde na strechu alebo niekde kde vas nikto necaka tak to je bomba... najdete si dobre miesto a zabijate enemacov zhora ako nic. najlepsie ked najdete nejaky sunderer a len hodite granat a dorazite ostatnych a nez si uvedomia co sa deje tak zase preletim inde
. v boji to je tiez vyhoda ked zacnem lietat tak vacsina ma ani netrafi je z toho v riti ze nevedia kde som
. + ked odomknem C4 tak to bude maso na zaskodnictvo. asi najlepsia class.
Light assault je najvacsia sranda. ked vyletite niekde na strechu alebo niekde kde vas nikto necaka tak to je bomba... najdete si dobre miesto a zabijate enemacov zhora ako nic. najlepsie ked najdete nejaky sunderer a len hodite granat a dorazite ostatnych a nez si uvedomia co sa deje tak zase preletim inde
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Já hraju už z principu a všude support classy, takže medic a eng.
- Atapi
- Začátečník

- TODD3465
- Začátečník

-
Mam dotaz ke grafice hry. Nastaveny to mam na max ale textury me prijdou hodne chudy, mazly atp. Je to proste tak udelana hra kvuli optimalizaci a nebo je neco spatne. Jelikoz mi prijde ze na prezentacnich ingame obrazkach to vypada lip. Mozna jsem ale jen uz rozmlsanej ale tak i tak se mi hra libi. Hraju Terru LA a taky bych se nekam pridal.
MB: MSI Z87-GD65 GAMING; CPU: i7 4770K + Gelid Solution Tranquillo; GPU: MSI GTX770 TF 2GD5/OC; RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1866 MHz CL9 Vengeance Red; HDD: WD Caviar Black 1TB; Zdroj: SEASONIC 620W; CASE: Corsair Graphite 600T White
- Nerboard
- Začátečník

-
otvor si v zlozke hry useroptions.ini alebo tak nejako a nastav texturequality na 0 - to su ultra textury ktore nemozes vybrat z menu hry. neskor ked bude lepsia optimalizacia tak to pridaju aj z hry. potom uloz subor a daj len na citanie.
- TODD3465
- Začátečník

-
Bohužel se mi nepodařilo najit ted soubor ani žadny podobny 
Už se povedlo
Ta grafika ted vypada super.. Je to jako uplne jina hra.
Už se povedlo
MB: MSI Z87-GD65 GAMING; CPU: i7 4770K + Gelid Solution Tranquillo; GPU: MSI GTX770 TF 2GD5/OC; RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1866 MHz CL9 Vengeance Red; HDD: WD Caviar Black 1TB; Zdroj: SEASONIC 620W; CASE: Corsair Graphite 600T White
- honzicek1982
- Začátečník

-
Prosim poradte.Mam problem se zpuštěnim hry.Normálně se přihlásim,ale po kliknutí na zapnutí hry to vyhodí chybu že program přestal pracovat a bude ukončen.Chyba to je G25.Grafiku mam ATI HD 3870 a ovladače poslední co mi to vzalo a pořád to nejde.Nevíte někdo co stim?