..tak jsem na to "asi" přišel, dělal mi to zaplý FRAPS a vysoký OC na kartě, ale dělalo to náhodně, thn. dvě hodiny jsem normálně s vysokým OC hrál a pak mi to hodilo třeba hlášku, že program přestal pracovat, nebo rovnou zásek a BSOD a nebo jsem hrál dvacet minut a udělalo to
Zatím to možná asi pojede, zkusím hrát s VGA na default a bez FRAPSe a pak dám vědět, jo a jinak rozdíl mezi OC na mý kartě není proti defaultu až zase tak velkej, základ už mám 800MHz na jádře a když jsem to hrál s 870MHz, tak jediné co jsem při hraní hlavně pocítil, tak byla teplota karty o nějakých 5-6 stupňů větší (dle grafu)

..jinak v týhle hře to vytěžuje GPU sakra že na 100%, jedna z mála her, kde to "vaří" grafiku, teplotu na GPU jsme měl s OC kolem 72-74 max. a třeba v novém Medal of Honor to bylo nějakých 63 (a hra jela plynule), jinak dle grafu mám vytížení GPU + RAM apod. z MSI AfterBurneru skoro pořád na 100%

mazec
//EDIT: tak to dělá pořád a na vině budou DRIVERy, dnes už to řešit nebudu a asi pak hodím ty 306.97WHQL tam bylo vše OK, nebudu se už dojebávat, takhle se to nedá hrát, když to nahodile tuhne apod.
Nicméně nejsem sám, po netu je toho plná řiť..:
https://forums.geforce.com/default/topi ... out-fail-/
a plno dalších jsem našel přes GOOGLE..

GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO