Hitman Absolution

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Hitman Absolution

Příspěvek od durod »

vice mene ultra....co rict,no, uz se to minule resilo....vse jedu na max krome toho, krome tamtoho....ale nejvetsi zrouty vykonu mas vyple(krome GI kde nevidim rozidly, pri reflection a SSAO videt jsou )
porovnani s konzolemi bylo nadsazene, ale mne jde o ostrost obrazu, proto FXAA je pro mne neakcepotvatelne. Kazdy place po HD megatexturach a nakonec jsi je rozmaze FXAA :roll:....ale kazdy je zvykly a vice nebo mene narocny na neco jineho...

Tady si muzes porovnat ostgrost obrazu pri FXAA on/off
Hitman Absolution im Test: Grafikkarten-Benchmarks und Optikvergleich
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Failed to initialize DirectX 11 :oops:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Tombasss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tombasss »

Zdravím,mám problém se spuštěním této hry... po kliknutí na spouštěcí ikonu na mě vyskočí hláška: "Aplikace nemohla být spuštěna,protože součást dxgi.dll nelze najít." Díky za odpověď.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

trochu jsem laboroval s nastavenim a GI neni az tak narocny, resp neni vubec, rozdil +- 2fps. nejvetsi killer je MSAA

takhle to mam pri max. nastaveni , MSAA4x, FXAA off, sestava v podpisu,1920/1080(v ovladacich mam forcnute AF16x a vysokou kvalita filtrovani textur of course)
Obrázek

a takhle pri MSAA off a FXAA on
Obrázek

pro mne je kompromis MSAA 2x, FXAA off
min 46 mi staci
Obrázek

btw, zatim jsem nevidel tak narocnou hru na CPU, v benchu mam obcas vytizeni jader i 4*90% :?
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Juju, SP1 to rieší. Ja bežím so všektým na High, vypnutým MSAA a GI na 90% času stabilných 60 FPS. Engine je to celkom dobrý ale tá grafika mi pripadá až príliš... príliš preefektovaná. Efekty ako blýskanie vyleštenej hlavy agenta 47, bloom atď. a celkovo mi tá grafika pripadá taká príliš presaturovaná.
Drtím to na high a nepriatelia sú teda poriadne tupí. Pravda, že zatiaľ som len za prvou misiou čo je defakto dačo ako tutorial, ďalej to snáď už nebude až tak prepchané hint-ami
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

rick, muzes jsem postnout vysledek benchu pri nastaveni vseho max krome MSAA a GI?
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Min: 26
Max: 40,856
AVG: 32,636
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

lol to rick : neco ti brzdi grafiku :D sice nevim v ajkem rozliseni jsi poustel ten benchmark ale ja mam i5 @4,7 ghz, a gf 560 @923/2200 a mam pri ultra detailech krom vypleho MSAA a GL pri 1920*1080 vysledek : min 34 avg 45 a max 56 :)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Též FHD. Ako som písal, nejedná sa o prvý prípad kedy ma brzdí CPU :roll:
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

jj, CPU je hodne dulezite v tyhle hre...
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Bože, přestaňte se už bavit o FPS a detailech a raději mi řekněte jestli je možné, že na Hard tam mám 3x více nepřátel než na Easy.. Díval jsem se na nějaký walkthrough a týpek si tam prošel jak nic, protože tam neměl ani jednoho policajta a já jich tam mám tak 5 a přijde mi nemožné tu misi dát.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

to je skoda pro tekovou kartu.. nicmene libi se me narocnost toho benchmarku, opravdu zdime s karty maximum pro hru. jsem v misi ze ktere je ten benchmark a zkousel jsem vsecko mozne behal strilel do lidi ale fps neslo pod 40 kdezdo v benchmarku mam min okolo 32
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

to frostys : proc nestrilis ? :shock:

na ty tezsi obtiznosti me prijde ze to jinak nejde nez je vsecky zlikvidovat...
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Střílet? Jsi blázen? Nejsem ve stealth hrách moc dobrý, ale rozhodně se jima nechci prostřílet a rozhodně chci mise projíždět tak, abych nemusel zabít nikoho kromě Main Targetu. Zatím se to moc nedaří no, ale musí to jít :D
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

Takze pisete ze hra je narocna na CPU. Skusali ste niekto na i7 vypnut/zapnut HT a porovnat vykon. Ci hra profituje z HT, alebo jej staci klasicka pretaktovana i5 ?
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

HT nepomaha, spise znizuje vykon(statisticka chyba mereni)....vo vseobecnosti se pri hrani HTR doporucuje vypinat, u minima her to pomaha, jinak zhorsuje
Obrázek
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

Mozno v Skyrim HT trochu pomaha, ale vacsine hier naozaj staci plnokrvne 4 jadro. Dozvedel som sa vsetko co pre kupu hry potrebujem. Na mojej zostave by to malo bezat k spokojnosti. Vypnem/znizim par ficuriek v menu a 50-60fps budem mat istych. Uz aby bola vyplata. :)
V poslednej dobe je to s hrami loteria, preto som sa pytal na detaily hry, ci sa mi oplati kupovat. U Dishonored eura nelutujem bavil som sa, MOH Warfighter sa tiez relativne dal, COD ma strasne zklamalo. Verim ze Hitman bude OK...
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Frostys píše:Bože, přestaňte se už bavit o FPS a detailech a raději mi řekněte jestli je možné, že na Hard tam mám 3x více nepřátel než na Easy.. Díval jsem se na nějaký walkthrough a týpek si tam prošel jak nic, protože tam neměl ani jednoho policajta a já jich tam mám tak 5 a přijde mi nemožné tu misi dát.
Sis měl, ty jelito, přečíst info při vybírání obtížnosti. U každýho stupně máš jasně napsáno, co se mění, co můžeš, atd.. :sleepy:

//edit Don: Promaz warezu
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Já si to četl. A aspoň je ta hra docela výzva :lol: Ale když je to takhle těžké na Hard, tak pak nechci vidět jak to vypadá na tu nejtěžší.
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“