zkušenosti s Kerio personal firewall
Moderátor: Don
- Jimmy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
zkušenosti s Kerio personal firewall
Dobrý den, používám Kerio personal firewall a mám problémy s funkčností Exploreru. Na některých stránkách se to prostě najednou sekne a nejde to dál. Pomůže jenom otevření stránky v jinném okně, proto některé stránky otvírám v průzkumníku Real playeru, tam to jde všechno v pohodě. Nemá někdo zkušenosti s tímto firewallem, kombinací s jinným prohlížečem, konfigurací firewallu a pod..?
¨
Neví někdo proč mi to na některých stránkách pořád hlási chybu v Java scriptu ( i bez firewallu )?
( PIII 733, na i815, XP professional stále wirelessové připojení k internetu ) dík
¨
Neví někdo proč mi to na některých stránkách pořád hlási chybu v Java scriptu ( i bez firewallu )?
( PIII 733, na i815, XP professional stále wirelessové připojení k internetu ) dík
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: zkušenosti s Kerio personal firewall
Třeba pro to, že autor toho kodu je prase a nemá to odladěný a ty chyby tam prostě jsouJimmy píše:Neví někdo proč mi to na některých stránkách pořád hlási chybu v Java scriptu ( i bez firewallu )?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- mhl
- Středně pokročilý

-
- Bajgy
- Středně pokročilý

tech otravnych hlasek se zbavis, tim, ze si je v nastaveni Exploreru vypnes. (možnosti internetu, upřesnit, zakázat ladění skriptů)
Co se tyka Keria... mas Explorer jako povolenou aplikaci?
navim z hlavy jak, ale zkus si ji nastavit jako aplikaci, ktera ma vse dovoleno
(bezpečnost jde ovsem castecne do pryc)
Co se tyka Keria... mas Explorer jako povolenou aplikaci?
navim z hlavy jak, ale zkus si ji nastavit jako aplikaci, ktera ma vse dovoleno
(bezpečnost jde ovsem castecne do pryc)
Toshiba Tecra A6
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

Pise to ze je to registrovany a nat chdi ale jenom gdyz to tam natom kompu votevre komunikacni kanal (nebo co to jepavel.minarik píše:už se to tady řešilo, kerio personal edition nemůže valit na routeru, prostě to podporuje až placená verzeDr Meduza píše:Jam mam nastavit v keriu NAT aby chodil?
u sebe dam ping -> nic
dam ping tam -> de
pak ho dam u sebe -> de
prestanu a gdyz se zavre ten komunikacni kanal
dam ping -> nic
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Já používám Kerio Personal Firewall asi 3-4 měsíce a jsem spokojenej. Mám pokoj od vyskakujících oken, částěčně blokuje reklamu a viry typu Blaster se nechytaj. Měl jsem možnost srovnání se ZoneAlarmem, ale Kerio je lepší.
Jawa skripty lze zakázat nejen v nabídce"možnostech internetu", ale i v Keriu samotném "WWW-Blokování".
Jawa skripty lze zakázat nejen v nabídce"možnostech internetu", ale i v Keriu samotném "WWW-Blokování".
Bathory
- KOFis
- Mírně pokročilý

- hugoventil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: zkušenosti s Kerio personal firewall
Vypni si v Keriu ochranu osobnich udaju, to mi zlobilo takyJimmy píše:Dobrý den, používám Kerio personal firewall a mám problémy s funkčností Exploreru. Na některých stránkách se to prostě najednou sekne a nejde to dál. Pomůže jenom otevření stránky v jinném okně, proto některé stránky otvírám v průzkumníku Real playeru, tam to jde všechno v pohodě. Nemá někdo zkušenosti s tímto firewallem, kombinací s jinným prohlížečem, konfigurací firewallu a pod..?
¨
Hugo
- hugoventil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý

tim se mchtel rict že program samotný je v pohodě, jestli ty máš nějaký problemy tak reinstaluj firewall případne OS.hugoventil píše:Tady ale nikoho nezajima, ze to prave tobe funguje, pokud neumis poradit, tak radej nepis.KOFis píše:kerio používám už víc jak 3 možná 4 roky, ve všech verzích, a jsem maximálně spokojený, nikdy sem neměl žádné problémy s funkčností exploreru...
Hugo