pomalé kopírování mezi disky

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
flakk
Začátečník
Začátečník

pomalé kopírování mezi disky

Příspěvek od flakk »

Ahoj, teď přesouvám na stejném disku mezi oddíly velký soubor cca 12GB a k mému úžasu rychlost přenosu je cca 23MB/s což je strašně málo. Navíc jsem si myslel, že pokud přesouvám mezi oddíly stejného disku, tak to jenom proběhne, žádné kopírování. Čím to může být způsobeno? Mám ve smartu jedno varování, ale jaksi tomu nerozumím.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
flakk
Začátečník
Začátečník

Re: pomalé kopírování mezi disky

Příspěvek od flakk »

Pak mám ještě jeden disk, taky zase nějaký problém. Ale spojení je OK.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Když kopíruješ z disku na ten samý fyzický disk, bude to vždy jako šnek. To je naprosto normální ta tvá rychlost. Nemůžeš "jen něco zapsat". To je když použíješ "vyjmout /vložit" v rámci jedná partition. Ale jinak se to nijak rychle obejít nedá, vše se musí pečlivě zkopírovat a čteš a zapisuješ na stejnej disk najednou, tak jak to asi může vypadat.

Toť k tvému problému.

Teď k těm smartům, tend ruhý disk, tam byl buďto vadný kabel, řadič, nebo mu odchází elektornika.
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

ako píše doc
HDD musí sám zo seba aj čítať aj na seba zapisovať :)
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
flakk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flakk »

aha, tak pak je to jasné. už jsem myslel, že mi odchází disk, pomalá rychlost, cosi ve smartu...
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

ten smart ukazuje na zlý kábel :mrgreen:
tak či onak ak kopíruješ na rovnakom disku tie rýchlosti sú OK
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“