Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem nové grafické karty. Moje sestava je:
MB: ASUS M2N23-SLI DELUXE
CPU: AMD Athlon X2 6000+ (3000MHz)
RAM: 4 x 1GB A-Data Extreme DDR2 800+
GK: 8800GT 512MB
Zdroj: Eurocase 550W
Cena 3500,-? Našla by se taková?
Předem díky za odpovědi
no ona ta 8800GT právě nedávno dosloužila jinak sem s ni byl naprosto spokojenej a teď potřebuji nějakou náhradu, tak nevím jestli má smysl kupovat nějakou novou GK a nebo se radši porozhlídnout po něčem starším například na aukru.
To cpu ti nic takového neutáhne, z novějších karet tu 6670 lepší ne, s těch starších 4850/4870/ 5770/ nebo Nvidia, ale nový zdroj je podmínkou, ani bych se nedivil kdyby ti tu 8800 odvařil on
to je dost možné, protože já měl původně jinej už nevím značku ale měl 500W a ten mi po 3 letech vyhořel a před dvouma rokama sem na místo něj koupil tento eurocase a teď ta grafika kterou jsem měl vlastně celých těch 5 let. právě jsem přemýšlel že bych koupil třeba na tom aukru jinou 8800GT,ale co jsem četl tady na fórku tak hodně už tyto karty dosluhují.
Ano ta karta ti chcípla věkem. Už takhle dost přesluhovala. Kdyby jí zabyl zdroj, byla by to trochu jiná podívaná. To nic nemění na tom že ten zdroj co tam máš je hroznej. Ono vlastně z dnešního pohledu je tam vše hrozný... bohužel.
Edit: Nenene, nshháněj do toho CPU, ta deska už přesluhuje stejně jak ta grafika. Může odejít klidně zejtra. To chce prostě komplet novej základ + zdroj.