Vsak ja nerikam, ze to ma prodat..... ale priste si davat pri nakupu vetsi pozor. Beztak mu to doporucil ke koupi nejakej AMD silenec jako arach...
1024SP CGN = 1600SP VLIW5 ? odkdy
btw jsem student a i5 mam
del42sa píše:
To je pěkná kravina, většina her až na pár vyjímek jsou konzolové předělávky s DX9.0. Těch pár vyjímek to nevytrhne ! Koukám, že tu Docentově demagogii podlehlo už víc lidí, než je zdrávo...
Takovými "dobrými" radami těm lidem spíš škodíte než pomáháte !
PS3 ma silnej CPU, konzolovy porty taktez jsou dost zavisly na CPU. Spis dost lidi si porad mysli, ze ve hrach na CPU nezalezi, coz uz davno neplati. Stejne tak v dobe core2 si spousta lidi davalo do hernich PC A64, protoze, meli zafixovano, ze intel je na hry pomalej...
ifkopifko píše:
Ad CoD4 na iGP Llano: S odrenými ušami, ale pri max detailoch omg, veď to nie je žiadna povinnosť dávať nastavenia na maximum.
na medium detaily to dela 66 avg.... aj tak nic moc.
Toto je ozaj komédia. Čo to tu stále všetci máte s tým, že CPU X nutiahne/nenakŕmi nejakú GK Y? To predsa záleží na konkrétnej hre/aplikácii a nastaveniach. Vždy je niekde bottleneck (a niektorá časť tak nebude naplno využitá), inak by boli fps nekonečné omg. Nič ako "vyvážený systém" neexistuje (vo všeobecnosti). Vo väčšine hier sa uľahčí aj CPU ak niektoré nastavenia znížite.
Prave, ze cpu naroky se obvykle nastavenim ovlivnit nedaj, coz je prave ten problem. Nestiha grafika - ok, uberem detaily, rozliseni, AA a pohoda. Nestiha CPU, vetsinou smula.
Inak, neviem či to tu zakladateľ témy ešte vôbec sleduje, ale to žá má to čo má je jeho chyba. Na tom druhom fóre totiž povedal, že chce CPU+MB+4GB RAM spolu za 3 tis., potom dvihol na 4 tis. Síce im povedal, že chce neskôr svoju 9600GT vymeniť, ale akosi im nepovedal kedy, a hlavne, že chce do GK vraziť 6 tisíc, to by ho asi patrične usmernili inam ako k Llanu. Teraz je už neskoro nad tým plakať, ja by som zobral tiež tú HD7850 alebo GTX660. V mnohých hrách ten výkon využije, aj ak v nejakých bude naozaj limitovaný CPU výkonom. Proste sa bude musieť pohrať s nastaveniami, čo je na tom? Veď na to tie možnosti sú.
Jo, to je prave ono.... je potreba si pred nakupem ujasnit priority. Aspon ma ponauceni pro priste.