Far Cry 3
Moderátor: Baneshee
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Far Cry 3
Pamatuju si, že v době G80 a G92 byl tohle u OC edicí problém (karta nedávala to co jí nastavil výrobce), jen jsem netušil, že se to přeneslo i dodneška... co to zkusit v afterburneru třeba o 50MHz hodit dolu?
- Swat
- Mírně pokročilý

MOŽNÉ SPOILERY (nijak zásadní)
Tak jsem na YTB shlídnul druhou verzi konce hry. Včera jsem dohrál, takže jsem viděl tu přirozenější verzi. Moderátoři prominou, ale ten druhej závěr je píčovina nejvyššího kalibru.
Je to dobrá hra, ale degraduje jí několik věcí. Když jsem začal hrát, tak se to tvářilo dost vážně, skoro až dospěle, jak na mě Vaas mluví do klece, pak chladnokrevně odpráskne bráchu atd. Těšil jsem se na jednoho z nejlepších záporňáků, kterýho jsem kdy ve hře viděl. Kolikrát se tam nakonec objeví, třikrát, nebo čtyřikrát? Na to, jak byl provařenej skrz videa před vydáním - nic moc. Souboj s Vaasem. Čekal jsem akci chlap na chlapa, na nože, na pěsti (nikdy jsem se nepral, strkačky na základce nepočítám, ale hraju hru, tak čekám efektní akci), nakonec se nám dostane to, co jsme všichni viděli, nebo někteří ještě uvidí.
Ke konci mě už drtily neustále stejný xichty a neustále ty samý hlášky. Jdu ostrovem a slyšim několikrát po sobě "I wonder what she's cooking", další "I hope my family is ok" (mimochodem tohle zahlásil panák, kterýho jsem šel pomstít za útok na jeho rodinu, přičemž on tam ležel polomrtvej v krvi, jeho žena opodál v ještě větší kaluži krve a mrtvá, myslim, že tam bylo i dítě.... takže zahlásil I hope my family is ok..... to jsem nevěděl, jestli si z nás nedělaj prdel). A nakonec outposty: "Liquid sand, liquid sand... You know what that is? It's called mud". Jako kdo tuhle dementní hlášku vymejšlel proboha...... Nebo "I could use a cold one...." Jo, dobrá hláška, že by si dal jedno vychlazený, sedí to tam, ale u takhle rozsáhlý hry to těch hlášek chce prostě víc. Desítky a ne deset a to kdo ví jestli. Jak vidíte, po sedmatřiceti hodinách si je pamatuju téměř všechny a jebe mi z toho. Xichty... opět - na takhle velkou hru, kde se čeká, že to lidi budou prolejzat několik desítek hodin to chce víc, než nějaký čtyři nebo pět modelů postav (nepočítám ty příběhový). A když na mě vylezou z jeepu čtyři NAPROSTO stejný, tak se někde stala chyba.
Mimochodem Citra naprosto trapná, celý to nadpřirozeno mě u takovýhle hry akorát nasere, nic víc.
No nějak se to ve mě rozleželo po dohrání. Pocity jsou převážně pozitivní, ale ta hra má vážný rezervy. Z videí, který do nás hustili se zdálo, že to bude pecka. Když na E3 Dan Hay zahlásil s kamennou tváří "You're gonna love it", takl jsem si říkal, že si musej bejt hodně jistý. Panu Hayovi bych teď nejradši řekl "It's all good, but it's a far cry from falling in love with it"...... Takže za mě asi tak.
Tak jsem na YTB shlídnul druhou verzi konce hry. Včera jsem dohrál, takže jsem viděl tu přirozenější verzi. Moderátoři prominou, ale ten druhej závěr je píčovina nejvyššího kalibru.
Je to dobrá hra, ale degraduje jí několik věcí. Když jsem začal hrát, tak se to tvářilo dost vážně, skoro až dospěle, jak na mě Vaas mluví do klece, pak chladnokrevně odpráskne bráchu atd. Těšil jsem se na jednoho z nejlepších záporňáků, kterýho jsem kdy ve hře viděl. Kolikrát se tam nakonec objeví, třikrát, nebo čtyřikrát? Na to, jak byl provařenej skrz videa před vydáním - nic moc. Souboj s Vaasem. Čekal jsem akci chlap na chlapa, na nože, na pěsti (nikdy jsem se nepral, strkačky na základce nepočítám, ale hraju hru, tak čekám efektní akci), nakonec se nám dostane to, co jsme všichni viděli, nebo někteří ještě uvidí.
Ke konci mě už drtily neustále stejný xichty a neustále ty samý hlášky. Jdu ostrovem a slyšim několikrát po sobě "I wonder what she's cooking", další "I hope my family is ok" (mimochodem tohle zahlásil panák, kterýho jsem šel pomstít za útok na jeho rodinu, přičemž on tam ležel polomrtvej v krvi, jeho žena opodál v ještě větší kaluži krve a mrtvá, myslim, že tam bylo i dítě.... takže zahlásil I hope my family is ok..... to jsem nevěděl, jestli si z nás nedělaj prdel). A nakonec outposty: "Liquid sand, liquid sand... You know what that is? It's called mud". Jako kdo tuhle dementní hlášku vymejšlel proboha...... Nebo "I could use a cold one...." Jo, dobrá hláška, že by si dal jedno vychlazený, sedí to tam, ale u takhle rozsáhlý hry to těch hlášek chce prostě víc. Desítky a ne deset a to kdo ví jestli. Jak vidíte, po sedmatřiceti hodinách si je pamatuju téměř všechny a jebe mi z toho. Xichty... opět - na takhle velkou hru, kde se čeká, že to lidi budou prolejzat několik desítek hodin to chce víc, než nějaký čtyři nebo pět modelů postav (nepočítám ty příběhový). A když na mě vylezou z jeepu čtyři NAPROSTO stejný, tak se někde stala chyba.
Mimochodem Citra naprosto trapná, celý to nadpřirozeno mě u takovýhle hry akorát nasere, nic víc.
No nějak se to ve mě rozleželo po dohrání. Pocity jsou převážně pozitivní, ale ta hra má vážný rezervy. Z videí, který do nás hustili se zdálo, že to bude pecka. Když na E3 Dan Hay zahlásil s kamennou tváří "You're gonna love it", takl jsem si říkal, že si musej bejt hodně jistý. Panu Hayovi bych teď nejradši řekl "It's all good, but it's a far cry from falling in love with it"...... Takže za mě asi tak.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- kotas
- Středně pokročilý

