problém - TP-LINK TL-WR841ND
Moderátor: Don
- teplomet
- Žlutá karta Bazar

-
problém - TP-LINK TL-WR841ND
zdravím,
mám takový problém.
Koupil jsem tento router, protože starý router nestačil. Máme 60mb od UPC.
V síti jsou připojeny 3 notebooky. Všechny mají n přijímač.
Problém je v tom, že pokud běží 2 notebooky, tak vše běží perfektně. Jen co připojím 3., tak začnou problémy - omezené připojení, rychlost 500kb\s ..upload pořád jede těch 6mb/s. Zkoušel jsem nastavit na routeru signál pouze n, ale to nepomohlo. Někdo nějaký nápady? Ten notebook, kterej dělá problémy je o hodně starší. díky moc
mám takový problém.
Koupil jsem tento router, protože starý router nestačil. Máme 60mb od UPC.
V síti jsou připojeny 3 notebooky. Všechny mají n přijímač.
Problém je v tom, že pokud běží 2 notebooky, tak vše běží perfektně. Jen co připojím 3., tak začnou problémy - omezené připojení, rychlost 500kb\s ..upload pořád jede těch 6mb/s. Zkoušel jsem nastavit na routeru signál pouze n, ale to nepomohlo. Někdo nějaký nápady? Ten notebook, kterej dělá problémy je o hodně starší. díky moc
- teplomet
- Žlutá karta Bazar

-
Re: problém - TP-LINK TL-WR841ND
stále aktuální.
- teplomet
- Žlutá karta Bazar

-
Stále aktuální.
Všechny notebooky maj n přijímač. Dostanu se maximálně 3 mbits dolu\ a normálně 6mbits UP. Když to dá na kabel, tak to všechno jede. Signál dosáhne na opravdu velkou vzdálenost. Nevíte co by tak moc mohlo ovlivňovat ten DOWN? UP jde dobře.
Všechny notebooky maj n přijímač. Dostanu se maximálně 3 mbits dolu\ a normálně 6mbits UP. Když to dá na kabel, tak to všechno jede. Signál dosáhne na opravdu velkou vzdálenost. Nevíte co by tak moc mohlo ovlivňovat ten DOWN? UP jde dobře.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Uplne jednoduchy reseni, pordit si router ktery je svymy parametry schopne zvladnout provoz na tve lince a ne poddimeznovany sunt za par stovek.
Orientacni meritko na tvoji linku je router, ktery ma Gbit porty minimalne na LAN casti.
Orientacni meritko na tvoji linku je router, ktery ma Gbit porty minimalne na LAN casti.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- teplomet
- Žlutá karta Bazar

-
Tak to by mě zajímalo, jak je možné, že kamarád má stejný internet i stejný router a všechno jde bez problémů?
- teplomet
- Žlutá karta Bazar

-
Moh bys mi prosím poradit, jaký router by jsi mi doporučil? Aby to nebyl poddimenzovaný šunt? díky moc
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A kamarad ma na routeru povesena uplne stejna zarizeni, ma uplne stejne navyky vyuzivani intenetu a provozuje bezdratovou cast sve site v uplne identickem prostredi jako ty?teplomet píše:Tak to by mě zajímalo, jak je možné, že kamarád má stejný internet i stejný router a všechno jde bez problémů?
Na to je tu oficilani vlakno...teplomet píše:Moh bys mi prosím poradit, jaký router by jsi mi doporučil? Aby to nebyl poddimenzovaný šunt? díky moc
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Petrt
- Žlutá karta Bazar

-
Sice pozde, ale treba se to bude hodit.
Tento router v jeho posledni revizi ma velke problemy s wifi casti. Pred vydanim posledniho FW doslo pri pripojeni vice zarizeni pres wifi k uplnemu odpojeni wifi. S poslednim FW to jen "trochu" zlobi.
Asi bude nutne doufat, ze to vyrobce opravi.
LiveBomb: tento router ma tusim 8 revizi, vsechny predchozi funguji bez problemu. Revizi 5 pouzivam na 100/100Mbit lince k me plne spokojnosti a opravdu Gbit porty nepotrebuje. Toliko k tve fundovane odpovedi...
Tento router v jeho posledni revizi ma velke problemy s wifi casti. Pred vydanim posledniho FW doslo pri pripojeni vice zarizeni pres wifi k uplnemu odpojeni wifi. S poslednim FW to jen "trochu" zlobi.
Asi bude nutne doufat, ze to vyrobce opravi.
LiveBomb: tento router ma tusim 8 revizi, vsechny predchozi funguji bez problemu. Revizi 5 pouzivam na 100/100Mbit lince k me plne spokojnosti a opravdu Gbit porty nepotrebuje. Toliko k tve fundovane odpovedi...