Chivalry medieval warfare
Moderátor: Baneshee
- jakubom
- Začátečník

-
Chivalry medieval warfare
Hraje někdo ? Je to trošku zajímavá hra...
Grafika sice není nejlepší ale hratelnost je super, nejvíce zábavné jsou úkolové mapy. Kde jste buď útočník nebo obránce.
Rozhodně bych si chtěl zahrát v partě více lidí kde se bude trošku více spolupracovat, takže pokud někdo hrajete, klidně napište.
Grafika sice není nejlepší ale hratelnost je super, nejvíce zábavné jsou úkolové mapy. Kde jste buď útočník nebo obránce.
Rozhodně bych si chtěl zahrát v partě více lidí kde se bude trošku více spolupracovat, takže pokud někdo hrajete, klidně napište.
- LoCo99
- Začátečník

Re: Chivalry medieval warfare
hraju a dost mě to vytáčí, vždycky narazim na někoho kdo dá s dýkou 10 rytířů, ten mechanismus blokování je vážně strašnej, kudličkou zblokuješ 30ti kilový kladivo, nehledě na to že se mi vždycky stane že mě jakožto lučešníka doběhne rytíř .... dál nechápu jak je možný že mě kuší dávaj na jednu ránu když já je na jednu ránu nedám, taky nepochopim jak je možný že někomu vydloubnu kus hlavy kopím a on vesele blokuje dál
frustrace jako kráva, nervy, ta hra je jenom o tom furt naznačovat , naznačovat, fakeovat utoky a pak se jednou za pul minuty trefit a potom 3x rychle bodnout...
nejhorší na tom je že všichni sólujou, žádnej tým
grafika je celkem na nic a přitom nesmyslně náročná, blbne vyhledávač serverů, a jako v jediný hře mam tady šílenej ping 100 ms
frustrace jako kráva, nervy, ta hra je jenom o tom furt naznačovat , naznačovat, fakeovat utoky a pak se jednou za pul minuty trefit a potom 3x rychle bodnout...
nejhorší na tom je že všichni sólujou, žádnej tým
grafika je celkem na nic a přitom nesmyslně náročná, blbne vyhledávač serverů, a jako v jediný hře mam tady šílenej ping 100 ms
- jakubom
- Začátečník

-
Mně to nepříjde takové jak píšeš, já teda fake útoku nepoužívám, protože je lepší kick, a atack.
Pravda je, s tím blokováním, když třeba rytíř útočí z rozběhu a ty to v klidu zablokuješ dýkou, tak asi něco v pořádku nebude.
Nevím jaké módy hraješ, já hraju jenom úkoly a tam nějaký teamplay je ...
S pingem ani grafikou problém nemám
Jinak jedním šípem nebo šipkou, tě zabije když dá head.
Pravda je, s tím blokováním, když třeba rytíř útočí z rozběhu a ty to v klidu zablokuješ dýkou, tak asi něco v pořádku nebude.
Nevím jaké módy hraješ, já hraju jenom úkoly a tam nějaký teamplay je ...
S pingem ani grafikou problém nemám
Jinak jedním šípem nebo šipkou, tě zabije když dá head.
- LoCo99
- Začátečník

já hraju to kde je unosnej ping, pokud ale padne Free for all tak automaticky vypínám
ty sis nikdy nevšiml že je to tak že na serveru jsou max 4 lidi co kompletně ovládaj blokování atp. , pak max 8 lidí co tak jako už nějak věděj a zbytek jenom dává horizontály nebo kosí vlastní
já bych neměl tak ani problem mít kladný skóre, ale vždycky mi vlastní utečou nebo nás vybijou z dálky balistou a lukem, pak jsem tam proti 3 lidem a co jako... 1v1 problem nemam, to dávám skoro vždycky, ted mam v oblibě Man at Arms a používám hatchet, skoro vždycky se dostanu za někoho a 2 vertikály a je bez ruky, plus se štítem se blokuje líp a navíc tim že je rychlejší (nebo aspon má bejt ale už vidim jak mě zase předběhne knight) tak se dá líp ustupovat utokum když dojde stamina
ty sis nikdy nevšiml že je to tak že na serveru jsou max 4 lidi co kompletně ovládaj blokování atp. , pak max 8 lidí co tak jako už nějak věděj a zbytek jenom dává horizontály nebo kosí vlastní
já bych neměl tak ani problem mít kladný skóre, ale vždycky mi vlastní utečou nebo nás vybijou z dálky balistou a lukem, pak jsem tam proti 3 lidem a co jako... 1v1 problem nemam, to dávám skoro vždycky, ted mam v oblibě Man at Arms a používám hatchet, skoro vždycky se dostanu za někoho a 2 vertikály a je bez ruky, plus se štítem se blokuje líp a navíc tim že je rychlejší (nebo aspon má bejt ale už vidim jak mě zase předběhne knight) tak se dá líp ustupovat utokum když dojde stamina
- jakubom
- Začátečník

-
Já mám ping fakt v pořádku, jako nikdy jsem neyl na serveru kde jsem měl víc než 50.
Stěma lidma máš pravdu, tak ale to je tak v každé takové hře, že v teamu jsou někteří hráči kteří hru lépe ovládají.
Toho hraju taky nejvíc no, s lučešníkem co jsem trefil bych napočítal na jedné ruce snad
Ty težší classy beru jenom když chci někoho zabít a potom umřít 
Stěma lidma máš pravdu, tak ale to je tak v každé takové hře, že v teamu jsou někteří hráči kteří hru lépe ovládají.
Toho hraju taky nejvíc no, s lučešníkem co jsem trefil bych napočítal na jedné ruce snad
- Grifter
- Nováček

-
Zdar, hraju tuhle hru s mysi Genius Netscroll 120, coz je uplne obycejna 800dpi myska s cenou kolem stovky, byl by zasadni rozdil v presnosti v tehle konkretni hre, kdybych to zacal hrat treba s Logitech G400? Nebo zrovna v Chivalry na mysi moc nezalezi?
- TODD3465
- Začátečník

-
No ja tuhle hru skusil ale příliš mě nenadchla. Slibovala trochu vic než splnila. Naproti tomu hraju War of the roses která má oproti Chivalry nádhernou grafiku, dobrej system upgradu a celkově je lepší hratelnost. Takze jsem od Chivalry upustil a hraju WotR. Mužu jen doporučit.
MB: MSI Z87-GD65 GAMING; CPU: i7 4770K + Gelid Solution Tranquillo; GPU: MSI GTX770 TF 2GD5/OC; RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1866 MHz CL9 Vengeance Red; HDD: WD Caviar Black 1TB; Zdroj: SEASONIC 620W; CASE: Corsair Graphite 600T White
- jakubom
- Začátečník

-
No já se díval na nějaké video toho WotR a systém upgradu se mě líbil, ale hra samotná ne, grafika taková málo temná(středověk), zvuky úplně otřesné... a hratelnost mě přišla taková táhnoucí se. Nějak extra mě to nezaujalo.
- TODD3465
- Začátečník

-
No ja vyzkoušel obe hry a musim rict ze me teda o 100% vic bavi WotR. Ale je to na vkusu. Chivalry slibovalo hodne ale nesplnilo to. Takze ted spis budu čekat na Mount and Blade "2"
MB: MSI Z87-GD65 GAMING; CPU: i7 4770K + Gelid Solution Tranquillo; GPU: MSI GTX770 TF 2GD5/OC; RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1866 MHz CL9 Vengeance Red; HDD: WD Caviar Black 1TB; Zdroj: SEASONIC 620W; CASE: Corsair Graphite 600T White