Tak se 310.64 BETA facha FC3 OK, akorát mi občas problikávají v dálce textury a ten obraz je o trošku horší a nefunguje tam ani MSAA2x a ani FXAA...poznám to tak, že i když nastavím vše na ultra a very high a stojím a koukám,, tak AA nechce a nechce fachat..zatím to budu hrát ale tak, hlavně jak to jede, jebat na AA a občasné chyby v dálce, s tím FC3 vs drivery to je hodně čúpr 
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- van Bellen
- Začátečník

moc ma stve,ze ked na mna vybehne tiger/leopard tak ho nemozem dat dole samopalom.palim po nom ako hluchy a vzdy ma da dole.dokonca ostrelovackou po nom palim a nic.jelena dam na prvu supu...
- marek p
- Začátečník

-
Po tom co jsem dohrál dějovou lini(myslím ten správnější konec) jsem dorazil zbytek čekpointů(celkem 22hodin).No že by přišlo nějaké poděkování za osvobození ostrova ? Nic ,žádní pionýři s kytkou sedmikrásek.Nějak to dál pozbylo smyslu.Bezcílné šmajdání po ostrovech jen tak aby se něřeklo a mohl jsem si užívat megastuterring mě už nebaví.
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak pořád je to hra, není to dokonce ani ArmA II.... nebezpečnější zvířata toho prostě vydrží víc, pak je hráč bere jinak.van Bellen píše:moc ma stve,ze ked na mna vybehne tiger/leopard tak ho nemozem dat dole samopalom.palim po nom ako hluchy a vzdy ma da dole.dokonca ostrelovackou po nom palim a nic.jelena dam na prvu supu...
- Ache
- Pokročilý

