Padání systému???

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Joker182
Začátečník
Začátečník

Padání systému???

Příspěvek od Joker182 »

Zdravim,nevěděl jsem kam to zařadit tak to šoupnu sem,občas se mi na mojí sestavě stane že vypne monitor jako by nešla grafika,ale počítač běží dál,tak zmáčknu tlačítko vypnutí,čekal bych kdyby to bylo grafikou že se teda začne počítač normálně pomalu vypínat,ale to ne.Pípne BIOS jako při normálním spouštění ale sekne se to hned na první obrazovce,kde se objevuje logo,tak zmáčknu normálně reset a pc normálně najede,nevíte proč se to děje???Jedná se o sestavu u mě v popisu

Hladis// Presun do spravne sekce
MB:Asus Crosshair IV Extrem,CPU: AMD Phenom II X4 Black Edition 3,9ghz, RAM: Corsair 2x2gb DDR3 1600Mhz,GPU:NVidia Geforce GTX470, HDD:300gb WD Velociraptor,Zdroj:Corsair HX650,Case:Zalman Z11
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Padání systému???

Příspěvek od X-COM »

Joker182
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Joker182 »

Nějak se mi nezdá že by to bylo nestabilitou systému nebo teplotama,v zátěži mi to nikdy nespadlo,a krom procesoru kterej jede v zátěži max 55°c nic nataktovanýho nemam
MB:Asus Crosshair IV Extrem,CPU: AMD Phenom II X4 Black Edition 3,9ghz, RAM: Corsair 2x2gb DDR3 1600Mhz,GPU:NVidia Geforce GTX470, HDD:300gb WD Velociraptor,Zdroj:Corsair HX650,Case:Zalman Z11
Joker182
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Joker182 »

Tak teda nevim jestli je to vůbec možný,ale teď se mi to stalo 2x po sobě a pokaždý když jsem se snažil připojit sluchátka do zdířky v casu. Má někdo nějakej nápad?
Joker182
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Joker182 »

Tenhle problém pořád přetrvává...
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“