Můj problém začal zhruba před dvěma týdny, když jsem si nainstaloval Windows 8 pro x64. Použil jsem bootování z USB. Instalace proběhla bezproblémově. Problém nastal při snaze načíst nějakou webovou stránku v IE. Zkoušel jsem jiné prohlížeče, ale nepomohlo. Zkusil jsem pingnout v příkazovém řádku google.com a příkaz ping chvíli fungoval, potom vyhodil hlášku Request timeout a pak zase fungoval chvíli a tak pořád dokola. Takže mám problém s tím, že mi internet vypadává v náhodných intervalech bez přestávky. Firewallem to není, ani nejnovější Drivery mi nepomohli. Po týdnu hledání po celém internetu a zkoušení různých postupů jsem to vzdal a nainstaloval zpět Windows 7, ale problém se objevil i tady. Zkoušel jsem, i jestli funguje správně Síťovka. Přes switch jsem zkoušel pingnout druhý počítač a fungovalo to. Modemem ani routerem to není, protože všem ostatním to funguje. Prostě mi windows ukazuje, že jsem připojený, a i když otevřu vlastnosti připojení tak jde vidět i velké množství paketů jak příchozích tak odchozích. Dokonce mi v některém prohlížeči internet tak 5 sec fungoval a pak zase samé nic a zdlouhavé načítání bez konce. Začínám být bezradnej, protože je to můj první problém kterej si nedokážu vyřešit sám.
Základní deska: Gigabyte ga-m720-US3
Síťová karta: Realtek 8111C chip (10/100/1000 Mbit)
Předem díky za odpovědi.