Protože se nám tu nějak moc rozjely spoily a já to ještě nedohrál a chci být překvapen, tak sem předchozí stranu moc nečetl. Ale padlo tam něco o tom že na konzoli to vypadá lépe než PC LOW. To je bullšit. Postprocesing je stejný jako na PC LOW a na playstationu není žádný! Není tam ani SSAO! Stíny na Xboxu = PC lowest, a to co předvádí se stínama Playstation, to by jeden blil: http://images.eurogamer.net/2012/articl ... ze/1280x-1
- rozlišení textur je u pc verze také někde jinde (a to snižovat za účelem vyššího fps na dnešních 1GB a více grafikách je totální nesmysl).
Tahle hra díky tomu že vznikala na obě konzole + PC není ani na jedno pořádně optimalizovaná (obě konzole jsou naprosto rozdílný HW) a na ubohou grafickou kartu PS3 (klon Geforce 7) je to už prostě moc. A i takový pravěk jakým je 8800GT vám to dám ve stejném rozlišení a detailech plynuleji.
- rozlišení textur je u pc verze také někde jinde (a to snižovat za účelem vyššího fps na dnešních 1GB a více grafikách je totální nesmysl).
Tahle hra díky tomu že vznikala na obě konzole + PC není ani na jedno pořádně optimalizovaná (obě konzole jsou naprosto rozdílný HW) a na ubohou grafickou kartu PS3 (klon Geforce 7) je to už prostě moc. A i takový pravěk jakým je 8800GT vám to dám ve stejném rozlišení a detailech plynuleji.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- ŠakaL
- Začátečník

tvl jak to hrajes,podobny nazory uz sem cetl i jinde.Ja teda se zviratama fakt zadnej problem nemam.van Bellen píše:moc ma stve,ze ked na mna vybehne tiger/leopard tak ho nemozem dat dole samopalom.palim po nom ako hluchy a vzdy ma da dole.dokonca ostrelovackou po nom palim a nic.jelena dam na prvu supu...
Celkove mi ta hra prijde na stredni obtiznost dost lehka.
/dnes sem pres msiAB zjistil ze fps mam 55-60 nejcasteji,takze to fakt kurvi vsechno ten shuttering
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- RiCK
- Začátečník

Též so zvieratami nemám najmenší problém. Takého medveďa dávam na 2 rany s brokovnicou a jednu ranu svetlicou
A práve zmienenú svetlicu som si celkom obľúbil, radosť s tým vypaľovať prales
Inak hrateľnosť ostrova je veľmi slabá, po obsadení všetkých základní človek vôbec nemá čo robiť. Čo, zbierať WWII listy a nejaké pošahané relikvie? Načo mi to? Čo za to dostanem? Žiadne lepšie zbrane, nič. Proste slabota...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
RiCK: wtf? Já brokovnicí dám medvědovi 5 a víc ran, aby šel k zemi a to od něj musim stát pár kroků abych měl jistotu, že to jde do něj. Hraju na střední obtížnost 
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- tielka
- Středně pokročilý

