Čaues, nedávno moje grafická karta HD 4870 po roce odešla na věčnost(R.I.P) a tak jsem si pořídil HD7770, tady nastává malej problém...pokud kartu zapojím do počítače a pak připojím monitor(v 4870 jsem měl 2 monitory přes HDMI, jelikož 7770 má 1x HDMI a 1x DVI mám zapojen jen jeden) a zapnu počítač, tak při načítání windowsů jsou na monitoru 3-4 lehce zelené pruhy, animované logo windows je teda způlky v pohodě a z druhé jakoby rozmazaný...potom monitor problikne černě a oznámí hlášku Signal out of range...takže se nedostanu ani do winů, zkoušel jsem už všechno, restartovat BIOS na základovce, v nouzovém režimu se taky nespustí a ať zkusím cokoliv i spuštění v režimu 640x480 tak furt stejná hláška...nevim jestli to dělá ten HDMI výstup nebo starší monitor(HPL1710 s VGA kabelem a redukcí VGA->HDMI) a začínám chytat nervy že jsem dal 3500 za něco co mi nefunguje, momentálně počítač šlape na starý GT220 kterou jsem před výměnou pochopitelně odstranil včetně ovladačů...
Zdroj Corsair CX430
Základní deska je ACER EG43M od tý doby co jsem PC kupoval sestavený(není to ta gigabyte verze)
U grafiky sice uvádí že by chtěla aspoň 500W zdroj, ale jelikož jsem na tom 430 tahal HD4870 která má vyšší spotřebu než 7770 tak to nejspíš není problém zdroje..Neměl by někdo nějakej nápad?
HD 7770 Problém
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- JJackob
- Nováček

-
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: HD 7770 Problém
To co popisuješ vypadá na artefakty = mrtvá grafika. Ale dokud jí neotestuješ v jiném, moderním PC nikdy se to nedá říci na 100%.
- JJackob
- Nováček

-
Včera jsem ji rozbaloval z krabice, nemyslím si že by byla v háji..bojim se třeba aby to nebylo kvůli starý základovce, grafika sedí v PCI-E slotu jiný tam nemám a poslední verze biosu pro základovku je z roku 2008, ta grafika je oproti tomu poměrně dost moderní...nebo jestli to nedělá ten výstup do monitoru
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Takhle, nekompatibilita se stává kor u novejch Radeonů, tam asi nejvíce. Ale z pravidla nikdy to nevypadá takhle ala artefakty. To bejvá tak že to vůbec nepostne a hotovo.
Artefakty budou nejspíš vadná karta. To že je fungl nová neznamená že je funkční.
Artefakty budou nejspíš vadná karta. To že je fungl nová neznamená že je funkční.
- JJackob
- Nováček

-
No to jsi mě nepotešil moc...ještě budu zkoušet zapojit kamarádův monitor do HDMI a pak do DVI výstupu, je to taková prkotina ale za zkoušku nic nedám...každopádně díky
- toma
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zapni to pres VGA .. mne to pomohlo
jo a 2 monitory to ti nepomozem ;(
Gigabyte EP45, COREQ 9650@3600Mhz, Xigmatek Hammer, 8GBram, Sapphire 7770, SBXFi platinum, 2+1 homework audio, HDD+HDD+HDD=900GB, IBM21" , Dvdrw , Xigmatek Tower