Assassins Creed III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
goodfire
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Assassins Creed III

Příspěvek od goodfire »

i když byla telota na 65 tak se to stejně sekalo tak jak jsem psal... Normálně to mám při hrách tak na 80 a nikde nic žádný lag, až tady tohle....

Tak jsem asi zjistil příčinu, vypadá to na HDD. když sem tam hodil a nainstaloval hru na starej plotnovej disk který byl v základu u NTB tak už se hra vůbec nekouše a to ani při plném nastavení detailů. Nejde mi ale do hlavy proč, vždyť SSD je rychlejší, lepší......
Sony Vaio S15 - i5-3210M - Nvidia Geforce GT 640M LE - 4 GB DDR3L - 640 GB Seagate
HP Mini 5102 - Atom N450 - Intel Graphics Media Accelerator 3150 - 2 GB DDR2 - 320 GB WD

eX - Acer TravelMate 5742G - i3-370M - Nvidia Geforce GT 540M - 4 GB DDR3 - 640 GB WD
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

Jak by to mohlo jet na pentiu g840?
Devilish
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Devilish »

40+- fps na g630 :-)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nemuzu si pomoct ale connor je strasne nesimpatickej a clovek nevi jak bude reagovat.
Nekdo ho poplaca po rameni a on ho za to div nezabije.. :mrgreen:
Oproti eziovi nebo altairovi se to tvurcum moc nepovedlo.
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

Heytham mi přišel ale fajn :-) za Connora jsem začal hrát teď...
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Ak by niekto mal zaujem tak mam 1 key na hru z grafiky. Hodil by som ho lacno. Mne ta hra nejak neucarovala tak ju radsej posuniem dalej.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Tak jsem to včera dojel podruhý kdy jsem nechvátal a užíval si vymoženosti hry..po počátečních rozpacích hodnotím jako velmi dobré..teď je čas na Hitmana :)
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Leonidasss
Nováček
Nováček

Příspěvek od Leonidasss »

Dostal jsem kod pro free stažení AC 3, tak jsem ho zadal na Nvidia stránkách, odkud jsem dostal kod pro Ubishop. Ale v ubishopu ten kod nefunguje, když ho použiju, tak cena zůstavá stejná. Nevíte někdo, jak to teda mám použít, abych AC 3 dostal zadarmo ?
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

Napiš do vyhledávače jméno hry, nejspíše to zadáváš do verze hry, která stojí cca 74E, taky jsem to tak udělal. Najdi jinou verzi AC3, na to to bude fungovat :-)
Leonidasss
Nováček
Nováček

Máš pravdu, ale já tam žádnou jinou verzi než za 75 euro nevidím. V tom obchodě je prostě JENOM tahle verze, na kterou ten kod zřejmě nefunguje, ale prostě ta normální verze už tam není. To je teda pěkně hnusný podraz od Ubisoftu.
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Jestli je to stejný jako u FarCry tak musíš bejt na tom ubishopu lognutej,což teda mě osobně nejde a ten promo code mi tim pádem taky nefunguje :x
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

Do Ubishopu funguje stejnej login jako na uplay, kterej ve finále stejně potřebuješ :-) Už jsem mu po SZ poslal link na správnou verzi, u které to funguje :-)
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Jak řikám,na ubishopu login nefunguje.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

To není možný, já se tam úplně normálně lognu pomocí uplaye...
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Uplay jede,ale webový rozhraní ne.Nevim jestli ten kod má vzít i uplay-mě ho na FC3 nebere.
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

U AC3 to bylo tak, že se to zadalo jako promo kód na tom shopu. Do mailu přišel link na stažení + kód. Stáhl jsi to, pustil, otevřelo a přidalo se to do uplay a tam se zadal kód. Mělo by to být asi stejné, ne?
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Jo,jen mi ten kód nebere a support se neozejvá :x
Leonidasss
Nováček
Nováček

Nevíte někdo, jak vyřešit problém s účetní knihou ? Vůbec nereaguje na to co mačkám, co jsem se díval, tak nejsem jediný, kdo to má takhle pokažený, ale nikde nemůžu najít žádné řešení. Zkoušel jsem i zapojit gamepad, ale s tím to taky nefunguje. Vůbec nechápu jak si mohl Ubisoft dovolit vypustit hru ven s takovým bugem.
Kubicek75
Nováček
Nováček

Assassins Creed III ŘEMESLNÍCI

Příspěvek od Kubicek75 »

aHOJ, MŮŽE MI NĚKDO PLS PORADIT, JAK ZÍSKAT VÍC ŘEMESLNÍKŮ ? JSEM V 6. SEKVENCI A MÁM JEN JEDNOHO TRUHLÁŘE...PLUS ZEMĚDĚLCE, LOVKYNI HORNÍKA.... JENŽE TI MI NIC NEVYROBÍ... NÁVODŮ MRAKY, SUROVIN TAKY, ALE NIKDO, KDO BY VYRÁBĚL.... DÍK
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Musis lozit na Usedlost a "spotovat" osadniky
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“