čaute podařilo se mi rozlejt hrnek čaje s cukrem , a teď nejde klávesnice .. když připojim přez usb externí klávesnici tak počítač se sekne při "Načítam windows" bo něco takového a začne bzučet .. počítač jsem i sušil a furt nic :/ jináč , pc jede ale jen do tý doby co spustim obvyklím způsobem .
Dík za všechny odpovědi
PS: Sry za chyby .
Čaj v ntb
Moderátor: Don
- Butch
- Středně pokročilý

Re: Čaj v ntb
No pokud se neorientujes v rozebirani nb tak je treba to nekam zanest vycistit a modlit se aby nezacala oxidovat deska(buhvi kam to vsude nateklo), pripadne treba elektronika disku. Klavesnice byva to nejlevnejsi, pokud odesla jenom ta,tak to je jeste v pohode....
Dokonce ani Lenovo notesy ktere maji diry zespoda na proteceni vody tyhle features vetsinou nezachrani...
Je to spis reklamni trik.
Dokonce ani Lenovo notesy ktere maji diry zespoda na proteceni vody tyhle features vetsinou nezachrani...
Je to spis reklamni trik.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- kasper551
- Začátečník

pokud si na rozebraní netorfneš je dobré to zanést do servisu
jinak vyndat baterku a nechat sušit minimálně 48 hodin rozebrat nechat namočené v destilované vodě nebo v Iso Propyl Alkoholu
jinak vyndat baterku a nechat sušit minimálně 48 hodin rozebrat nechat namočené v destilované vodě nebo v Iso Propyl Alkoholu
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud budeš mít štěstí, tak to půjde vyčistit, lepší by bylo kdyby jsi pil čaj bez cukru
.
- Dubstepz1
- Začátečník

-
Super
Zapojil jsem klávesnici dal obvyklí způsob .. zapískal a po vteřinách čekání se pc rozeběhl :DD .. no ale stejně.. strašne to pc blbne .. zkrátka dělá si co chce no . takže pujde do servisu