Borderlands - nelze spustit

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
štanda
Nováček
Nováček

Borderlands - nelze spustit

Příspěvek od štanda »

Zdravím, mám problém se hrou Borderlands (1), nainstaluje se, nainstalují se directy .... ale nejde spustit. Spustím hru, na chvíli se objeví ve Správci úloh ale pak prostě zmizí. Projevuje se to na ntb s win 7 home 64b, AMD E350 (1,6GHz)
|MB: MSI K9A2VM|CPU: AMD Athlon X2 5200+|RAM: 4 GB|GK: Ati Radeon HD4830|HDD: Hitachi 60GB IDE + WD 320GB|DVD±RW LG|OS: Win 7|ZDROJ: SEASONIC 500W|
MaWa napsal:
vezmeme-li v úvahu kvantovou singularitu magnetického pole jednoho bajtu a budeme-li dále uvažovat hmotnost krávy rovnu podílu hmotnosti bagru a jahody, musí nám vyjít, že pokud je rotační elevace terestriální sondy rovna odmocnině z pí, tak tam durex 700mhz pojede
otomar
Začátečník
Začátečník

Re: Borderlands - nelze spustit

Příspěvek od otomar »

No, tipuji... ale hru mas nelegalne. Pak je problem v tom, ze nemas pusteny Steam, az ho naistalujes a pustis(i bez vytvoreneho uctu) hra pojede.
Edit:popisovane je u Borderlands 2. U jednicky nevim...
Potřebujete něco vytisknout na 3D tiskarně? Napište mi zprávu.
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michal.kolesa »

Máš nainstalované poslední Patchez webu výrobce či nejnovější ovládače pro základní desku (chipset), zvukovou a grafickou kartu, síťovou kartu, ... ?

Některé programy ti klidně novější verzi ovládače přeinstalují starší verzí co mají ve svém instalačním archivu
štanda
Nováček
Nováček

Příspěvek od štanda »

S tím steamem to mě nenapadlo, při instalaci mě ho to ani nenabídlo tak uvidíme. Co se týče ovladačů měli by být aktuální a co se týče patchů tak nevím (byl jsem přivolán na pomoc a klasická rada na přeinstalování nepomohla). Díky za komentáře, vyzkouším a uvidím, díky.
|MB: MSI K9A2VM|CPU: AMD Athlon X2 5200+|RAM: 4 GB|GK: Ati Radeon HD4830|HDD: Hitachi 60GB IDE + WD 320GB|DVD±RW LG|OS: Win 7|ZDROJ: SEASONIC 500W|
MaWa napsal:
vezmeme-li v úvahu kvantovou singularitu magnetického pole jednoho bajtu a budeme-li dále uvažovat hmotnost krávy rovnu podílu hmotnosti bagru a jahody, musí nám vyjít, že pokud je rotační elevace terestriální sondy rovna odmocnině z pí, tak tam durex 700mhz pojede
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“