headset - lahky, lacny, dobry

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
matador88
Nováček
Nováček

headset - lahky, lacny, dobry

Příspěvek od matador88 »

ahoj,
vedeli by ste ma nasmerovat na nejake tipy v situacii:
- headset s mikrofonom
- mikrofon otocny (plne nastavitelny)
- molitan
- nie uzavrete
- lahke
- pohodle
- preferujem mensie
- prirodzeny zvuk
- nie KOSS
- kvalitna konstrukcia
- maximalne preferujem 3.5 jack, nie usb

- cena - prechadzam z 10€ (vyborne, ale znicene), vratil nevyhovujuce koss za 20€ a keby som nasiel "dokonale", tak v pripade, ze su na ne nahradne diely (molitany) a mozem ich teda pouzivat do "skonania sveta", tak mozno aj o nieco viac

= zvuk? teraz nahradzujem labtec (logitech) H110 a bol som maximalne prekvapney ich zvukom a plne spokojny. (pocul som veci ako v zavretych studiovkach, ktore pri pc uz nemienim pouzivat - zavrete, tazke...) potom som kvoli menu skusil KOSS (cs100 a porta pro) a zistil, ze mi zasadne nevyhovuju a musel ich vratit. maju pre mna neprijemny zvuk, vysky mi rezu usi (a basy sa mi zdaju umele).

ak sa mi vysmejete (uznavam, poziadavok je dost :), budem pokracovat dalej s logitech H110 a mam opat za 10€ na 3 roky pokoj, kym sa roztrhaju, ale skusil by som aj nieco ine.
vdaka!
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: headset - lahky, lacny, dobry

Příspěvek od crashPC »

Nedám dopustit na střední třídu Sennheiser, ale to je tak 50-60 éček :-)
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

matador88 píše:vybral som si par kuskov, ktore ma zaujali...
Mohu vedet cim..? Dle ceho je hodnotis..?
matador88
Nováček
Nováček

Příspěvek od matador88 »

podla parametrov z prveho prispevku. t.j.: urcite na usi (otvorene/polootvorene, nie zatvorene okolo usi), skor mensie, lahsie, a molitany (alebo nejaka tkanina), nie koza.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No ja to napsal spise proto, ze si nedovedu koupi cehokoli z vyse jmenovaneho predstavit.. jsou to vyhozene penize..
On ten svet neni o Sennheiseru - a ver, ze o Kossu uz vubec ne.. to tedy opravdu ne.. :)

Sennheiser, AKG, Audio-Technica (ta ma u nas moc fajn ceny), atd.. tech snazec, ktere podobne veci delaji leta a umi je delat je spousta.. nejaky Cyper Snipa to ale urcite neni..

Na druhe strane ale priznavam, ze vybrat headset neni tak easy, jako vyber saotnych sluchatek.. Kossu bych se vyhl obloukem.. Sennheisery delaj spise office headsety, ale neco by melo jit najit od Beyeru a AKG..
matador88
Nováček
Nováček

Příspěvek od matador88 »

alebo aj nie.. ono, keby to mohol byt velky gaming set, tak by to lahke, ale takto, a hlavne s tymi molitanmi sa toho da najst minimum.
nakoniec som nasiel vyborny deal na turtle beach v UK, tak som ich zobral na skusku. uvidime.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“