do tygra musíš vyprázdnit zásobník... 
- zhor
- Začátečník

Ja dam jakykoliv zvire vcetne tygra max. na dve kratky davky z AK47, hraju ovsem dobrodruha, chci si taky uzit exotickou dovolenou a ne jen boj o holej zivot. Spis mi vadi ze mistama je to az moc pretygrovany.
Jinak ten problem se zacyklenim jedny mise se mi 'vyresil' automaticky - dle tipu na ubi-faq jsem preinstaloval game launcher, nacez mi zmizely vsechny savy takze mi nezbyva nez zacit od zacatku. To mi zas tolik nevadi, mel jsem hotovy jen 2 hlavni mise a hra me docela bavi. Budu ted hrat jinak, nejprve odblokuju vysilace aby se mi odkryly mapy a pak teprve hlavni mise. Uvidim jestli se pak ta zacyklena mise (utek z vezeni) bude chovat jinak.
Mimochodem, kde jsou vlastne ty savy ulozeny? Kdyz hraju offline musi to prece bejt nekde mym PC, nikde jsem ale nenasel nic co by se tomu podobalo. Nekde tady byl popsanej adresar v kterym to je, ten ja ale vubec nemam (hraju pres uplay)...
Jinak ten problem se zacyklenim jedny mise se mi 'vyresil' automaticky - dle tipu na ubi-faq jsem preinstaloval game launcher, nacez mi zmizely vsechny savy takze mi nezbyva nez zacit od zacatku. To mi zas tolik nevadi, mel jsem hotovy jen 2 hlavni mise a hra me docela bavi. Budu ted hrat jinak, nejprve odblokuju vysilace aby se mi odkryly mapy a pak teprve hlavni mise. Uvidim jestli se pak ta zacyklena mise (utek z vezeni) bude chovat jinak.
Mimochodem, kde jsou vlastne ty savy ulozeny? Kdyz hraju offline musi to prece bejt nekde mym PC, nikde jsem ale nenasel nic co by se tomu podobalo. Nekde tady byl popsanej adresar v kterym to je, ten ja ale vubec nemam (hraju pres uplay)...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vadí mi tam hrozně jedna věc a to ta, že když foťákem označím nepřátele tak jsou vidět skrz zdi, stromy, kopce apod.....nejde to nějak vypnout? To samé je zvýrazňování aktivních věci jako jsou mrtvá neobraná těla, kytky k useknutí a podobně, nejde to nějakek vypnout? Mě přijde že tyhle věci dělal člověk kterej si myslí, že to budou hrát fakt naprostý tupci nebo co
jinak celá hra na mě působí jako velká interaktivní zologická - takový zvěře sem ještě ve hře neviděl
jinak celá hra na mě působí jako velká interaktivní zologická - takový zvěře sem ještě ve hře neviděl
- tielka
- Středně pokročilý

Zásadně kalašnikov nepoužívám.. 
- T1ger
- Začátečník

-
Tak si ich kurna neoznacuj!Walker píše:Vadí mi tam hrozně jedna věc a to ta, že když foťákem označím nepřátele tak jsou vidět skrz zdi
Tagovanie sa da vypnut v menu ale len na zbrane. Bohuzial "Highlighting"(zaujimave slovo)
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A můžu vědět jak je neoznačit když to dělá samo?T1ger píše:Tak si ich kurna neoznacuj!Walker píše:Vadí mi tam hrozně jedna věc a to ta, že když foťákem označím nepřátele tak jsou vidět skrz zdi
Tagovanie sa da vypnut v menu ale len na zbrane. Bohuzial "Highlighting"(zaujimave slovo)sa vypnut neda. Jedine zeby cez nejake editovanie suborov samotnej hry.
- T1ger
- Začátečník

-
Pouzivaj puskohlad na ostrelovacke
Trosku zle vyriesene to je fakt. Mohli dat moznost to vypnut v menu.
Trosku zle vyriesene to je fakt. Mohli dat moznost to vypnut v menu.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
- gun-chan
- Začátečník

inac ja to hram na najtazsej obtiaznosti a pride mi to celkom lahke,oproti coopu na normal sa to vobec neda porovnavat,hram styl stealth,a ked sa nezadari takto je celkom maso ked tam nabehnu posily
inac ohladom fps ziadny sluttering nepocitujem iba obcas sa vyskytne inputlag,ale to sa da celkom prezit
celkovo ma hra bavi
inac ohladom fps ziadny sluttering nepocitujem iba obcas sa vyskytne inputlag,ale to sa da celkom prezit
celkovo ma hra bavi
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
- Ache
- Pokročilý

