nVIDIA GeForce - minecraft blikající textury

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LukeHli
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

nVIDIA GeForce - minecraft blikající textury

Příspěvek od LukeHli »

Zdravím,
hraju minecraft na serveru s módy. Celou doby co hraji mě doprovází blikající textura... (video zde: http://www.ulozto.cz/xDXteYg/video-luke ... ecraft-mp4 cca 1,5MB), už nevím co s tím...
Někde jsem slyšel, že by se to dalo nějak nastavit... bohužel nevím jak :-( .
Moje PC konfigurace je: Intel Pentium(R) Dual-Core 3,2Ghz; 4GB RAM 1333MHz; Grafika nVIDIA GeForce GT440 1GB. => starší ovladače jsem už zkoušel, nezabralo...
Dělá mí to jak ve win7 tak i ve win8.

Už nevím co s tím...
Prosím poraďte
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Re: nVIDIA GeForce - minecraft blikající textury

Příspěvek od Nerboard »

updatuj javu a stiahni si rovno 64bit verziu. robi ti to aj na default texture packu? moze to byt chyba packu alebo zlej instalacie. treba hru patchnut hd patcherom pre niektore packy atd.
Lasky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lasky »

Tak mám ten samý problém na notebooku, kde je jako Gk GeForce 8200M G. Je to už několik let starej compaq CQ60 pár her zvládá a MC mu nedělá problém až na ty textury. Na obdobném ntb kde je ATI jede vše tak jak má. Všude win 7 64 bit. nejnovejší java 64 bit a ovladače. Taky jsem zkoušel starší ovladače, nebo starší javu ale nepomáhá. Nezkoušel sem jak to chodí ve win XP ale k tomu se snad ani nedostanu.
Jako malý chlapec jsem se rád motal v kuchyni. Motala se máma, motal se i táta. Když jsem se v 15ti rozhodoval, co budu dělat, alkoholik byla jasná volba.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

resil jsem taky podobnej problem,nakonec z toho byl problem s nekompatibilitou a nejaka zastarala verze pixel shaderu co ta grafika v notebooku mela,s tim asi nic neudelas,zkontroluj jakou verzi chce MC a jakou umi ta karta
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Lasky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lasky »

Tak nakonec mě "trochu" pomohlo nainstalovat jinou verzi Optifine, ne tu HD ale tu střední. Sice co to není úplně bez chybičky ale rozdíl je mnohem lepší.
Jako malý chlapec jsem se rád motal v kuchyni. Motala se máma, motal se i táta. Když jsem se v 15ti rozhodoval, co budu dělat, alkoholik byla jasná volba.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“