Oclá E2160 nad 3Ghz na tom bude velice podobně jak to llano. A nebavíme se tady 100 vs 200 fdps, bavíme se tady 20 vs 45 fps v CPU náročnejch úsecích, CPU náročnejch her je asi polovina. Některé FPS celkově, některé jen v mulťáku, drtivá většina MMO a RTS her bude s touhle GPU těžce CPU limited. Spousta her bude. Za dob co jsem míval C2D E8600 @ 4,4Ghz jsem hrál ano. Ale přechod na I7 @4,2Ghz byl citlelnej boost v moin. fps i na oclé GTX260. A ta má bejvalá C2D je ihmo ve většině her silnější CPU jak to jeho LLano. A to se psal rok 2008 když jsem se toho zbavil.
Prostě to bude slow a bude to CPU limited. Teď jďete, nagooglujte ňákej komplet GPU limited benchmark a nakukujte chudákovi jak to CPU bude zvládat. Ne, nebude v reálu budou min.fps v náročnejch úsecích na limitu CPU, takže ačkoliv to na první pohled bude vipadat báječně, stejně tam budou chvíle propadů FPS, což si uživatel uvědomí až když má v ruce lepší CPU a ono to najednou jede nádherně všude.
Ta koupě je na uživateli, ale něco jako HD7850 Oc nebo GTX660 k tomuto CPU je naprosté šílenství, ten CPU by ve spoustě her limitoval i GT200 based karty. I na tom opěvovaném EHW byla i historická 8800GT v průměrech o 10% nad na I5 vs Trinity.

Tak jak to bude s jinejma kartama... gah.... Havli a já víme co říkáme protože to máme otestovaný. Já mam doma tunu kompů, mam C2D, mam Phenoma -X4, mam Nehalem class a mam SB- class a z práce mem otestovaný Bulldozery. A vím moc dobře jak to je co se týče CPU limitu a herní síly CPU. A llano je tragické. Je někde mezi Phenomem 1 a Phenomem 2. A jak už padlo, už nejsme v roce 2008 kdy byl takovej výkon fajn.
arach píše:kde komu cpu jak je amd super ? ses schopnej pochopit ze on uz procesor ma a nema k tomu zadnou grafiku, mimo ty integrovany ?
zahraje si na tom naprosto super at uz koupi 7850 nebo gtx660 proti integrovany o tom cela debata je, ze ty musis hrat vsechno na max a mit 500fps je tvuj problem a tvoje penize...
durod: osvetli prosimte pojem "hrat vazne"

) to by me opravdu zajimalo

A ty zkus pochopit že ten CPU je slabej krám. Je to APU! To se kupuje aby se k tomu grafika nedávala. Nemůže upgradovat grafiku a hrát jak s I5 to prostě nebude. Pokud chce hrát musí se toho zbavit a změnit platformu.
ifkopifko píše:havli> Čo tu kto zahral do autu? Žiadal som ťa, aby si napísal konkrétne, ktoré hry si s 3870K nezahrá kvôli slabému CPU a fps aké dosahuje, a ty sem napíšeš niečo o úplne inom, slabučkom CPU a 4 roky starej hre...
Já ti odpovim za něj, jenom takovejch pár příkladů:
1. Tera online - jakmile se sejde více lidí FPS bude v kelu. Kolem 30 se bude pohybovat i na prázdné krajině.
2. Starcraft 2 - Pokud nechce hrát na low jakákoliv větší bitva bude slideshow.
3. Poslední Assasins Creed - prakticky nehratelné.
4. Současná i budoucí Arma.
5. Shogun TW bude mít hrozné FPS v boji.
6. GW2 opět pokud nebudeš hrát low/mediaum nehratelné. Hlavně na WvW eventech.
7. Skyrim bude mít mizerá min fps.
.
.
.
a můžem pokračovat dále.
To vše bude průser kvůli tomu CPU.