Nainstaloval jsem Mafii 2. Problem nastal už v okamžiku spuštění. Už v menu se obraz jakoby trhá, samotná hra jede v pohodě až na ten trhaný obraz. Mám podezření že hra využívá integrovanou grafiku intel ale jen to jen můj odhad
Mafia 2 - trhaný obraz
Moderátor: Baneshee
- krakenuss
- Začátečník

-
Mafia 2 - trhaný obraz
Potrebuju poradit. Koupil jsem si nový notebook, kontrétně tenhle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 2K30CE1HLF
Nainstaloval jsem Mafii 2. Problem nastal už v okamžiku spuštění. Už v menu se obraz jakoby trhá, samotná hra jede v pohodě až na ten trhaný obraz. Mám podezření že hra využívá integrovanou grafiku intel ale jen to jen můj odhad
protože u nastavení mafie 1 ve výběru grafické karty je k dispozici jen grafická karta Intel. Čím bych to mohl vyřešit? díky
- Riku
- Začátečník

Re: Mafia 2 - trhaný obraz
FPS máš kolik?
Mafie 2 mi dělal že v interierech se mi strašně sekala.. třeba když jsem jel v tunelu tak se to děsně škubalo ale měl jsem stabilních 60fps..
Mafie 2 mi dělal že v interierech se mi strašně sekala.. třeba když jsem jel v tunelu tak se to děsně škubalo ale měl jsem stabilních 60fps..
PS5 Pro | LG OLED CX55
- krakenuss
- Začátečník

-
to není uplně klasické sekání, hra jakoby jede plynule ale pak se obraz začne kouskovat a přeskakovat. nevím jak bych to přesně popsalRiku píše:FPS máš kolik?
- KubasCZ
- Začátečník

Máš zaplé VSync?
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- krakenuss
- Začátečník

-
To by mohlo být onoKubasCZ píše:Máš zaplé VSync?
- KubasCZ
- Začátečník

Někde v nastavení grafiky v menu to bude. Snad poslední položka tipuju.. VSync = Vertikální synchronizace.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- danesek25
- Nováček

-
Mám stejný notebook i stejný problém, ale VSync nic nevyřešilo. Nevíte co zkusit dál?
- Frky
- Začátečník

-
Třeba se nezapnul skrz hru, nemáš to v ovladačích zakázaný třeba?
- danesek25
- Nováček

-
Tak už to jde
díky za rady!
- Frky
- Začátečník

-
Čím to nakonec bylo?:)
- danesek25
- Nováček

-
Zkusil sem více věcí v centru ovládání, aktualizoval sem i něco, takže ani přesně nevím 
- marika
- Nováček

-
mne mafia 2-ka tiež sekala, ale potom to po restartovani len tak prestalo 
- Blizzard
- Začátečník

-
někdy za trhaný obraz může sám notebook. Prostě ta GK v ntb není taková, jak v desktopu. I GTX670M se někdy trhá