Overclock?
Hlucnost?
Ventilator ma 2 kable? 3? 4?
dakujem
Moderátoři: Walker1134, Wilik

- prdlačky, pečeť tam sice má, ale stačí, když tu kartu vytáhne z PC, kde předtím jela v zátěži, nebo nahřeje a úplně v pohodě to sundá a nalepí na jinou část kartyDOC_ZENITH píše:Jiank bacha, Gainward má pečetě na šroubech takže u něj nemůžeš měnit chladič.

No naposledy som zvysoval voltaz na 7600ke pred rokmi... teraz bude len OC pri stocku.DOC_ZENITH píše:Zotac je mechanikc kvalitnější než Gainward ale Gainward má zase 3 letou záruku. áleží jak rychle hodláš upgradovat. Pokud za víe jak 2 roky, tak Gainward. 650tka by měla bejt tichá moc to nežere. Oc bude téměř stejné, u žádné této karty nejde zvedat voltáž a čipy se tam dávaj stejné.
Jiank bacha, Gainward má pečetě na šroubech takže u něj nemůžeš měnit chladič.

Ehmmmm, hovorime o karte za 110 eur + DPH???? Nuz to nie je bagatel, vyrobca tam ma pekne `sadlo`...DOC_ZENITH píše:Skoro se mi chce říci že řešíš kvalitu u karet kde jí nikdo neřeší a každej se snaží sekat cenu co to jde. Měděné jádro nečekej ani jiná pozitivní překvapení.
Paměti to samé, ono dnes už moc výrobců pamětí neni. Tam budou ty cheapest moduly od Samsungu, atd. Opět nečekej že se jejich OC bude ňák lišit. Je to vesměs fuk.

http://www.alza.sk/gainward-gtx650-ti-1gb-d359931.htmkotas píše:Koukal jsem na GOOGLE na obrazky tech karet, podle chladicu bych vzal toho Gainwarda..
Když tak pošli přesný link včetně specifikací, jaké myslíš přesně verze, protože u toho ZOTAC jsem viděl jen s "mini" HDMI, což by mi osobně vadilo, Gainward má normální HDMI konektor

Ano, absolutny nezaujem o akekolvek pridavne `aktivne prevodniky`....DOC_ZENITH píše:VGA můžeš dostat ještě aktivnim převodníkem z DP. Ale to asi zde nebude nutné řešení.

Ovela radikalnejsi pokles kvality analogoveho VGA signalu s vysokou frekvenciou dosiahnes pouzitim dlheho/tenkeho/nekvalitneho/nespravne uzemneneho kabla...DOC_ZENITH píše:No, já jsem jich pár testoval a jejich kvalita výstupu je hvězdná oproti kvalitě kterou na VGA výstupu těchto (a většiny dnešních) karet najdeš, obvzláště u toho Gainwardu. Ten je notoricky jako značka známej mizernými výstupy. U toho Zotacu nevim. Pokud k tomu budeš připojovat lowres LCD nebo CRT tak to nevadí, ale pokud třeba 1080p televizi přes VGA jako já tak pak to začneš řešit.... a zlatej DP převodník když je čistej.