Dragunov sa mi zdal byt najslabsi. Pouzivam m700ku.
Trosku mi je luto ze zasekavanie zbrani vyskrtli z FC3. Bolo to dobre ked ste v strede prestrelky museli prebit
Moderátor: Baneshee

V tom případě se jedná o velkou záhadu, nebo ti lagování myši nevadí/nevnímáš. Jediné nastavení, při kterém jsem měl z myši dobrý = obvyklý pocit, bylo při vypnutí v-sync. DX9/DX11 nebo Ultra/Low je fuk, ovlivňuje jen FPS. Např Borderlands 2 hraju s v-sync na max a FPS často klesá pod 60, ale žádné chování ála zpožděné reakce či mousesmoothing jsem u BL2 nezažil.Paul píše:Mám nejnovější beta drivery, afterburner vypnut, všechno nastavení ovladačů default.
Ve hře vsync nastaven na 1 frame, frames ahead taky 1 frame, DX9.
Nemám tam ani stuttering, ani mouselag či mouse acceleration, a to ani v menu ani ve hře, jen konstantních plynulých 60fps. Co dělám jinak?

Tak to je dobrý. V případě Crysisu 2 to byla prej mega sviňárna od Nvidie jak se voda (která tam používá tesselaci) počítá i ve scéně kde není vidět. A tuhle hru má pod palcem kdo?durod píše:A skuste nastavit water na low/ultra a porovnat nekde v lese,kde neni voda rozdil v fps

Já jsem na tyhle věci pravděpodobně citlivější než ty. Žádný lag tu prostě nemám, hraje se to stejně perfektně jako se mi hrálo z poslední doby třeba Dishonored.TankGeorge píše:V tom případě se jedná o velkou záhadu, nebo ti lagování myši nevadí/nevnímáš.Paul píše:Mám nejnovější beta drivery, afterburner vypnut, všechno nastavení ovladačů default.
Ve hře vsync nastaven na 1 frame, frames ahead taky 1 frame, DX9.
Nemám tam ani stuttering, ani mouselag či mouse acceleration, a to ani v menu ani ve hře, jen konstantních plynulých 60fps. Co dělám jinak?

boa sak to vyhladzuje cez postefect..fxxa alemo mlaa..to je fukdurod píše:Zkousel jste nekdo downsamplig z 2560x1440 na 1920x1080? MSAA off , mohlo by to byt vyhlazene a nebude to mit takovy dopad na vykon jako 1920x1080 s MSAA