AMD 7870 sem velmi spokojený battlefield 3 jede o mnohem lépe než na 6850
jen si nejsem jistý zda mě ted nebrzdí procesor ...
Je to Phenom II 3,8Ghz
grafika jede jen na půl plynu podle grafu...
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

šesti jádrovej Phenom II na 3,8GHz že brzdí HD7870 ???DOC_ZENITH píše:Ano brdí a značně. K týhle grafice to chce aspoň I5 ku. Upřímně řečeno nevim proč jsi si myslel že Phenom II na 3,8Ghz nakrmí 7870. Asi ti to poradili ti samí kteří by se hádali jak o život že Llano na 3Ghz uživí 7850 (která je jen o 1/4 pomalejší). Chjo.
jaké používáš nastavení a v jakém rozlišení hraješ ?GaGy píše:grafika jede jen na půl plynu podle grafu...

And no wonder—Battlefield 3's single-player campaign doesn’t care if you’re using a $130 Core i3 or $315 Core i7. It doesn’t care if you come armed with two Hyper-Threaded cores or four Bulldozer modules. It just. Doesn’t. Care.

GaGy píše:No hraju 1920x1080
Tak já nevím co myslíte ?? Má smysl kupovat i5 ke grafice ??
Jako hra je daleko lepší než s 6850 ...

Hladis,Hladis píše:del42sa:
Rad bych te upozornil ,ze jsi tezce mimo misu a to uz opakovane. X6 brzdi vykonna GPU v BF3 v MP. Nemavej tu testy ze singleplayeru ,jelikoz to je naprosto irelevantni. Uz jednou jsem te na tuhle botu chtel upozornit a delam to ted. Rozdil mezi i7-2600 s X6 ci FX 81xx je v MP kolem 20 fps v minimalkach a GPU nejede na plno. Pokud zacnes limitovat GPU zvysenim detailu na maximum ,tak se dostanes pod 60fps. Pak na nejakych 43 fps dosahnes vyrovnanosti v minimalkach. Pokud ale chces vic jak 60 fps a snizis detaily ,tak se okamzite dostavi limitace CPU. Ten graf co tu dotycny nahodil to jen prokazuje. Bylo to tu reseno uz nekolikrat ,takze nechapu ,proc to tu zase nekdo vytahuje a tvrdi opak.
BETA=no campaign, so always multiplayer

Mirne nad 60fps v minimalkach by to melo davat a pro hrani to staci. Pokud ale chces ,aby to jelo na maximum ,tak budes muset prejit na Intel ,ale to je dost velka investice jen kvuli 20 fps navic.GaGy píše:takže kdybych měl 3570K clocknutej na 4,2Ghz tak se dostanu s využitím GPU témeř namaximum ?? jde mi hlavně o ten battlefield ,nic jiného skoro nehraju ....
Zatím jedu na vys. detaily a kolem 60fps to má ,ale hraju si stále s nastavením...![]()

Tak jsi to teď napsal ty, tak s tím se dá souhlasit a je to objektivní. Ale Docent takto objektivní jako ty není a proto reaguji. Nikdo by neměl paušalizovat z určité konkrétní hry a konkrétního nastavení všeobecné resumé. Bohužel je to tady na pctuningu poslední dobou zvykem....Hladis píše:Nikdo nerika ,ze si na X6 BF3 nikdo nezahraje ,neb X6 i FX doda dostatek fps na hrani kolem 60fps, ale to neznamena ,ze dokazi vykonna GPU nakrmit.

Bohuzel dost casto a myslim si to same.Já rozhodně nemám problém s tím uznat, že Intel CPU jsou lepší než ty od AMD. Proč to tak je to taky všichni dobře víme. Ale občas se to tu hemží radami "nad zlato", aby někdo kvůli pár fps kupoval nový PC za 15 tisíc....A to rozhodně není v pořádku.....