Assassins creed 3 systemove pozadavky...

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

sean
Začátečník
Začátečník

Assassins creed 3 systemove pozadavky...

Příspěvek od sean »

Cus dnes mi prisel AC 3 a jen se chci zeptat jak je to se Service pack 1 u teto hry? Mam Win 7 a SP1 na nem nemam. Jde o to, ze hra se trosicku seka kdyz to mam na max. Nemyslim si, ze by to bylo pocitacem. Nemohl by to treba delat ten chybejici Service pack 1?
Moje sestava:MSi P67A-C43
Core i3 2120 3,3ghz
Sapphire HD7850 OC 2GB
2x4 GB kingston hyperx blue

Mozna to dela ten procesor, ale 3,3ghz neni zase malo.

Diky za rady
cmoud4k
Začátečník
Začátečník

Re: Assassins creed 3 systemove pozadavky...

Příspěvek od cmoud4k »

Heh ted řeším to samé akorát že mám i3 2100 3300mhz a gpu msi hd 7870 1150/5200mhz
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xakrurychle »

sean píše:Cus dnes mi prisel AC 3 a jen se chci zeptat jak je to se Service pack 1 u teto hry? Mam Win 7 a SP1 na nem nemam. Jde o to, ze hra se trosicku seka kdyz to mam na max. Nemyslim si, ze by to bylo pocitacem. Nemohl by to treba delat ten chybejici Service pack 1?
Moje sestava:MSi P67A-C43
Core i3 2120 3,3ghz
Sapphire HD7850 OC 2GB
2x4 GB kingston hyperx blue

Mozna to dela ten procesor, ale 3,3ghz neni zase malo.

Diky za rady

dalsi kterymu prisel :) a me ne :( odkud to mas? ja z xzone a sem neuveritelne nasrane*
sean
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sean »

lol ja se rano v 8 probudim a najednou SMS od posty. Cituji "Vazeny zakazniku, Vase zasilka blablabla, dobirka xxxKč je pripravena k vyzvednuti.." :D Zasilku mi odeslali vcera nejak o pul 6 vecer a druhy den rano na poste, takze docela rychlost :D. Jinak jsem to objednaval asi mesic predem u JRC.cz

To Cmoud4k: Pomohlo mi kdyz jsem snizil Prostredi na Normalni a je to lepsi a zbytek mam na vysoke, ale asi to je nasima CPU.
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

ja v 5 zari u xzone...nasranej jak beruska sem...to teda jo
sean
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sean »

tak jeste neni pozde na to aby ti to prislo. U xzone jsem objednaval WoW MoP a prislo mi to od nich vcas v den vydani. A vem si, ze wowko si objednava opravdu hodne lidi :D
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

je to prej v lounech...stale bliz k praze nez k mestu kde bydlim...a jako sem fakt nehorazne nas...jeste sem koupil freedome edici. cele mesice se tesim na 23 a hovno :(
sean
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sean »

Aha tak to asi uz neprijde no. Pristi tyden ti to urcite dorazi.
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

je to domaaaaaaaaa :) resp. u pritelkyne...stejne si to nezahraju kuli grafice ktera mi chybi:( ale posta smazala 1 ze dcou pekelnych hrichu...bohuzel ten s tou grafikou nesmaze :)
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

cmoud4k píše:Heh ted řeším to samé akorát že mám i3 2100 3300mhz a gpu msi hd 7870 1150/5200mhz
CO se oba divite, kdyz to na max vc AA poradne nerozjede ani HD7970....A mate "slabe" CPU, potrebujete min 4jadro Sandy/Ivy Bridge
Rozdil mezi 3770K @ 3,5 GHz + 2K a 3770K @ 3,5 GHz + 4K je propastny, 47 vs 82 fps....

Ale predpokladam,ze v dalsim driveru se fps trochu zvednou, i kdyz kdo vi...

Eigene Benchmarks zu Assassin's Creed III
Naposledy upravil(a) durod dne pát 23. lis 2012, 17:20, celkem upraveno 1 x.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

ta hra vypada cim dal tim vic "plastovjejc" a ma cim dal tim vetsi pozadavky na pc,pritom na konzoli bezi porad v pohode,neni nad dokonalou pc konverzi a optimalizaci...ja bych jim za to nedal ani korunu :)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
sean
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sean »

Ta narocnost me trochu sklamala no :(. Je to hodne velky skok oproti predchozimu dilu. A co se tyce hratelnosti tak AC:R se mi teda libi mnohem vic.
To Durod: Neni mozny aby HD7970 tohle nerozjela na plny. Jestli je to pravda jak rikas tak Ubisoft docela zklamal.
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

7970ka to nedava naplno. Bez AA s vsetkym na max je skakanie medzi 60-30. Vatsinou vsak bohuzial okolo 35-40. PC mam celkom vschopne a zostava je v popise ale tato hra zrejme potrebovala este mesiac-dva na optimalizaciu. Hra sa mi ale paci ovela viac ako 2ka ci revelation. Snad to opravia do par tyzdnov. Multak uz fixly tak nadej zostava.
Ale celkovo je to velmi zle optimalizovana hra. Kde Hitman Absolution ide na ultra bez problemov tam AC 3 zostava daleko pozadu a vizual sa Hitmanovi ani len nepriblizuje.
Skusane aj na aktualnych beta catalystoch. Rozdiel minimalny.

Edit: a za 2 hodiny herneho casu mi to krachlo 2x(win7 64bit)
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

No ani Hitman neni az takove terno, dle toho benchu na CB.de jede s 4xMSAA na 46fps...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
dieply
Nováček
Nováček

Příspěvek od dieply »

Zdarek tak ja se taky tesil jak si zahraju a nastalo zklamání díky naprosto vynikající službě uplay.
Nedokážu se přihlásit ani zaregistrovat, zřejmě je prý problém s připojením k internetu ale mě internet běhá naprosto v pohodě!! Neví někdo co s tím? Díky
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

a hru mas koupenou? :-D
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
sean
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sean »

Me to bezi. Asi je problem u tebe
dieply
Nováček
Nováček

Příspěvek od dieply »

Jj hra je koupená, jinak bych ji tak neresil :(
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Hele když jste u toho chtěl bych se zeptat. Kamarád si dnes koupil tu sběratelskou edici a má problém s FPS. Snímky mu prý na max detail bez vyhlazování (AA) padají ve městě až na 16FPS. Ovladače má prý 12.11 BETA. Jeho sestava je i5 655K který běží na základním taktu a GPU HD 7950 která běží na základním taktu a problém je i když běží na 1100/6000MHz.
Z mého pohledu si myslím že je to slabím CPU ,ale zase když se podívám jak hra běží u mě na i7 2760QM který je vytížený max na 30% a jde očividně vidět že hra bere hlavně jedno jádro tak právě si nejsem až tak jist. Mě to jinak běží právě že v pohodě na stejné nastavení jak má on tedy na MAX bez AA a to mám o dobrých 50-60% slabší GPU.
Dík za info
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
dieply
Nováček
Nováček

Příspěvek od dieply »

Jeste tohle: když kliknu na hrát zobrazí se mi ubisoft autopatch s timhle textem

Trying to get update information to C:\Users\Rezet\AppData\Local\Temp\ubiAB2E.tmp.
Found update (Patch, all, all).
Trying to download update file from http://static3.cdn.ubi.com/ac3/Assassin ... 01_CZH.exe. Destination: C:\Users\Rezet\AppData\Local\Temp\ubiACE4.tmp.exe.
Fatal download error (The requested URL returned error: 404).
Deleting downloaded data.

po kliknutí na start game se spustí uplay s tím že přihlášení se nezdařilo
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“