Tak jsem hru dohrál (na oba konce), a v té dnešní bídě co vychází za hry je tohle dobrý nadprůměr.
Samotná příběhová linie je docela povedená, konec mohl být lepší, ale což... Mimo příběhové úkoly (lovec, musí zemřít, miniúkol) které tam jsou jen kvůli získávání XP za které si zlepšujete schopnosti také nebyly vůbec špatné. Obsazování stanovišť jste mohli také řešit různými způsoby...
Jak jsem to řešil já... stačí obrázek místo slov: http://www.abload.de/img/farcry3_d3d11_2012_12icucj.jpg
... jo od půlky hry už jsem prostě jen vlezl na nejbližší kopec, všechny si označil a pic, pic, pic pěkně potichu s tlumičem...
Hratelnost je tedy ok. Grafika je také dobrá, ale její náročnost hlavně v DX11 režimu je trochu zbytečně vysoká. Neodpovídá tomu co vidíte na monitoru. A nakonec soundtrack! tomu bych dal 10/10 protože ten byl prostě parádní.
Jinak jsem si po dohrání zase pohrál s grafikou, a zjistil jsem proč si někteří ztěžují, že hra způsobuje přehřívání grafik. Je to totiž podle toho jakou spustíte binárku! DX9 verze žere o cca 20+W více! (na GTX670)
Ukazatel spotřeby karty jsou ty % úplně v pravo, 100% = 200W
DX9: http://www.abload.de/img/farcry3_dx9xjfgu.jpg (174W)
DX11: http://www.abload.de/img/farcry3_d3d11wledv.jpg (154W)
Proto ještě vyzkouším, zda za tím slavným stutteringem není i tohle. Jestli to náhodou nedělá jen DX11 verze, protože jinak si ten rozdíl ve spotřebě (cca 20W) ve stejné scéně neumím vysvětlit. Na druhou stranu, je ale spíš DX9 verze neúměrně náročná na spotřebu, protože ve většině náročných her se ta spotřeba pohybuje spíš kolem těch 150W (75%). Stejné je to i třeba ve scéně hned na začátku v té animaci kdy vrtulník zničí most a vy padnete do vody tam je rozdíl cca 190W vs. 165W. tj. už pomálu narážím na TDP limit v DX9 režimu.
Samotná příběhová linie je docela povedená, konec mohl být lepší, ale což... Mimo příběhové úkoly (lovec, musí zemřít, miniúkol) které tam jsou jen kvůli získávání XP za které si zlepšujete schopnosti také nebyly vůbec špatné. Obsazování stanovišť jste mohli také řešit různými způsoby...
Jak jsem to řešil já... stačí obrázek místo slov: http://www.abload.de/img/farcry3_d3d11_2012_12icucj.jpg
Hratelnost je tedy ok. Grafika je také dobrá, ale její náročnost hlavně v DX11 režimu je trochu zbytečně vysoká. Neodpovídá tomu co vidíte na monitoru. A nakonec soundtrack! tomu bych dal 10/10 protože ten byl prostě parádní.
Jinak jsem si po dohrání zase pohrál s grafikou, a zjistil jsem proč si někteří ztěžují, že hra způsobuje přehřívání grafik. Je to totiž podle toho jakou spustíte binárku! DX9 verze žere o cca 20+W více! (na GTX670)
Ukazatel spotřeby karty jsou ty % úplně v pravo, 100% = 200W
DX9: http://www.abload.de/img/farcry3_dx9xjfgu.jpg (174W)
DX11: http://www.abload.de/img/farcry3_d3d11wledv.jpg (154W)
Proto ještě vyzkouším, zda za tím slavným stutteringem není i tohle. Jestli to náhodou nedělá jen DX11 verze, protože jinak si ten rozdíl ve spotřebě (cca 20W) ve stejné scéně neumím vysvětlit. Na druhou stranu, je ale spíš DX9 verze neúměrně náročná na spotřebu, protože ve většině náročných her se ta spotřeba pohybuje spíš kolem těch 150W (75%). Stejné je to i třeba ve scéně hned na začátku v té animaci kdy vrtulník zničí most a vy padnete do vody tam je rozdíl cca 190W vs. 165W. tj. už pomálu narážím na TDP limit v DX9 režimu.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Varování pro majitele slabších CPU, na C2D based Pentiu Dual core přetaktovaném na 3,2GHz je vytížení GTX650 okolo 50%