HP pavilion DV7 3190ec

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Adik
Nováček
Nováček

HP pavilion DV7 3190ec

Příspěvek od Adik »

Zdravim vas ,

prosim vas poztrebujem radu ohladne HP notebooku ktory ma asi 2roky .
Ide o notebook HP pavilion DV7 3190ec s tv tunerom i7 920 , GT 520 , 4gb ram

Ide oto ze notebook je spomaleny resp. ide normlane pustim film a zrazu zacne sekat film a notebok ide odvtedy strasne pomali , nerobi to len pri filme minule to robilo aj pri strceni mobilneho internetu do USB konektora.

Neviem si da vobec uz rady stym dal som tam zalohu systemu 4dvd-cka nainstaloval som najnovsi graficky ovladac a notebook par dni bezal a potom zas nieco clovek spusti a odvtedy znicoho nic ide pomali ,

skusal som aj test na grafiku FUN mark pocital 20min nespadol .

skusal som aj najnovsi ovladac tusim ze chipsetu to bol a notebook ma stale problem.

Dokonca som aj kupil novy HDD 7,2k WD a problem pretrvava .

Jedine co som neskusakl je nova isntalacia OS z DVD a naisntalovanie ovladacov z netu priamo od HP pretoze som v Anglicku a nemam tu instalacku mam tu iba zalohovacie dvd.

Ak viete niekto co stym moze byt alebo ako prist na chybu dajte vediet .

Dakujem S pozdravom Adrian
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: HP pavilion DV7 3190ec

Příspěvek od orgasmic »

Opravdu máš v notebooku desktopový procesor? :D
Sosni si Win z netu a aktivuj CD-KEY co máš vespod.
Asus Rog Strix G18
Adik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Adik »

urcite neviem presne tusim i7 920M neviem ja tu starsu radu moc nepoznam iba 2630qm atd...

mno nic ine mi nezostava ale v anglicku stym netom :D
Adik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Adik »

Takze cista instalacia win 7 nainstalovana produkt key aktivny vsetko v poriadku skoro vsetky ovladace nainstalovane ( robili celkom problemy ) ale nakoniec sa to rozbehlo notebook jeden den isiel ako svyzny ale ako nahle kolega nainstaloval adobe reader , office , proste veci na pracu tak notebook zase spomalil procesor velke percentualne hodnoty 60-80% pri neccinosti a procesy v spravcovy nic zavazne neukazuju .
Uz to vidim asi na hardware alebo este chcem vyskusat vycisit ho asi bude zahadzany prachom ale teploty boli tak cca 70C .

Ma niekto nejaky napad? sem snim ! :)

Dakujem
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“